"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Тук голямо мълчание настанало Което не е странно, няма серии-няма коментари... Днес ходих на едно изложение на шоколада( не ви съветвам да ходите, днес и утре е в Интер Експо Център. Вход 5 лв,срещу това никакви дегустации,а цените петорни. За лудницата да не говорим) И Михаела беше там. Много приятно съм изненадана. Няма нищо общо с това, което виждаме по ТВ. Много хубава и много усмихната! Не като онова мрънкало,все намръщено в серияла. Децата се снимаха с нея, на никой не отказваше и наистина много  лъчезарно момиче.

# 121
Верно сме се поумълчали, и ние сме зациклили като сценаристите на сериала, явно  Joy То все едно и също, не ни предоставят материал за обсъждане.

# 122
Не само материал за обсъжда няма, а и за гледане. Не съм гледала сериала от две-три седмици и като ви чета май, май не съм изпуснала нищо.

# 123
Аз си спестих последния епизод - след като видях в промото, че Кольо ще се трови с витамин Ц   ooooh! Тези безкрайни дебилщини са на път да ме откажат от гледане на сериала  Crossing Arms Tired Актьорът на Кольо безплатно ли играе за сериала, че вече толкова епизода е все вътре и по половин час му гледаме фейса. Пуснаха го отпуска няколко епизода и пак ни го върнаха в същия образ  Tired

# 124
Аз си спестих последния епизод - след като видях в промото, че Кольо ще се трови с витамин Ц   ooooh! Тези безкрайни дебилщини са на път да ме откажат от гледане на сериала  Crossing Arms Tired Актьорът на Кольо безплатно ли играе за сериала, че вече толкова епизода е все вътре и по половин час му гледаме фейса. Пуснаха го отпуска няколко епизода и пак ни го върнаха в същия образ  Tired

Голяма част от зрителите са деца, а те обожават Коко, затова го държат според мен.

# 125
Голяма част от зрителите са деца, а те обожават Коко, затова го държат според мен.

Да преместят сериала тогава във времето за деца и децата да си го гледат, докато и на тях им писне от тъпотии  Tired А от 22 до 23ч да сложат нещо без Кольо  Crossing Arms

# 126
Вижте Калина Кузманова(Галя) е фен на Alessa
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1682554028428664&set … ype=3&theater

# 127
  • Gotham City

Да преместят сериала тогава във времето за деца и децата да си го гледат, докато и на тях им писне от тъпотии  Tired А от 22 до 23ч да сложат нещо без Кольо  Crossing Arms

Да си им направят един сериал на тях "Приключенията на Коко" и да им го пуснат да си го гледат в друго време.

# 128
  • Някъде на път....
..........

Да си им направят един сериал на тях "Приключенията на Коко" и да им го пуснат да си го гледат в друго време.
Точно!
Малко в повече ми е Коко с тия самоубийства....  Confused

# 129
..........

Точно!
Малко в повече ми е Коко с тия самоубийства....  Confused
Е само със самоубийствата ли?? Помните ли като щеле да се жени за циганката? Е такава простотия не бях гледала!!

# 130

от връзките Драго-Галя и Коко-Йоана, май Коко за сега страда най-много  Laughing та чак да се самоубива от глупост.

Засега Кольо е доказал, че главата много-много не го слуша и не е наясно любовна мъка ли изпитва или го е яд, че няма да има с кой да си играе.... Crossing Arms

# 131
Тя май е един от моделите им Thinking

# 132
Певецът Вензи ще влиза и той в серияла  

# 133
Певецът Вензи ще влиза и той в серияла  

И на кого чрез него,съдбата ще даде шанс, както пише в анонса? Сигурно пак на Коко.....

# 134
  • София
Коко все едно е дете на Митко и Стефания  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт