Съпруги на военнослужещи - 22

• 73 697
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Странстващата Лейди се завръща.  Mr. Green
Мис Ю Горчиво и Честито! Пожелавам ви щастлив и дълъг семеен живот изпълнен с много любов и топлина. И бебетаа  married luvbed 1stroller stork-boy stork-girl newsm30
На мен вече ми е пролетно и по цял ден мерим улиците с шефа Simple Smile Ехх искам и аз да съм бебе и да ме возят наляво надясно.
Аз пак да повдигна въпроса за Пловдивска среща с гости от страната Simple Smile Хайде момичета слънцето пече ще се ходи на кафе  Heart Eyes
МилинКалинка подарена къща назад не се връща Wink Я да си върнеш кафето обратно. Simple Smile
Мамакати ли си Мамакъти ли си ? не знам но по спокойно с драмите а? Някои хора явно само си търсят внимание........Потърсих и споменатата тема .... ми нищо нередно не виждам.
Фло всички сме различни и всеки реагира по различен начин.  bouquet Hug
Аз съм от крайните,нетактичните и нетолерантните така че спирам.
Иии да се похвалим вече имаме ЗЪБ! така че баба Фло се сдоби с нов пациент  tooth

# 211
Добро утро,съгласна съм с Лунно цвете,не трябва да си разваляме емоцията от това че си общуваме с толкова настроение макар и виртуално  Hug ви момичета

# 212
  • Ямбол
Хей, мацки, кви са тия бури тука...аааа...гледайте какво слънце навън...а вие сте се запенили. Вижте сега моето мнение е че понеже това е открита и достъпна за всички тема, всеки може да пише каквото си иска, обаче друг е въпроса дали има смисъл да се палим, особено на такива неща. Пита жената за базите по морето и планината. Ами и аз май така влязох тук, но не ме отсвирихте сякаш....Simple Smile но и да ме бяхте скастрили щях да си взема поука и пак да съм тук. Аз съм си така упорита и цапната в устата малко, но пък добра и търпелива (ммм няма кой да ме похвали, че аз сама ) Та исках да кажа, да не се палите много от постовете на новите момичета, просто отминете . Или пък дайте съвет. Аз лично много пъти съм обяснявала за базите, особено ако е по конкртен въпроса. Този път беше доста как да кажа всеобхватен и честно казано не ми се пишеше. И отминавам питането.
Фло, ние не сме лоши момичета, ти сега ни се скара!! Embarassed Embarassed
Хей Lady, на колко станахте, че вече има зъбче....?
I MISS YOU, честито, обичайте се цял живот като сега.... bouquet bouquet bouquet
МилинКАлинка, не се плаши, никой не споменава твоето име конкретно, пък и така да е, имаш право да докажеш и покажеш , че си истинска, бяла и добра....и искренна...
Според мен всеки трябва да може да носи на критики и след това да се поправи!!!
Мдаа, и сега, какво стана, забравих какво исках да споделя, ужас, издухала съм се нещо....
И сега към ФЛо, защо си тук ли се чудиш???? Ми дори и за да ни насвиеш сърмите, да ни похвалиш, да ни пратиш прегръдки, да се посмеем, да споделим, да се посъветваме, да се разсърдим и после да ни мине....такива човешки неща. Мисля, че всички сме тук за тези неща, нали????И най вече да се приемаме една друга такива каквито сме....
От мен толкова за днес, и без това испуших вече нацяло.....Хубав ден и приятен уикенд!!
 Hug Hug Hug Hug

# 213

Слагам край на раздорите с една закуска
Фло,как така се чудиш защо си тук,та ти си нашата майчица,гръбнака на нашето блокче Hug
Днес е Благовещение честит празник мили момичета
Моята малка кукла днес ще се сдобие с обички,по-късно ще ви споделя как е минало
 Hug ви

# 214
Добро утро! Честито Благовещение!
Днес преди 13 години и моята дъщеря се сдоби с обички. Димитрова, това е хубав ритуал, момичето вече е пораснало.
Аз съм в моя любим град, пия си кафенцето. Навън времето е приказно.
Желая ви и на вас усмихнат ден!

# 215
Димитрова, хубав ден и на вас и успешно разкрасяване с обички  Heart Eyes
 Искам да вметна, че търсачката Не работи и че в мобилната версия въобще няма търсачка, така че не е нужно така да скачате на хората. Поне според мен. Аз не помня откога не съм ползвала компютъра заради малкия, който постоянно иска да натиска копчетата и да мачка зарядното. Както и да е.
Хубав ден!

# 216
Ехооо,отново съм аз -имаме си вече обички,мина по-леко отколкото очаквах,поплака съвсем малко и всичко свърши.То аз май бях по-притеснена като знам каката колко много плака,но дребната излезе по-голям герой

# 217
  • Пловдив
Димитрова Честито, сега вече наистина е принцеса Вики  Hug
Данити на 11 месеца. Simple Smile

# 218
  • Варна
Здравейте момичета.Честито Благовещение.Признавам си от няколко дни не съм ви чела,а то голям спор се завихрил.Не се палете толкова кой каквото иска да си пита и кой каквото иска да отговаря.Хей забравих най важното,а именно да честитя на Мис Ю,желая ви попътен вятър в семейния живот,много разбирателство,доверие,любов и деца колкото си пожелаете.Моята госпожица е болна от няколко дни и не спи добре вечер съответно и аз и на работа ходя като хеликоптер.Днес поне поспа по до късно,че и аз успях да си почина.Лека вечер пожелавам на всички.

# 219
  • София
Привет военни красавици! Пантелей пътник се завърна от Сливен. Ей ме на и изобщо не мисля да изчезвам от тук. Поне докато имам акъл и не ме е споходил Австриецът Wink После ще видим.
Много бях на зор преди пътуването, мислех да се обадя, но се успах, та за малко да изпусна автобуса. Добре, че гаджето ме закара до автогарата.
Я и аз да напиша няколко думи относно възникналия "казус", пък после ще има преглед на печата Simple Smile
Ей, дано наистина не си мислите, че се карам. Не съм такъв човек, нямам право и не бих си го позволила.След като публикувах прочетох написаното и дааа, малко в повече е дошла емоцията. Просто споделих мнението си, както и вие направихте същото. Добре е, че сме различни. Представяте ли си колко скучно би било, ако бяхме еднакви. То е все едно като да си говориш сам със себе си Simple Smile Нали казват, че в спора се ражда истината. Няма лошо. Всеки гледа от своята камбанария. Естествено, че понякога въпросите не са поставени много ясно, объркани са. Ама кой каквото ще да говори, всичко се върти около прословутите карти. Simple Smile И в моето ежедневие се срещат хора, дето задават понякога и глупави, и смешни въпроси, ама какво да се прави-отговарям, обяснявам, че по някога даже и по два, и по три пъти. Дали пък да не взема да ги пращам при Гугъл чичко, а? newsm78 Joy
Момичета, след къртовската ми работа по подготовката на документите за ревизията, за Касата и разходката до село и Перник ( задвижих закриването на втория кабинет ), пътуването до Сливен ми дойде много добре. Автобусите чисти, спазиха до минута разписанието. Посрещна ме една баба от КГБ, три часа приказки, после три часа усилена работа в Комисията по етика, после банкет и после като легнах, та 9 часа съм спала непробудно. Заредих батериите яко. На изток пролетта по-осезаемо се усеща. В западно направление ( към наше село ) все още не се е развихрила.

ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!

ДИМИТРОВА, честити ви обички. Сега вече си имате истинска госпожичка.
СЕТИ_БЕТИ, не знам каква е тая търсачка Embarassed, ама лошо, че не работи. Само ако знаех отговорите на най-задаваните въпроси, щях да отговоря и да ги изтипоса Албена най-отпред, с големи букви, та да четат момичетата и да знаят, без да се налага да питат. Е да, ама като не знам...Моята информация е от преди 20 години Joy Joy Joy
ЛУННО ЦВЕТЕ, може би пак ще ходим на заседание към твоя прекрасен град, ама вече не е толкова прекрасен, защото ти не си там Simple Smile
ДАНИТИ и през ум не ми е минавало, че сте лоши момичета. Обичам ви миличка, обичам ви, всичките Hug Ако утре не бяха изборите, можех да остана и сигурно щях да прескоча до града на моето ранно детство. Може и да стане някога.
ЛЕЙДИ, а честито ви първо зъбче. Дано юначето да има късмет и зъбките му да са здравички.
ДУНДИ, и аз я знам приказката за рибата, ама живот, понякога се налага и малко промяна в сценария Wink
МАМАКЪТИ, помисли си, не е лощо да се върнеш в компанията.
МИЛИНКАЛИНКА, като най-стара, командвам-остави кафето и ходом марш, обратно в строя. HugТи какво си мислиш? Лесно няма да те изпуснем Simple Smile И по правило новобранците са дежурни по кафе. Казваш "слушам" и изпълняваш. Wink
ЩЕХИНА, аз пък никак не съм мнителна и май ми е добре така. Харесва ми идеята ти за среща в Пловдивския гарнизон. Преди време си говорихме с Патенцето и тя е навита. Разбира се за един ден-две коли мадами и смело напред. Мисля, че бихме могли да го осъществим, през втората половина на април. Все пак да видим какво ще кажат домакините от Филибето. Искате ли гости момичета???
КАТИВИТА и въпреки всичко, ти си ни надеждата за бързи и точни отговори. Simple Smile Нали така те наричаше твоя позната KATIVITA.COM. Какво да се прави, като познаваш материята, а и бързо реагираш. Това, че извън тези специфични проблеми на военните семейства, които изброяваш, си споделяме и разни други неща, че стискаме палци, че пием заедно кафе или се гушкаме, няма лошо. Може и да си права, че някои са напуснали темата, защото не намират нищо полезно. И тях ги разбирам. Хора разни. В края на краищата ние сме едни обикновени жени и кой знае какви необикновени неща не ни се случват. Бих искала да ви впечатля със съобщение, че съм покорила Еверест, или, че ще гастролирам в Болшой театър, в главната роля на Лебедово езеро, или пък, че съм пила кафе с извънземно... Е да, ама не.  Wink Аз се радвам и на малките неща.
Момичета, нека сме живи и здрави, да се множи групата, да се пълни военното блокче с нови приятели. Както казва Дунди, КПП при нас няма.
Да не забравите да побутнете стрелките на часовника напред. Сега пак ще сме в едно време с нашите руски приятели. Те вече не променят времето. Доказано е, че кой знае какъв икономически ефект няма.
Приятна вечер.
ПП ДЖУЛИ, бързо оздравяване и дано на баткото му се размине Hug

# 220
  • Пловдив
Флооооо като най-старша моля да ни строиш в редица и да организираме едно кОлтурно масово мероприятие Wink Хайде народе който разбира у Филибето се спирааа 😘

# 221
Да си подарим днес една представа или дори реалност за идеално неделно утро - бавно, протяжно и спокойно.
Да го изживеем с наслада.
Добро утро..

Много сте писали момичета, големи размисли и страсти са се разгорели тук. Искам да ви кажа, че за мен тази тема е най-вече приятелска, и то благодарение на Фло. Нищо не пречи и да си питаме и отговаряме. Както и да е, край на дебата.
Честити обички на малката сладурка. Аз онзи ден си направих нови халки по повод една неосъществена годишнина и за да отпразнувам новото начало. Много обичам да нося обици. Една колежка казва - не се чувствам красива без обици Wink, а имам и друга, която няма и не приема пробиването на ушите. Хора разни. Аз си пробих ушите в 8-ми клас.
Как ми се иска да живея по-близо до вас и да идвам на срещите. Организирайте се и си забавлявайте.
Днес при нас е слънчево, но студено.
Оставям ви и започвам разкрасителните процедури 4470 Лек ден.

# 222
Добро утрооо, днес приятно ме изненадаха-събудих се сама без чужда намеса Laughing. ММ като чул че дребосъка се размърдва и станал с нея, след тях се излюпила и каката, а аз чак сега се събужам. То голям кеф било да се наспиш.
Приятен неделен ден и да пуснете по един глас

# 223
Добър денн..
Изключително благодаря на всички за хубавите пожелания.. дано всичко е наред и да се слушаме..т.е да ме слуша
Хайде вече да укротим страстите, четох всичко и се замислих, че от както съм в тази тема не е имало такива разговори и не можех да повярвам какво чета.. е аз не помня като Фло толкова добре кога точно се присъединих, но много се радвам че го направих.. и продължавам да го правяя.. чувствам ви много близки всички макар и да не се познаваме. Радвам се,че мога да споделя и да знам,че има кой да прочете и отговори и даде съвет или даже да ме нахока,ако трябва..
 през телефона съм и не мога да запомня всичко, а уж млада съм била хахах
До по-късно

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 20:42 от I miss you

# 224
Здравейте, момичета! Гласувахте ли? Нали пиша от телефона и гледам написала съм глаДувахте ли? Дано да сте гласували, без да сте гладували.
Фло, етичната комисия все избира хубави места за заседанията си. Радвам се, че си успяла да отпочинеш.
Ние гостувахме на майка ми, сега пътуваме обратно. В селото на Радинка видях много щъркели. Даже на едното гнездо са сложили камера.
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт