Хубава вечер на всички

/

Тук съм и тръстича. Стискам палци и ще помоля и за моето чаве да стискате пак, че дядо ви Тръмп се изложи. Фло, Нокия пуснаха най-стабилния си модел с копчета отново http://www.dnes.bg/technology/2017/02/27/kultoviiat-nokia-3310-v … t-myrtvite.333218 - купувай и не се занимавай с тези глупави смартфони /и аз не съм им фен/.

Слава богу, освен, че изключи машината, нищо друго не се случи и пострадали няма 
Най-много още едно разследване да закачим, защото, доколкото помня връщат 3 (или 5 беше) години назад и повече няма да се занимаваме 

Изпращам ти всичката положителна енергия, която съм способна да генерирам 
Изненада ме много приятно, при това - в новия апартамент
Съседката видяла писмото и го пуснала под вратата
Много се изненадах, при все, че адреса не съм го упоменала никъде 
Изобщо не се притеснявай - няма да остане необразована 
На 3 знаеше азбуката и да брои до 100. Сега чете и пише (печатните букви, ръкописните съм му забранила да се опитва дори). Смята без проблем на ум до 20, а лист и химикал няма никакви проблеми и с огромни числа 
С цифрите също е скарана - от скоро брой до 10, като винаги изпуска 4
На въпросителното "Габчо, ами ЧЕ-ТИ-РИ къде е?", отговаря абсолютно убедена в правотата си "Е добле дееее, ще го кажа"
Обикновено го слага след 10, след напомнянето от наша страна 

и многоо благодаря!! 

Няма лесно! Знаеш го.
Ще ги стискам тия палци докато не свириш отбой 

. 101 причини да не могат да пишат в темата. Поздравления! Бива те за адвокат 
Заслужава момчето. Дано успее да си намери работа по специалността, да е перспективна, интересна и не на последно място - добре платена. Още малко ще се помъча с новия телефон и ще го сваля от въоръжение. Просто нЕ'ам нерви.