ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 21 [237]

• 57 505
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Не, Ани, но прецених, че е по темата, сравнението е забавно, а и съм я сложила в спойлер.  Peace

Ами не виждам какво е забавното в пулещата се Сера.  Peace И не е по темата.  Peace
Ани, по темата на поста ти е 100% , забавното е в еднаквите им пози, преценката ми е лична,  Peace съжалявам, ако не я одобряваш. Извинявай. Искаш ли да я изтрия? На мен не ми пречи да бъда отстъпчива. Ако кажеш, ще я махна. Мир да има.  Peace

няма нужда да я триеш.  Peace
Търсенето на еднакви пози у Чачо и непрежалимите на мен не ми е забавно. Лична преценка.  Peace

Благодаря.  Praynig
Да, това, че не ти е забавно е ясно  Peace

Grinning Grinning

ПП Извинявайте, приключвам по темата. Лека вечер. Ще ви оставя до понеделник Simple Smile

# 706

ся да кажем ли?  Laughing Laughing Laughing ма нема ме биете  Joy Joy Joy

# 707

То освен да кажеш, че този е грозен, друго какво?  hahaha hahaha

# 708

че за джадЪ не важат правила може да каже бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms   веднага почна с лошото  Crossing Arms

Лу, не се впрягай де  Hug

# 709

че за джадЪ не важат правила може да каже бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms   веднага почна с лошото  Crossing Arms

Лу, не се впрягай де  Hug

Не става дума за правила  Mr. Green

# 710
Не става дума за правила  Mr. Green

именно  Mr. Green  просто комисарчето няма тема  Rolling Eyes Joy

Heart Eyes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BRyYe7KAQjJ/

Party Party Party Party Laughing

# 711

То освен да кажеш, че този е грозен, друго какво?  hahaha hahaha

ми как какво?  hahaha простотия  hahaha hahaha hahaha hahaha

за изображението му нема кво да кажа, щот не съм го гледала  Peace ама за позата му срещу аспуха  Mr. Green много бързо ме напуши на смях  Joy Joy Joy Joy

Ще ви оставя до понеделник Simple Smile

Дур, бе  Hug Неделята е почивен ден за хората, не за компютрите.  Wink

# 712
Обаче в този подфорум е пълно със сеирджии бе  hahaha hahaha hahaha hahaha напълниха балкона.  hahaha Все едно кой знае какво е станало.  Joy Joy

# 713

РазбраФ че входа е свободен за бамбашка любимците ни............. Mr. Green  Heart Eyes
Тоз определено не е дебел...............  Crazy Crazy Crazy Crazy

Отивам и за Киво.............. Party  Joy Joy Joy Joy

# 714
ама за позата му срещу аспуха  Mr. Green много бързо ме напуши на смях  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha  оххх бееее  Joy
ама тая трошка е паркирана во веки  Joy

Обаче в този подфорум е пълно със сеирджии бе  hahaha hahaha hahaha hahaha напълниха балкона.  hahaha Все едно кой знае какво е станало.  Joy Joy

и аз вися за сеир  Mr. Green

бляяяяяяяя  Confounded Confounded Confounded Confounded   насълзиха ми се очите бе  Shocked

и Кънчо щяла да води  Sick Sick   

я капки за двете очи  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 21:06 от сadı

# 715
  • близо до брега на морето
 tiptoe tiptoe tiptoe
Понеже тая вечер ми е скучно,не че не гледам един от отбора Embarassed-викам си,я да видя не вар,не йок-ми то имало свободен достъп на еркеци бе.....да мятам ли моите hahaha hahaha hahaha hahaha

# 716
tiptoe tiptoe tiptoe
Понеже тая вечер ми е скучно,не че не гледам един от отбора Embarassed-викам си,я да видя не вар,не йок-ми то имало свободен достъп на еркеци бе.....да мятам ли моите hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy чеки, чеки, абла,  Heart Eyes Hug чеки Ани да пусне новата тема - на тебе нема ти стигне една страничка  Laughing Laughing Laughing

# 717
tiptoe tiptoe tiptoe

hahaha hahaha hahaha твоите мноУ бе, няма да остане място за Чачо  hahaha hahaha

Бойче, твоите май са по-малко  hahaha hahaha

а моят е само един  Crazy Crazy Crazy

# 718

така е и мой  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 719
  • Sofia, Bulgaria

Ето ти и един сладък Wink Grinning Grinning

https://twitter.com/Aysu_CU/status/840191213600964609

Общи условия

Активация на акаунт