ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 59 271
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Bulgaria
          Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug

Привееет ви, девойки  Hug Hug Hug Hug

Мода на темата,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  нЪл чухте снощи ко каза ... кога ходите да носите на Галка преводите, задължително е да не влизате с празни ръце   newsm47 най-малкото с принца под ръка

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

извинени за пропуски ще сте само, ако дотътрите краля  Crazy Crazy

Скрит текст:

ПП Арас е много добър.  Heart Eyes И какво в образа му ви дразни  Confused ?

Търсим го ние него, ама като го получим и много ни газира, нещо такова се получава  hahaha hahaha hahaha

Галка Hug ади заповядай Grinning Grinning Grinning

# 211
# 212
  • Яко в Матрицата...
Ама Мелек ме изнерви ooooh! Мерт й се обажда, докато го преследват, тя като някоя клюкарка го разпитва Rolling Eyes hahaha

# 213
 Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy

ПП Арас е много добър.  Heart Eyes И какво в образа му ви дразни  Confused ? Изобщо нямам никаква неприязън към Мерт  Rolling Eyes  Peace  Нищо не разбирам, знам  Peace  но ми се искаше да го разкрият вече, мдааа  Grinning

Хубав ден  Hug Hug Heart Eyes

ако питаш мен  Laughing - с всичко ме дразни Мерт.  Mr. Green подло, долно, нагло същество.  Peace Според мен. Вярно, че е имал тежко детство. Никой не го отрича. Ама и Мелек е имала такова  Whistling Whistling

Не помня някога да съм ти казвала, че нищо не разбираш, на теб или на някой друг. Rolling Eyes Ама може да съм забравила.  Laughing
Това, което знам със сигурност е, че ти (и не само ти) имате много различен вкус от моя за сериали, герои в тях, за актьори, актриси и т.н.  Peace Което е нормално. Различни сме, възприемаме нещата по различен начин.  Peace

Ама Мелек ме изнерви ooooh! Мерт й се обажда, докато го преследват, тя като някоя клюкарка го разпитва Rolling Eyes hahaha

а мен ме изнерви, че лъже Сарп  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 214
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes, не съм стигнала до там, но се досещам, че ще го направи... ooooh! А всичко е заради Мерт hahaha

И мен не ме дразни Мерт, но го отдавам на симпатиите си към Арас и играта му. Но е вярно, Мерт много взе да лошавее напоследък ooooh!

# 215
  • София
Привет, ято  Hug Hug Hug

Прочетох ви  Peace Благодаря на всички за превод, инфо, коментари  bouquet bouquet bouquet

Малко съм назад със сериите, но Арас много ми харесва как играе. Много готин Мерт прави  Heart Eyes Хем иска да се довери на някой, хем няма смелостта да го направи, защото е загубил доверието във всички. Дори и баба му Джелял държи на разстояние. От всички най-близка му е Мелек. Но на мен Мелек ми е странна  newsm78 Т.е. Бенсу не може да даде завършен вид на героинята.  

Както и да е  Laughing Laughing Laughing

Лили  Hug Heart Eyes споменаваш Тимучин Есен. Сега го гледам в Бодрумска приказка. Невероятен артист  Peace Страхотен образ прави. В началото на сериала оставяше едни впечатления, след това обаче всичко се обърка и обърна. Не разбрах в кой момент ми стана толкова симпатичен. Страхотен  Peace

Стискам палци на Шевко  Praynig Надявам се и него турската медицина да спаси и за 3 дни да го изправи на крака  Laughing Laughing

Хайде, отивам да дерзая, че и прЪнц или крал за Галето да търся  Wink Heart Eyes

# 216
Добра ви вечер, Кудкудячета Hug Hug Hug
Аз, снощи, гледах, кво гледах и в 21.00, срам не срам, си отидох при Яман Crazy Но, днес, както всеки вторник, с колежката в работата, си го изгледахме с голяма кеф Wink
И такаааааа, за епизода!
Стархотен..стахотен newsm10
А Сарп..хубав...хубав и още по-хубав Crazy
Ама и Сема/Дуйгу, ми хареса smile3560
Мерт, голяма работа е smile3521 истински "помияр"! В смисъл, че не се дава лесно, бори се до край. Хитър е, знае кога да напада и кога да бяга. Много бързо мисли и е страшно комбинативен е! Тук, сценаристите, много добре са си свършили работата. Но, от както сериала е започнал, аз се питам; как така дете отгледано от Джелал, в неговият дом, като негов син, е непознато на обкръжението му? Дано сценаристите да са помислили за това!
Не се сърдете на Мелек, Тя спаси брат си! А на Сарп, какво можеше да каже? "Направих това, за да спася Мерт"?????
Сарп и Ейлем Thinking Thinking Много си подхождат smile3521 Особено физически; Високи и с яки бутове tooth

За всички и Галка Wink от сърце love001

# 217
Но, от както сериала е започнал, аз се питам; как така дете отгледано от Джелал, в неговият дом, като негов син, е непознато на обкръжението му? Дано сценаристите да са помислили за това!

Защо реши, че Мерт е отгледан в неговия дом?  newsm78 В началото е бил в неговия дом, но пък никой от сегашното обкръжение на Джелял не е бил с него по онова време.  Peace Само Мелек знае за Мерт.

# 218
  • Sofia, Bulgaria

Цитат
Ама и Сема/Дуйгу, ми хареса

Диди,ама и походката ѝ е като на хетеросексуална бе Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
Така е Ани, бил е в началото. Но, в момента в който Джелал е решил да го на прави полицай и да го вкара в полицията, най вероятно го изпратил в елитно училище/пансион! и от там на татък, единствено се е виждал с Джелал и Мелек! За това останалите, и понятие си нямата за Мерт!!
Така, мисля newsm78 newsm78

# 220

Цитат

Диди,ама и походката ѝ е като на хетеросексуална бе Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох..задавих се със сока от смях Crazy Crazy Crazy
за сексуалността... предпочитам да мълча smile3505 че може да се набода, лошо!!

# 221
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:

Цитат

Скрит текст:

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох..задавих се със сока от смях Crazy Crazy Crazy
за сексуалността... предпочитам да мълча smile3505 че може да се набода, лошо!!

На какво Crossing Arms Grinning Grinning Grinning Grinning

# 222
Така е Ани, бил е в началото. Но, в момента в който Джелал е решил да го на прави полицай и да го вкара в полицията, най вероятно го изпратил в елитно училище/пансион! и от там на татък, единствено се е виждал с Джелал и Мелек! За това останалите, и понятие си нямата за Мерт!!
Така, мисля newsm78 newsm78

newsm78 newsm78 ами нали и аз казах същото. Ти се чудиш какво ще измислят сценаристите, а те вече са го измислили.  Laughing

Тойгар пише музика вече и за чилийски продукции.  Peace https://twitter.com/toygarisikli/status/838823343931420673

Поредния университет е дал награда на Арас и Чачо е лайкнал снимката.  Peace

# 223
  • Яко в Матрицата...
Браво на Тойгар Party Като гледам трея, наистина ще са големи греховете им на тия Rolling Eyes

Я пак Crazy Crazy Flutter

# 224
Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy

ПП Арас е много добър.  Heart Eyes И какво в образа му ви дразни  Confused ? Изобщо нямам никаква неприязън към Мерт  Rolling Eyes  Peace  Нищо не разбирам, знам  Peace  но ми се искаше да го разкрият вече, мдааа  Grinning

Хубав ден  Hug Hug Heart Eyes

ако питаш мен  Laughing - с всичко ме дразни Мерт.  Mr. Green подло, долно, нагло същество.  Peace Според мен. Вярно, че е имал тежко детство. Никой не го отрича. Ама и Мелек е имала такова  Whistling Whistling

Не помня някога да съм ти казвала, че нищо не разбираш, на теб или на някой друг. Rolling Eyes Ама може да съм забравила.  Laughing
Това, което знам със сигурност е, че ти (и не само ти) имате много различен вкус от моя за сериали, герои в тях, за актьори, актриси и т.н.  Peace Което е нормално. Различни сме, възприемаме нещата по различен начин.  Peace

а мен ме изнерви, че лъже Сарп  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

newsm10

Ани Heart Eyes Hug, и аз съм на тази гара, сестро Naughty. Май сме само двечките Thinking, ама нейсе Crossing Arms

Благодаря за превода в ефир на Лили Hug Heart Eyes

Ани Heart Eyes Hug Heart Eyes

Синан bouquet

И на всички за споделеното Hug Hug Hug

Гладно ли го държат сладкото ми то Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 21:41 от eti61

Общи условия

Активация на акаунт