Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 234

• 75 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Добро утро!  Hug

Слънчев и прекрасен да е денят !  Peace

Вичи, Надин  Hug

Аз днес нов епизод няма да коментирам и прескачам и вашите коментари по него, защото  Wink за втори път тази седмица бях на Рожден ден и...  Simple Smile видях само опашката на серията  Joy Joy Joy
Ще видя кога ще смогна да наваксам, че може и да нямам много време за комп тези дни, а с тези двучасови епизоди... не мога само него да гледам де  ooooh! ( още повече като ми промениха усещането, което имах с първите серии  Sad )

п.п. Да завърша и с нещо ново - ''С гала-премьеры "Красный Стамбул"

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 08:25 от Cveti67

# 451
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugКанти Hug,още снощи сте споделили мненията си! newsm10 bouquet

Канти Hug,хубаво си онагледила интересните моменти с гифчета! newsm10 Очаквах да се прегърнат в болницата,толкова хубаво го изиграха и двамата,но....! Peace

Вичи HugНадин HugЦвети Hug

За мен епизода следва своето развитие!Няма как трябва да има развод,Джахиде разкрита,Корхан съсипан,Тбей взе още акции!Джес в търсене на отмъщение и Михрибан не успяха да убедят работниците!Не ми хареса,че Ръза се настани при Джес  и дърпа конците,но така ще е!Да кажем такъв е сценария! Peace

Рейтинга...

TOTAL
1 SURVIVOR TV8 20:23 23:17 7,76 17,07
2 COBAN YILDIZI FOX TV 20:11 23:18 7,27 16,13
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:15 23:32 5,43 12,22
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 5,27 15,38
5 VATANIM SENSIN KANAL D 21:37 00:34 5,16 13,11

AB
 1 SURVIVOR TV8 20:23 23:17 7,92 18,97
2 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:15 23:32 7,35 18,00
3 VATANIM SENSIN KANAL D 21:37 00:34 7,15 19,08
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 4,76 16,70

20+ABC1
 1 SURVIVOR TV8 20:23 23:17 8,42 18,39
2 VATANIM SENSIN KANAL D 21:37 00:34 7,09 17,16
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:15 23:32 7,04 15,68
4 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 20:00 5,66 17,68
5 COBAN YILDIZI FOX TV 20:11 23:18 5,45 12,16

Приятен ден,момичета! bouquet

# 452
   Здравейте! Hug

Познах ли за условията за развод на Джесур? Само не ме четете буквално като "редакторките", които ни четат. Naughty "Прощално" употребих  за тренинга ми в самообучението Outta Joint за писане на озети/сценарии. Outta Joint

Хубав ден! Hug Не открих грешката и с калем и листи се връщам в 16 век. Sick

П.П. Ех, как искам да съм несъвършенна като Туба smile3517 От предходния онлайн съм запомнила култувата реплика на Кескинова или Нервакова  в смисъл "Никога няма да простя на Туба, че не ми "подари" поне 200 косъма от косата си." Party

# 453
Саби Hug Laughing

Останалия рейтинг! Peace

Cesur ve Güzel 19. Bölüm - Cesur ve Sühan'dan Tango

https://youtu.be/s4TFJyZDLEs

# 454

Само ако знаете колко ми хареса този тоалет Rolling Eyes Направо ми се плаче, че нямам несъвършеното тяло на Сю,за да го пльосна на мен Embarassed Sad Иначе много отдавна съм спряла да се обяснявам защо харесвам Туба, но определено не се вълнувам от колене и рамене.  Naughty
Както каза и Линка, пластичните хирурзи няма да останат без работа, стига човек да го поиска Grinning Аз например не мога да си представя Барбара Стрейзън без голям нос и криви очи. Джейми Дорнан има паднал клепач и понякога ме гледа с око и половина, ама беше избран за номер едно през 2014 за класацията на Heat Peace И за да не възприемате поста ми сериозно, ви се усмихвам чрез Барун Собти Grinning Кривата му уста хич не попречи, да е обявен за един от красавците на Азия Peace

# 455
Здравейте!  Hug

Изгледах почти час с руските субки и да ви кажа, промених си мнението!  Joy Joy Joy
Пак ми хареса! Много!  ooooh!
Всичко е толкова естествено и логично, не мога да си кривя душата...
Много Джахиде, много Хюлия, много Корхан, ама така е, логично е.  Peace
Между другото четох суперлативи за играта на актьора, дето играе Корхан. Ами не съм съгласна. За мен той преиграва, преекспонира, не ми стои естествено наравно с Туба и Киво.
И сега, направо си признавам, много го харесах Къванч в този епизод. Много. Най-сетне усетих влюбения мъж, не само в тангото, а и в разговорите, скандалите, споровете. Разбира се, силна сцена беше промяната в изражението буквално пред очите ни в болницата. Въпреки, че съм сигурна, че това е заучена промяна, като дузпата във футбола  Joy, но го направи добре и ефектно!  Peace Хареса ми. Не видях гифче, ще помоля Канти  Hug да спретне едно. Много е ефектно, както като се качва със скок на коня!  Joy Макар и не толкова атрактивно!  Joy

Не ходих да чета форумите все още, но предполагам, че няма да са доволни от развитието.
Не за друго, ами направиха Джесур на глупак, почти като Корхан, което показва отношението на СЦ към гнева, като чувство, размътващо главата и на най-уравновесения човек. Не, че още Омир не го е представил така, но и тук го виждаме много ярко!
Хладнокръвието пък води до успех - Ръза е пример...
Убедена съм, че нещата ще си дойдат на мястото, но трябва да имаме материал за още един сезон, нали така!  Joy
Не съм учудена от рейтинга, предишния епизод беше страхотен! И това е резултата!  Peace
Но мисля, че на турците, като разбират какво се говори, ще им хареса и този. На мен поне дотук ми беше интересно.  Peace
Адалет излъга, че Тбей не е бил по време на убийството. Искаше да го предпази, но, според мен, сгреши.
Джахиде има странна любов към Корхан, но мисля, че го обича по някакъв начин. Дали Корхи ще й прости? Мисля, че да.
Освен това си мисля, че тя ще загуби детето. Не зная защо, но така ми се вижда.
Чудя се, след като Джес спаси Сюхан, защото такъв момент ще има, дали ще си оправят отношенията? newsm78
Според мен - няма.
Сигурно ще ги оженят отново чак в последния епизод на втори сезон.  Twisted Evil
Още имаше, но имам работа, ще намина по-късно!  Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубав ден!  Hug

# 456
Здравейте в този хубав слънчев  пролетен ден, дружки!

Един пролетен поздрав  за всички  Heart Eyes

Вече някоя от нас е успяла да изгледа епизода с разбираеми буквички - Линка Hug И аз си мислех, че с превода нещата ще се понаместят повече Peace Сега желанието ми да го видя с бг буквички нарастна
Този момент ли имаш в предвид? Rolling Eyes

Ако "да", значи не си ги видяла гифчетата от нощес Фнимателно Wink Laughing Още на он лайна забелязах притегателната сила в погледите на двамата Peace И аз очаквах да се прегърнат - Злати Peace ама така са решили режисьор и екип. Ако не е този момент - довечера ще видя по-подробно какво имаш в предвид Peace
Изглежда, че епизода се е харесал на зрителите в Турция, поне като гледам рейтинга- Злати Hug  мерси че ни го сложи тук. Дори в АВ групата сме изпреварили Родината  yes Очаквах, че ще е по зле Sunglasses
Е, в соц.мрежи сме отстъпили позиция, ама нейсе Laughing
Цвети Hug надявам се с превода да ти се хареса епизода
Вичи Hug няма как в турско дизи ГГ да не преминат през някаква драма, която да ги раздели. ooooh!  Но Любовта - безусловната, ще ги събере накрая Heart Eyes Whistling Най-късно -  в последния епизод  Joy
Надин Hug хубаво ни припомни тези несъвършенни звезди от киното. В този ред на мисли се сетих за "чаровните грозници" Адриано Челентано, Лино Вентура, Жерар Депардийо
Сабинка Hug надявам се по-бързо да прескочиш 16 век и да се върнеш в 21-ви Praynig

Оставям ви до довечера с нашите чаровни танцуващи танго влюбени newsm03

# 457
Привет! Hug Hug Hug

Надин HugЛинка Hug newsm10

Цитат
Дори в АВ групата сме изпреварили Родината  yes
Канти Hug,и в Тотала сме пред тях! Wink Пред нас е новия сериал ''COBAN YILDIZI''! Peace

Туба и Къванч страхотно изиграха срещата в болницата!За това исках Сю и Джес да се прегърнат защото си личеше,че имаха нужда,но СЦ не е решила така! Peace А за това какви са краката на Туба,кой съвършен или не-важна е играта,изражението на лицето! Peace

-----

Забравих нов клип от вчера! Laughing

Cesur ve Guzel....

https://youtu.be/vXgx9c67KQk

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 15:27 от Zlatina3

# 458
Здравейте Hug

Цитат
#KivancTatlitug #KıvançTatlıtuğ #TubaBüyüküstün #CesurveGüzel #news@kivanctuba
Пресса о танце : Джесур и Сюхан прекрасны в исполнении танца страсти - танго, они хорошо знают, что они делают, гипнотизируя зрителя перед экраном.

# 459
Здравейте Hug

Цитат
#KivancTatlitug #KıvançTatlıtuğ #TubaBüyüküstün #CesurveGüzel #news@kivanctuba
Пресса о танце : Джесур и Сюхан прекрасны в исполнении танца страсти - танго, они хорошо знают, что они делают, гипнотизируя зрителя перед экраном.

Е, пресата този път е солидарна с мен!  Laughing
Прочетох, че от два епизода има нов стилист на Сюхан, и веднага си личи. Красиви тоалети.  Peace
Цитат
в этой статье написано о том, что было объявлено 100 самых красивых женщин мира... в этом списке представлены пять турецких актрис, одной из которых является Туба Бюйюкюстюн, которая заняла 17 строчку рейтинга... раннее на нашей стене было видео посвящённое этому рейтингу...
https://vk.com/tuba_murat

Изгледах докрай епизода.
Джасур замисля да вземе всичко на Тбей, вероятно и имението също, както и фирмата и всичко друго. Грозен план, защото нищо от това не му принадлежи. Дали ще използва развода със Сюхан за тази цел, също не знам, но е възможно.
Жалко, но по-добре далеч от такъв човек. Embarassed
Любовта, макар да движи света, не е всичко...
Има и неща като достойнство и чест.  Rolling Eyes

Канти  Hug сега видях гифчето. Хубаво е, но Джасур А. ми излезе от сърцето с последния си план!  Crossing Arms
Дори самата идея и да използва Сюхан, наистина не мога да повярвам. Ако и такъв го направят СЦ, много ще ми дойде. Ще се нареди сред героите, за които няма прошка до ден днешен Демир, Йелмаз, Мурат и Йомер.  Mr. Green
Единствено  на Али, който изневери физически, успях да простя!  Joy
Защо ги правят толкова отвратителни  ГГ на сериалите, бе... ooooh!

# 460
Привет Hug

Лека вечер,дами bouquet

# 461
Здравейте Hug

Добре сте обсъдили епизода като цяло и играта. Всички бяха страхотни в ролите си. Само "Корхан", както казва Линка ми е малко в повече. Не че ролята му не е такава, но прекалено гримаси.

За Джесур просто вече не ми се пише. От едната крайност на супергерой го тласнаха в другата - на маниак без самоконтрол, без самокритичност.  И докато в началото някак си ролята на добрия отмъстител беше симпатична и подплатена с интелигентност, благородство, възпитание, сега всичко това избледня, дори любовта не може да озари лицето му (не че няма моменти, когато му личи), да смекчи реакциите му. Странна му е любовта - иска я, но я използва по всякакъв начин от това да се добре до всичко на Корлудаг, до това да се предпази фиически.  А казват, че любовта преобразява, че е самоотричане... Ще му прости ли Сюхан - вероятно, но дали ще го приеме newsm78 Дали ще е логично да бъдат заедно newsm78 Дизито е далече от романтична и лековата приказка, та да ги съберат накрая Crossing Arms  

В началото Дж играеше на ръба на закона, но сега играе вече на ръба на човешкия живот. Внимателно изгледах сцената на скалата - да, беше се подсигурил, но на такова място дори спокойното стоене на края на скалата е рисковано. А жертвата му беше възрастна, със сърдечни проблеми... А най-лошото е, че искаше Тахсин бей да говори, но не и да го чуе. За какво беше това изпълнение тогава newsm78 С какво се различава от младия Тахсин, провесил Ръза надолу с главата....
Та си мисля, че човек, който веднъж съзнателно и старателно е прекрачил границата, ще му е много лесно да я прескочи пак. Едва ли може да се очаква, че човек, който е изпаднал в такова дълго натрапчиво и маниашко помрачение, няма пак да изпадне.  Ако е на 20 години, когато кръвта кипи и човек лесно се увлича - може. Но на 40 - ми се струва невъзможно.

И за ефектните сцени сте писали. Само че на мене са ми самоцелни, особено в забавен каданс. И тангото, и качването на коня  с подскок без стъпване на стремето може да е впечатляващо, ама там нямаше кой да впечатли (само фенките Wink), а и психологичекият момент едва ли беше подходящ за стойки, както и красивият галоп на коня, който сякаш танцуваше....Линка Peace  

Може и да звучи нелепо сравнението, но в този епизод Дж много ми напомни на Оджата с дребните му игрички и недомлъвки, със снизходителното демностриране на собственическо превъзходство, с упроството на изгубило опората си момче, неподобаващо на възрастта и положението му.

Може Джесур да не е моят герой, но не мога да отрека играта на Къвънч. Успява да предаде нюансите на гнева и омразата и да ме накара да усетя онова, заради което не харесвам отмъщението, онова, което не харесвам в този тип герои thumbsup

Сю и Джес са красива и вълнуваща, макар и невъзможна двойка, но мене ми се ще да отдам дължимото  и на тази двойка, като сме заговорили за любовта в различните й разновидности.  Може да са антигерой, но не може да им се отрече верността. Мина времето, когато парадираха и заплашваха с връзката си. Тя проговори, той запази мълчание.

Линка, добре си написала за несъвършенната Туба smile3521 По-добре да приковаваш вниманието с одухотворено несъвършенство, отколкото с кукленски красота или безизразна красота на восъчна фигура.
Ако турската писателка Mamgu Serapi е чела като тебе  коментарите за Туба, щеше да добави към липсата на макияж и липсата на пластика Wink Повтарям цитата:

Цитат
... И Туба Буюкустун, абсолютно без макияжа, когда играет перехватывает дыхание, это легендарная, удивительная женщина, очень красивая фигура и силуэт.

За да я гледам, такова несъвършенство ми е достатъчно!

# 462
Добро утро!  Hug

Честито Благовещение!  Hug
На нашата именничка - Честит имен ден!  Hug
Здраве, много добър късмет и благоденствие ти желая! Бъди винаги усмихната и весела!  Hug
За теб!  Heart Eyes

И на мен вече не ми се говори за Джес. Този план, който засега само мисля, че задейства, не ми харесва и някак принизява героя, ама СЦ, какво да ги правим... Crossing Arms
Иска ми се да кажа няколко думи за Ръза.
30  години зад решетките - как да започнеш начисто и нов живот без нищо, без никакви алтернативи и възможности. Погледнато така, и ако не знаехме, че уби преднамерено и мъчително абсолютно невинен човек, бихме му съчувствали, както всъщност направи и Джесур.
Мисля, че той е започнал да събира снимки и в него се е зародила една, на пръв поглед, невъзможна мечта - за една жена. Не мисля, че крои отмъщение към Тбей чрез нея. Той твърдо отстоява позицията да манипулира Джесур и отмъщението да го извърши той.
В този сериал всеки се стреми да убие с един удар - два заека!  Laughing
Сюхан - като се ожени за Д. - хем да бъде с него, хем да накаже баща си.
Джесур, като се ожени за Сю - хем да бъде с нея, хем да я има за застраховка...
Така и Ръза - отиде в къщата на Д. хем да го манипулира, хем да бъде близко до жена му...
Тук ми се прокрадва една еретична мисъл (понеже СЦ твърде много толерират Джесур, някак не мога да повярвам, че го правят толкова лесно манипулируем и така лесно Ръза да си приложи на практика плановете), та взех да се съмнявам, че Суперменът си остава супермен и по неведоми за нас пътища е разбрал (усетил, защото е супермен  Joy Joy Joy), че Ръза е убиеца на майка му, че Ръза иска Сюхан, че няма как да докаже всичко за него, ако не го наблюдава и държи близо до себе си, а да се развежда със Сю за да я отдалечи от себе си, и по този начин от Ръза.
Възможно ли е и Джесур да играе игрички?  newsm78
Напълно възможно, според мен...
Да видим дали ще има претенции за чифлика, който не е негов и няма как да бъде, но не знам турските закони, и ще разберем дали има някакъв план относно Ръза.
Иначе защо ще се развежда, според мен я обича и че иска да живее и в чистилището с нея си беше чиста истина.  Peace

За сутрешен пост много написах, нали...

Фбей и Туба на корицата на списание Хелоу

Цитат
Журналист Исмаил Саймаз о игре Тубы Бюйюкюстюн в фильме "Красный Стамбул" : " Я не прячусь от фактов. Я присоединился к мнению Devlet Bahçeli'ye : Туба Бюйюкюстюн в действительности восхитительная актриса. "
https://vk.com/kivanctuba

Хубав уикенд ви желая!  Hug

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 08:07 от Lina_4

# 463
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за споделеното.
Баги HugЛинка Hugза постовете ви wavey
Честит Имен Ден на нашата именничка. bouquet bouquet

Днес е свят ден, благословен ден, хубав ден!
Да ви е благословено и светло на душите !
Добро утро, на Благовещение приятели!

Браво на новия стилист.
 Със превода ,а и с българския превод нещата си идват на мястото
Всяко действие си има своята логика.
Хулия ми хареса като игра,независимо от всичките  и гадости  които твореше , а и сега продължава,докато Джахиде преиграваше на моменти,при нея като, че ли материалната изгода,наследство ,за любов към Корхан newsm78,но пък той е източника на тези блага.
Корхан и той със своите много тъжни моменти,с баща му ,сега със Джахиде,прекършен още от дете,което му е дало голямо отражение занапред в живота му.Хареса ми играта му,с малки преигравания.
Не може да се отрече играта на Кавънч,просто  успява  да предаде  гнева и омразата и те кара  да  усетиш онова чувство, заради което те отблъсква   да приемеш отмъщението, онова, което не харесваш в този тип герои.
Много силни сцени бяха в болницата,в съда на края.Тбей го провоцира много с изкупването на акциите и може би реши да се разведе със Сю, да не бъде свидетел за ожесточената му борба с Тбей ,да не я огорчава и обижда още повече.Трудно ще му бъде да вземе всичко от Тбей,защото истината за омразата на Тбей към Хасан ,така или иначе ще излезе от гардероба,може би ще  се появи човек, newsm78 може би и адвоката ще разплетат тая част от миналото.
Ръза  е най хладнокръвен,засега оплита много добро Джес,но все пак си мисля,че Джес има нещо   наум по отношение на него,не му вярва березервно.Надявям се Ширин  и Кемал ще открият папката- дано, защото Ръза  ще включи  и Сю в своето отмъщение,но не чрез Джес,той е станал психопат,просто очите му светеха при запознанството му.
Сю знаеше,че ще и бъде трудно,че ще се сблъска с много неща, но не допускаше,че ще се сблъска   и с тази толкова тъмна страна на баща си.

Честит празник! Бъдете благословени!

Благовещение!
Прохладен лъх от ангелско крило,
о ангел, о дете,
зефирен лъх от ангелско крило
сред зной облъхва моето чело;
отпаднал ме лелее нежен сън...
Зора се зазорява вън.
Мелодия неземна сред нощта,
о песен, о дете,
мелодия вълшебна сред нощта
лелее и приспива мисълта:
зора се нова зазорява вън
и празничен се носи звън.
Душата ми тъгува и мълчи,
о сълза, о дете,
душата ми бленува и мълчи -
и тихо капят сълзи от очи:
аз слушам празнично тържествен звън
през утрен сън, уви, през сън...
Пейо Яворов
25. март, 06

# 464
  • Русе
Добро утро!  Hug

И... ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!  bouquet

А на именничката ни - Баги  Hug здраве и късмет да имаш много!  newsm51

Момичета, извинете ме  Praynig, но тези дни умишлено стоя и малко настрани от темата ни.  Peace
Знаете, че отношението ми към ДК е по-различно от това, с което го започнах и затова не искам да се влияя от вашите мнения около случилото се в последната серия, която пропуснах да видя онлайн. Като я изгледам, обещавам да се върна назад и да прочета написаното.  Peace

Линка, Вичи  Hug

И... засега - прекрасен ден на всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт