Забременели след ин витро - Tема 34

• 42 975
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И ние съхранихме в Биорегенерация.

Клиър, как е положението? Надявам се всичко да е отминало и отук нататък да имаш спокойна и лека бременност, възможно най- близо до термин.

# 226
Разглеждах първа страница сега. Много кратък станал бременния списък Confused
Клиър и аз чакам да пишеш как си.

# 227
  • Стара Загора
Разглеждах първа страница сега. Много кратък станал бременния списък Confused
Клиър и аз чакам да пишеш как си.
И аз вчера погледнах първа страница и видях, че аз съм на ред. Взе да ме хваща шубето  Shocked

# 228
Изобщо не е страшно. Мисли си не за самото раждане, а че идва най-прекрасният момент - срещата с твоето съкровище Wink

# 229
  • Стара Загора
Изобщо не е страшно. Мисли си не за самото раждане, а че идва най-прекрасният момент - срещата с твоето съкровище Wink
Благодаря, Електра  Hug
Знам, че трябва да мисля позитивно, но напоследък ми се въртят какви ли не глупости в главата и взех да сънувам  ooooh! Ще раждам секцио (първото ми раждане беше нормално) и ми е ново. Confused

# 230
Хайде да обогатя с една бройка бременния списък тогава  Laughing Hug
От вчера влязох в 12 г.с. след трансфер на 14.01. и силно положителен тест на 26.01. Бяха две звездички, но в 7 г.с. едната спря да се развива и сега сме 2 в 1. Hug

# 231
Тани, секциото хич не го мисли, нормалното е по-голям зор Hug

Жаниииии, добре дошла, много се радвам Heart Eyes Hug
Като си припомня как тежко протече бременността ми последните два месеца, по-добре, че е останало едничкото. В началото като се чувствах добре (до към 7-ми месец) много ме беше яд, че само едно се хвана, но Господ си знае работата Simple Smile Сега това едното е най-хубавото нещо в живота ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
  • Стара Загора
Електра Heart Eyes
Добре дошла, Жана  Hug Следя темата за дългото чакане след трансфер и много се радвам за теб! Желая ти много лека и спокойна бременност!

# 233
Жана, добре дошла Hug Браво на теб опази тайната до сега и изненада всички Sunglasses Дано този път всичко тече по вода. Като се почувстваш готова свиркай да те включа в списъка като само ми кажеш термина.
Списъкът наистина оредя. Тук поне съм от последните, че на друго място скоро ще съм първа Rolling Eyes Дано се включат нови попълнения скоро.

# 234
Благодаря, момичета  Hug Heart Eyes
След мисед аборта през ноември си бях решила, че получи ли се следващият път, ще си трая до 12 г.с., суеверие някакво ли, де да знам и аз, но много се страхувам да не ми се случи пак нещо лошо...
Но си казвам да не мисля така и си давам кураж, че този път всичко ще е наред  Praynig

# 235
Жанче, добре дошла! Много се радвам за теб! От доста време те следя и наистина, много приятно ме изненада!

# 236
Жана, честито, мила. Пожелавам ти от сърце безпроблемна бременност и щастлив финал  Hug

Тани, не се безпокой. Всичко ще бъде наред и ще приключи много бързо. Няма да разбереш, кога са го извадили.бебока на бял свят Wink. Мисли позитивно и не се страхувай.  Hug

# 237
Жана, за съжаление не може да се избавиш от страха съвсем. Аз още се боря упорито с него. Но ежедневно го мори и претъпявай Wink Споделяй само с хората, които чувстваш наистина близки.
Аз "принудително" изчезнах последните месеци. Много малко и близки хора знаят. Вече не мога да се скрия и събирам погледи като засека разни хора, но до последно мисля да го карам по-инкогнито.

# 238
Да, аз също мисля да си мълча този път...и смятам, че това е най-доброто решение, Блинг  Hug Вече като си проличи няма мърдане  Laughing
Салилинда, Зози, благодаря, момичета  Heart Eyes

# 239
Жани,много се радвам за теб! Hug
Мислех си,да ти пиша кога ще ти е трансфера,как върви подготовката и сега като прочетох много се развълнувах и зарадвах. Heart Eyes

Аз също все се притеснявам и се моля на Господ да ми пази мъника.Още на никой от близките ми не съм казала освен на майка ми и сестра ми.И вече всички ме питат защо все не ми се излиза,какво става с мен,но съм решила да си трая поне до 12 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт