Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Синеока, бебето е по-добра помпа от истинската помпа. Аз се убедих тотално. С помпата цедя по 20-30мл. След това взимам малкия, гушкам го на рамото и по едно време усещам как нещо ми мокри. Само от гушкането намокрих с кърма и себе си и него, а помпата казваше, че мляко няма. Не й вярвай Wink

Някой ползва ли слинг и какъв? Аз май се ориентирах към шал, но ми се иска да чуя мнения.

# 376
Моят не ще ни слинг, ни раница, ни шал Crossing Arms

# 377
Хм, що така, плаче ли?
Моя калпазанчо дано да иска, че съм решила, че ще взимам. Да си освободя и втората ръка, че като мрънка си го гушкам.

# 378
Реве, та се къса. Според мен, вземи първо от познат за проба. Или под наем.

# 379
bobykons , моята Б с близнаци не протече по план. Уж нямах показания за проблеми, но ми се появиха контракции и се наложи лежане. Аз, ако сега трябва да решавам няма да ходя на работа и много ще се пазя.

# 380
Може би е разумно, но къде дават под наем?

# 381
bobykons, в началото изобщо не се пазех, но последните две седмици усещам, че близнаците си искат своето явно - повече почивка и внимание. Сега влизам в 18та. Естествено, всяка бременност е различна, но те съветвам да го караш по-леко!

# 382
Clear, ако наистина се наложи серклаж бягай при д-р Христов Wink
Уфф и аз се замислям за разните му там слингове и раници. Нещо не ми допадаха като идея, но май няма да е зле да имам нещо такова за някои случаи, че ще ми е доста сложно положението с излизанията и количката.

# 383
# 384
Благодаря момичета за инфото, ще поработя 2-3 месеца засега, пък като порасна ...Ще решавам на момента.  Hug

# 385
  • В сърцето на любимия човек
Аз носех Йоан от третата седмица в еластичен слинг. Библиотеките за слингове (напр. Вълшебен възел) дават безплатно еластичен слинг за бебета до 3м.
Клиър - отивай при д-р Христов без да чакаш, ако искаш ще ти дам телефонът му, за да се чуете. Той прави специален тип серклажи (забравих им името), които са много по-стабилни. Не вярвам да ти откаже да те прегледа, когато няма ЖК преглежда в спешния кабинет когато е на смяна.

# 386
Аз работих докъм средата на седмия месец,не съм имала серклажи и подобни.

# 387
  • От Луната
Мен слинга не спасява от колики, като ми щади гърба.
За сега го ползвам само вкъщи. Малкия е страхлив и още не е свикнал и "се държи" за деколтето ми.
И количката днес не хареса Sad

Електра, знам че е така, почти постоянно се кърмим, но не му стига. Вече яде по 120...
Ще говоря с консултант. Все пак не мисля да гладува.

# 388
Щом качва стабилно, ти защо реши, че не му стига?

# 389
И аз си взех слин, че да ми се освободят ръцете. Нашият бебок също много мрънка в леглото. И като се превъзбуди, че е сам там, връща мляко. Чакам обаче още малко. На упътването пише, че трябвя да тежи поне 3500.

Clear, защо не си запишеш час при Сигридов? Честно казано в такъв случай само на него бих се доверила.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 00:18 от Zozi3

Общи условия

Активация на акаунт