Кате, двете нагласи за гледането на сериала търпят развитие....Да, някои от нас тръгнаха заради Берг и Халит, но историята малко или много ги привърза към нея си и нагласите се сляха. Тъй като не гледам никакъв друг сериал в момента, освен ВС, оставила съм си "Вътре" за лятото, знам, че в четвъртък това са моите два часа, в които оставам насаме с екипа на ВС. Да, естествено е да не се случват нещата, както на мен ми се иска понякога, но въпреки всичко сценаристите продължават да ме изненадват с решенията си. Например, поведението на Ешреф в последната серия. И т.н.
Колкото до написаното от теб за Берг, подкрепям с две ръце.
Сега сравняваме ролята и с предишните два сериала, които бяха успешни за нея, но не са минали десетки години....Помня какво беше и при тях...Берг никога не е играла сладникава роля. Напротив. Тя беше жестоко охулвана от българските фенове и заклеймена дори от някои турски зрители. Въпреки това, образът на Шехерезада е знаков и помнещ се. Какво да кажа за Фериде от КД /снощи се пошегувах с името/, не ми се отварят стари теми, особено в аси.бг, където 99 процента от пишещите там често я наричаха патка, бяла патица, коза, овца и т.н. Но днес Фериде, в тандем с Махир буди симпатии и предизвиква усмивка и носталгия по този сериал. Така, че отново се случва трудна роля за Берг и те подкрепям напълно за казаното, тя има и моите адмирации.
Както беше писала критичката, така се е сляла с Азизе и както самата Берг казва- от този образ излезе съвсем дружа жена. Просто и стискам палци, защото ролята и никак не е лесна, да не говорим, че срещу нея стои съпругът и.
Също споделям мнението, че не очаквам мигновено сдобряване и кой знае колко да се сближат Азизе и Джевдет. Особено в нейното положение. Ще видим как са го измислили.
Хубав ден на всички! И благодаря за всяко едно мнение, изключително ми е интересно да ви чета:bouquet: