ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 59 425
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • Яко в Матрицата...
Лу Hug

Скрит текст:
Идея си нямам за какво говориш в Любимите преводи... За вконтакта ли става въпрос? Peace
Да, в Карато стана твърде кара... Не знам как ще го приключат, ама искам да видим финал месец юни hahaha

Иве, Heart Eyes защо да застава до нея, нали чака да духнат ветровете... Защо да бърза човекът? Joy

# 256
Иве, Heart Eyes защо да застава до нея, нали чака да духнат ветровете... Защо да бърза човекът? Joy

и той ли чака  Joy Joy Joy
ами да понася и плювките  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аллах корсун  ooooh! ooooh!  плюх си в пазвата    ooooh! 

https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/1707750 … 47749289984_n.jpg

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 11:19 от сadı

# 257
  • Яко в Матрицата...

и той ли чака  Joy Joy Joy
ами да понася и плювките  Mr. Green

Ще си отвори чадъра hahaha Ама гледам феновете го плюват не за каката, а че има време да ходи в Ла Буум, но не и да си вземе наградите... Тааа...

# 258
  • Sofia, Bulgaria
         Добър ден на всички! Hug Hug Hug

Crazy Joy Joy Joy Joy

и той ли чака  Joy Joy Joy
ами да понася и плювките  Mr. Green

Ще си отвори чадъра hahaha Ама гледам феновете го плюват не за каката, а че има време да ходи в Ла Буум, но не и да си вземе наградите... Тааа...

Чачи тръгва да се пързаля по нанадолнището  Satisfied и с каката и с ЛаБоом Crossing Arms no

# 259

и той ли чака  Joy Joy Joy
ами да понася и плювките  Mr. Green

ако ходеше в Ла буум с красавица, щеше да му е простено  Mr. Green Joy

Чачи тръгва да се пързаля по нанадолнището  Satisfied и с каката и с ЛаБоом Crossing Arms no
глупости  Joy

hahaha hahaha hahaha  тая пък, що за реакция  Joy
оххх, кво ми минава през главата   Blush Joy

# 260
  • Яко в Матрицата...
Искре, чак пък да се плъзга по нанадолнището... Има си мениджър да го съветва какво да прави. Аз ако бях бях на негово място, също да ходя да се забавлявам и разпускам, а не по някакви си наградни мероприятия hahaha

# 261
  • Sofia, Bulgaria
Искре, чак пък да се плъзга по нанадолнището... Има си мениджър да го съветва какво да прави. Аз ако бях бях на негово място, също да ходя да се забавлявам и разпускам, а не по някакви си наградни мероприятия hahaha

Хич не искам да съм права Naughty Grinning Много го обичам,дано не се случва Naughty
че мениджърът няма да помогне Peace Grinning

Цитат
  тая пък, що за реакция 
оххх, кво ми минава през главата

Иве Hug кажи го де Flutter Joy Joy Joy Joy

# 262
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=968164.msg34660696#msg34660696

Линк към превод на Варна_2  bouquet с режисьорите на "Ватаним сенсин", в което те говорят за Чачи и Ичардето хубави неща  Party Party

Heart Eyes Ама и Чачи се е нахилил като рапон  Joy Joy

# 263
  • Яко в Матрицата...
Лу Hug, благодаря за линка към превода на Варна Heart Eyes bouquet Много добре написано и много смело от страна на братята. Пък и Чачо е похвален... Party

# 264
говорят за Чачи и Ичардето хубави неща  Party Party

нИ щЪ  Stop Stop

да ми говорят хубави неща  Crossing Arms Crossing Arms  искам да ми показва такива  Joy Joy

Искре, ми за дясна му ръка се замислих  Blush Blush Blush Joy

# 265
  • Sofia, Bulgaria
говорят за Чачи и Ичардето хубави неща  Party Party

нИ щЪ  Stop Stop

да ми говорят хубави неща  Crossing Arms Crossing Arms  искам да ми показва такива  Joy Joy

Ми те май не са били сами  Wink Laughing Laughing Laughing

Много напориста тази бе  Crossing Arms влязла в караваната за снимки Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 15:20 от Iskra Pandova

# 266

Ми те май не са били сами  Wink Laughing Laughing Laughing

Много напориста тази бе  Crossing Arms влязла в караваната снимки Grinning Grinning Grinning Grinning

hahaha hahaha

Така, на сандвич, никоя не сме виждали ощИ  newsm78 Flutter Flutter Flutter Flutter  Blush

Рени  Hug Peace

# 267
# 268
  • Sofia, Bulgaria

Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това пък го има на много места в Т  Grinning

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 19:57 от Iskra Pandova

# 269
 Hug Hug Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=968164.msg34660696#msg34660696

Линк към превод на Варна_2  bouquet с режисьорите на "Ватаним сенсин", в което те говорят за Чачи и Ичардето хубави неща  Party Party

Heart Eyes Ама и Чачи се е нахилил като рапон  Joy Joy

Много интересно интервю. И са много прави за Чачо. Пое риск с тази роля, но както се казва - който рискува, пИчели.  Joy Joy
аз мислех, че ще го сполети съдбата на Ушко след слънцата. Ама не стана така.  Party Party Party

Но ако иска да се развива като актьор, трябва да пробва различни неща, а не да играе едни и същи роли.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт