Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Зози, дано се размине Praynig Бъди готова за болки и не особено приятно усещане. Confused
Clear, да продължава все така и да се похвалиш, че те изписват скоро Wink

# 256
Жана, Зози, благодаря момичета! Hug Hug
Зози, стискам палци! bouquet

# 257
  • София
__Жана__ Успеш да е пътят ви докрай  Hug

Zozi3 Стискам палци, да преминеш възможно най-леко и през това изпитание. Успех

# 258
Да, до колкото виждам излизат разни неща (извинете за пояснението). Дано е това, което трябва да излезе и да се приключи.

# 259
Зози, стискам палци Hug

# 260
Благодаря ви  Hug

# 261
  • españa
Честито на всички мами а на тези които им предстои лека бременност до края със щастлив ревлив финал.      Жанчеееееееее милаааа Честитоооо  Hug радостта ми е голяма за теб и ти желая един щастлив пухкав и ревлив финал Hug Очаквам с голям трепет да се присъединят тук Нандин и Дънди Сладурска а и всички останали защото всички заслужаваме  това щастие.Аз не смея да се включа още докато не мина прегледа за сърчице много ми е притеснено и тръпна до датата и се моля всичко да е успешно и благополучно.

# 262
Доринда, стисксме палци, мила  Praynig

# 263
Доринда,  Praynig Heart Eyes
Зози, да се приключва с това изпитание вече  Praynig Heart Eyes

# 264
Цвети  Hug
Доринда, благодаря ти  Heart Eyes
Кога си на преглед ? Ще чуеш най-хубавият звук  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 14:07 от Анонимен

# 265
Благодаря, мила Дънди. Отивам точно до болницата да ме погледнат пак. Преди малко излезе цяло чудо(извинявам се за пояснението). Дано е било всичко, та да спра хапчетата. Че с тях ми е притеснено да кърмя.

# 266
Жана, толкова ми е приятно да те видя тук ❤💐 Много се радвам, всичко да върви по вода до термин !!! Страх винаги има, но смело напред само с положителна нагласа !!!

# 267
  • Стара Загора
Момичета, пиша за да се похваля  Simple Smile Днес в 10:40 със секцио се роди момченцето ни Венцислав - 3590 гр. и 52 см. Пожелавам на всички бременни такова щастие!  Hug

# 268
Честито Тани,да е жив и здрав малкият Венцислав! Heart Eyes

# 269
Тани, честита радост!

Общи условия

Активация на акаунт