ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 57 491
  • 726
  •   1
Отговори
# 675

Грехота  Crazy Crazy Crazy

грехота е и да се казва в събота добро утро толкуз рано  Sad още ли си наказана, че си в такава немилост, сестро  Heart Eyes Grinning
 Биологичния ми часовник е виновен...... Crossing Arms Joy Joy Joy Joy  иначе съм у почивка днес и утре... Heart Eyes  времето е супер........и ще щръклея по двора........ 1swing

Грях не грях .....това е положението............. Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 10:50 от Boika Boqnova

# 676
Гал  Hug Heart Eyes

Бойче   Hug Heart Eyes

Стели Heart Eyes  Hug  Вени  Heart Eyes Hug

Благодарности за преводите снощи  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Галка и екип кудкудячки  Hug Hug Лилка  Hug Hug Ани  Hug Hug Синан  Hug Hug

# 677
Добро утро  Hug Hug

Бойче бе  Joy Joy Joy биологичния ми часовник вика  hahaha hahaha

пред на дЕдо кебапчийницата са открили старинна амфора  Joy както си гледат дизито, двама полицаи я забелязали. Отишли са на сета и са прибрали амфората, занесли са я в някакъв музей и наистина се оказало, че е много стара. Не била някакъв макет.  Joy
https://www.gecce.com/haber-polisler-icerdede-gorup-yakaladilar
баси, на този линк в турската преса ми излизат наши реклами и то предизборни  hahaha hahaha hahaha

Джадъъ, този ли харесваше бе?  newsm78
Скрит текст:

# 678

пред на дЕдо кебапчийницата са открили старинна амфора  Joy както си гледат дизито, двама полицаи я забелязали. Отишли са на сета и са прибрали амфората, занесли са я в някакъв музей и наистина се оказало, че е много стара. Не била някакъв макет.  Joy
Много интересна амфора, колко е тумбеста и с малко гърло, сиг е за вода...  Shocked  Simple Smile
Не съм писала, но мен лично ме дразни дето са си изпонаправили кръчми и автосервизи в римските постройки, това отношение към гяурската култура ме убива, честно! Тъпчат я буквално!  Sad  Онзи ибрик, дето стоеше на една фотка, композиран като център, между Джелял и Сарп на скарата, да не мислите, че беше по- млад от делвата... Нейсе!   Praynig
Та какво се учудваме на предизборните реклами, организацията им е за пример и завиждане!  ooooh!  аз ще ходя да гласувам, за вас не знам  Peace

Хайде, хубав ден  Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 11:54 от Анонимен

# 679
  • Sofia, Bulgaria
        Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug

Някой знае ли какво се се случило на днешният ден в Чаанаккале newsm78

Чачи и всички в Т го коментират Thinking

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 15:40 от Iskra Pandova

# 680
Привет!  Hug Hug Hug

Благодаря на Ани и Синан за фрагмана!  bouquet bouquet bouquet

..............

Цитат

Hug Значи гледането на "Ичерде" има принос за опазването на световното културно наследство  Joy Joy

..а също и отношение към класическата музика  Peace İçerde. Davut yaşarın adamlarını tuzağa çekerken çalan şarkı

...не са само ругатните, я... Joy

Битката при Чанаккале. Първата световна война. Турците почитат на този ден героизма на своите войни, които удържали пролива Дарданели след 11 месеца блокада от войските на Антантата.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0% … D1%86%D0%B8%D1%8F

# 681

Пончик се е погрижил и Чачо да отбележи днешната дата във фейса  Wink Grinning Grinning Grinning

# 682

Пончик се е погрижил и Чачо да отбележи днешната дата във фейса  Wink Grinning Grinning Grinning

пончик е машина  Crazy Joy Joy

Мераба  Party Party Party Party
  1swing

Джадъъ, този ли харесваше бе?  newsm78
Скрит текст:

Shocked Shocked Shocked  бу не бе  #Cussing out  кво съм ти направила  Rolling Eyes Joy

# 683

Джадъъ, този ли харесваше бе?  newsm78
Скрит текст:

Shocked Shocked Shocked  бу не бе  #Cussing out  кво съм ти направила  Rolling Eyes Joy

Ами имам спомен, че го Аресваше този от Бодрумската приказка бе  Crossing Arms Crossing Arms Joy

# 684
Ами имам спомен, че го Аресваше този от Бодрумската приказка бе  Crossing Arms Crossing Arms Joy

ма не е тоз бе  Joy
Атешчо е друг, ама и той отървал килцата  ooooh! ooooh!  тук още е готин  Crazy Crazy
сега се надпреварва с батко си  hahaha   

пък комисарчето го избута   Crazy  Joy

https://www.instagram.com/p/BRoAJndg3Nf/?tagged=serhatteoman

# 685
  • Sofia, Bulgaria
Привет!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Благодаря на Ани и Синан за фрагмана!  bouquet bouquet bouquet

..............

Цитат

Hug Значи гледането на "Ичерде" има принос за опазването на световното културно наследство  Joy Joy

..а също и отношение към класическата музика  Peace İçerde. Davut yaşarın adamlarını tuzağa çekerken çalan şarkı

...не са само ругатните, я... Joy

Битката при Чанаккале. Първата световна война. Турците почитат на този ден героизма на своите войни, които удържали пролива Дарданели след 11 месеца блокада от войските на Антантата.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0% … D1%86%D0%B8%D1%8F

Косе Hug Hug благодаря Peace Grinning

# 686
Ами имам спомен, че го Аресваше този от Бодрумската приказка бе  Crossing Arms Crossing Arms Joy

ма не е тоз бе  Joy
Атешчо е друг, ама и той отървал килцата  ooooh! ooooh!  тук още е готин  Crazy Crazy
сега се надпреварва с батко си  hahaha    

пък комисарчето го избута   Crazy  Joy

ooooh! ooooh! То пък едно комисарче  Sick Sick ама как ги намираш все такива бе???  ooooh! ooooh! Joy Joy
И какво само намираш кусури на хората, че са дебели бе?  Naughty това е дискриминация  Naughty Naughty Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 687
Скрит текст:
Ами имам спомен, че го Аресваше този от Бодрумската приказка бе  Crossing Arms Crossing Arms Joy

ма не е тоз бе  Joy
Атешчо е друг, ама и той отървал килцата  ooooh! ooooh!  тук още е готин  Crazy Crazy
сега се надпреварва с батко си  hahaha    

пък комисарчето го избута   Crazy  Joy

ooooh! ooooh! То пък едно комисарче  Sick Sick ама как ги намираш все такива бе???  ooooh! ooooh! Joy Joy
И какво само намираш кусури на хората, че са дебели бе?  Naughty това е дискриминация  Naughty Naughty Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

ади сега дискриминация било  Joy Joy  
на съседите не намирам кусури   Whistling Crossing Arms   щот не се показват по ТВ-то  Mr. Green   hahaha hahaha
пък и като се снимам с тях, нЕма остане място за мен у кадъра  hahaha hahaha hahaha

ама видя ли комисарчето  Crazy  знаеш ли къв влюбен поглед вади  Crazy Laughing

чакай да разходя хубавото момче  Crossing Arms Crossing Arms  Party Party Party

# 688
  • Sofia, Bulgaria
    Иве Hug не е дебел бе #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Скрит текст:
Скрит текст:

ма не е тоз бе  Joy
Атешчо е друг, ама и той отървал килцата  ooooh! ooooh!  тук още е готин  Crazy Crazy
сега се надпреварва с батко си  hahaha   

пък комисарчето го избута   Crazy  Joy

ooooh! ooooh! То пък едно комисарче  Sick Sick ама как ги намираш все такива бе???  ooooh! ooooh! Joy Joy
И какво само намираш кусури на хората, че са дебели бе?  Naughty това е дискриминация  Naughty Naughty Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

ади сега дискриминация било  Joy Joy 
на съседката не намирам кусури  Mr. Green, щот не се показва по ТВ-то  Mr. Green   hahaha hahaha
пък и като се снимам с тях, нЕма остане място за мен у кадъра  hahaha hahaha hahaha

ама видя ли комисарчето  Crazy  знаеш ли къв влюбен поглед вади  Crazy Laughing

чакай да разходя хубавото момче  Crossing Arms Crossing Arms  Party Party Party[/i]

Прилича ми гей с таз зализана косичка и стойката  Sick Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 18:08 от Iskra Pandova

# 689
нямало да остане място за нея  hahaha hahaha ти иди до Чачо, пък място ще се намери  hahaha
Какъвто ще поглед да вади, все е грозен  Sick

Ох, чакай да си оправя вкуса от хубавото момче  hahaha hahaha
 Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт