Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Вчера минах ЖК и според др Кръстев ще имам две моми, макар че много го измъчиха! Винаги съм си мечтала за момиченце и когато на ФМ ми казаха момче и момиче бях много доволна. Утре за първи път ще се видя и с др Илиев от Токуда, да видя дали и той ще потвърди. Ама много съм доволна! ММ каза никакви покупки повече с цвят, че аз се бях подкарала... хихихи Flutter

# 361
Браво Clear, поне една мома да имаш Peace Ама наистина докато не потвърдят окончателно може би е добре да замразиш покупките или карай на някакви неутрални цветове, ако обичаш такива Laughing Аз до ден днешен не мога да повярвам, че ще е бебка. Всички бяха много сигурни от самото начало, но във времето се прокрадваше съмнение. Въпреки че от самото началото бях вътрешно убедена. Просто не съм свикнала да получавам това, което искам.

# 362
Аз пък исках момче и си знаех, че ще е момче. За второто съм си поръчала девойка, да видим дали ще ме огрее Mr. Green

# 363
Знам, че нищо не се знае още и е раничко, поне до втората ФМ или докато ясно не се види, но съм доволна, че поне едното е момиченце по теорията на вероятностите.  Mr. Green
Блингче, купих им няколко бодита и одеалца за изписването. Одеалцата, обаче, предвидливо са в бежово, че първо се бях засилила за синьо и розово!   Joy

# 364
  • София
провалих се значи, аз мъже предсказах  Mr. Green
Clear, при Михова плануваш ли преглед, че на нея най вярвам за пола?

# 365
Бамба, може пак да нацелиш едното  Wink
Да, при Михова съм в края на Април.
А, сетих се друго да ви питам... др Кръстев ме вика на ЖК въпреки ФМ в края на април, но се оказва че има свободен час един ден преди ФМ при Михова и не виждам никакъв смисъл да ходя. Само да ги облъчвам милите, още повече че и при Марков имам час същата седмица!  Crazy

# 366
  • София
има още шанс да нацеля и двете  Mr. Green
една съфорумка с близнци така всеки път и сменяха пола, ту момичета, ту смесени, аз и казах мен да слуша мъже са, те мъже излязоха.
ама да са здрави другото са дреболии  Simple Smile

# 367
Абе раничко, но някои лекари си виждат и познават от самото начало. Вярно, че някои бебоци се въртят като щури и понякога отнема повече време. Може и при близнаците да е още по-сложно не знам.
Скрит текст:
При нас Сигридов рече и отсече още в 11та г.с., ама аз винаги си имам едно наум относно него. И не ни го и поднесе много "като в приказките". Добре, че с ММ бяхме вътрешно убедени от самото начало и много си бяхме повярвали, та ни мина покрай ушите и много не се трогнахме, че ни развали момента. Виж, ако беше казал обратното щеше да стане много забавно Mr. Green
За покупките не се безпокой. Зарадвай си душичката. Не е хубаво да се подвластни на разни суеверия и лоши мисли.
Да, малко е безмислено да са ти прегледите през дни. Лошото е, че в този период би трябвало да ти се пада втория безплатен преглед по ЖК.

# 368
Днес ново 200 при мен!  ooooh!
Нали ви бях казвала, че ми предстои преглед и в Токуда при др Илиев. Е, днес мина и съвсем ясно се видя разширение на маточния канал, който дори и аз видях... На контрола съм след две седмици, но вероятно ще се наложи серклаж. Питам се как др Кръстев не го видя преди ден?! Др Илиев ми обясни, че положението изобщо не е за подценяване. Ще изчакам контролния преглед и се чудя кога да съобщя на Кръстев и дали изобщо да се занимавам с него... Пак притеснения и неприятности  Sad

# 369
Две седмици не е ли много? Ако е сериозно разширението, имам предвид.

# 370
Кристи, не е много, но е факт, че го има (около 5мм)... И много криво ми стана, уж всичко беше идеално!

# 371
Аз те разбирам много добре, сигурно щях да откача и да дежуря през ден пред някой кабинет Crazy

# 372
  • От Луната
Отчет. +600г и 1см
От утре сме на боуен терапия за очето. Вторник сме на очен.
Днес щях да звъня за другите часове, но малкия беше много крив. Боли го коремчето и все изглежда гладен Sad док каза да му вдигна дажбата ... А това съвсен ме отдалечава в мисията с кърменето. Вчера изцедих 40мл от гърда ... Т.е. не стига Sad кърмя на поискване и преди всяко хранене.

# 373
Момичета, имам въпрос към бременните дами с близнаци. Бихте ли ми казали как ви протича бременността, работите ли, ако да до кой месец....В по-голям месеци повече ли се пазите или първите три са критични...Споделете моля каквото и да е.... newsm78  Hug

# 374
При нас Чучумишев позна пола в първия ден на 10 седмица  Crazy и от там на всеки преглед, при който и да отидем беше, категорично момче  Grinning
bobykons, много си зависи от бременността, моята беше много лека, без проблеми, без гадене, без повръщане. Пътувах много, ходих два пъти на море в Гърция, в края на осми месец пропътувах 1000 км. за два дни, работих през цялото време, починах си два дни преди да вляза в болница. Накрая искаш не искаш се пазиш повече, защото натежава и те подсеща Simple Smile Но много, много зависи как се чувстваш и какво казват докторите. Пожелавам ти да е лека и безпроблемна, като моята!
Редактирам се, че съм чела между редовете Simple Smile аз не бях с близнаци, но моя приятелка имаше същата лека бременност с близнаци, доноси си ги до девети месец, тя работеше, но от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт