"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 603
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • ВАРНА
Айде Коко и Стела в ареста....

# 136
Нещо скандиранията ми дойдоха в повече.... ooooh!Първо "Йоана",после "гаджета".... Sick
Ако ми досажда такъв идиот като Никола, ще му издействам ограничителна заповед! #2gunfire #2gunfire
Най-готин беше протестиращия дядо, като питаше Йоана-"Абе, заради тебе ли са толкова ниски пенсиите?" Mr. Green

# 137
Аз ще спамя и мрънкам...
Не бях гледала от 2 седмици, по някоя серия с едно око, друга до половината, та изпуснала съм какво се случва.
Ама скучна ми е серията... Коко е жалък...
Боби го слушах в миналата седмица вече кошара купува за Нероден Петко ooooh!

Евала, Даню най - накрая наби някой, не бях празни приказки ...

# 138
  • Gotham City
Аз имам само няколко въпроса:
1. Как онзи е бутнал наркотици в чантата на Стела, докато шефа и бил в склада, при положение, че Стела и чантата и още не бяха в магазина през това време?

2. Как толкова бързо се отзова полиция след сигнала?

# 139
Аз имам само няколко въпроса:
1. Как онзи е бутнал наркотици в чантата на Стела, докато шефа и бил в склада, при положение, че Стела и чантата и още не бяха в магазина през това време?
И аз това щях да питам-егати недомислиците.... ooooh!
А Даню пак ще ги пребива, корми и ще ги лежи. Joy

# 140
Стела сигурно е била без чанта, просто е затичала за по един сандвич.

Най ме дразнят Боби и Ася и всичко друго ми се вижда цвете. Тая жена ту иска, ту не иска бебе. Не спря да търчи при брат си, обясни на брат си, че работят за бебе, но се сърди, че Боби е казал на дъщеря си (и двете са ми нелепи, не съм известявала никого по моя въпрос с бебеправенето),  а Боби не спря да търчи подире и и да и се извинява и той не знае за какво.

# 141
И аз Боби и Ася като дават, хич не гледам.
Тая Аглика, кой плаща да я лансират? Б@sи заспалата!
Въх, не мога да повярвам, че Даню нааай - накрая наби някой! Shocked

# 142
  • Gotham City
Не е, нали я даваха точно преди това, че отива на работа.

Ася и Аглика не са ми просто противни, много повече е, но нямам подходяща дума

# 143
Те я даваха, че отива на работа, но не са ни дали, че е стигнала. Имало е един промеждутък от време, в който тя е работила и е отишла за сандвичи /най-вероятно за обяд/. На нас ни дадоха, че се връща от обедната си почивка със сандвичите, шефа ѝ беше в склада и чакаше вече смяната на Стела със Зара. При влизането на Стела в магазина камерата ни показа чантата ѝ, която беше на масата отгоре, т.е. тя е била без нея. На мене ми направи впечатление, защото изпъкваше  /нали е червена/ и си помислих, че най-вероятно Юлиан пак подготвя някаква изненада с това червено нещо на Зара, но пак Стела ще помисли, че е за нея  Laughing.

# 144

Евала, Даню най - накрая наби някой, не бях празни приказки ...

Е Даню бие само наркоманите, които и името си не могат да кажат.На другите само им се кани, но наркомана го тормози редовно:)

# 145
Сега Вензи ще пее със Цвети ,повтарят същия сюжет като София и Прея. comp03

# 146
Е, тази Цвети не приключи ли с "кариерата"? newsm78
Най-пишман певица беше Софка-тя в репертоара имаше само "му"-чене и "Вървят ли двама". Sick

# 147
ей тоя олигофрен Коко ,ще ме откаже да ггледам сериала съвсем.Толкова е нагъл ,по-зле е от пиявица. #2gunfire Аз ,ако бях също щях да си издействам ограничителна заповед.
Ася и тя ми ттолкова анти...като си отвори устата и ми иде да счупя ТВ-то

# 148
ей тоя олигофрен Коко ,ще ме откаже да ггледам сериала съвсем.Толкова е нагъл ,по-зле е от пиявица. #2gunfire ...
Да, ама според Йоана, че и според Стефания е едва ли не романтично това, което прави  ooooh!

# 149
ей тоя олигофрен Коко ,ще ме откаже да ггледам сериала съвсем.Толкова е нагъл ,по-зле е от пиявица. #2gunfire ...
Да, ама според Йоана, че и според Стефания е едва ли не романтично това, което прави  ooooh!
Каква романтика... Shocked Че и го намират за сладък.Някакъв лентяй ,който живее на гърба на другите,има самочувствие до небесата без капка покритие.Каша след каша забърква,направо си е за психиатър.Този ,ако е сладък и романтичен ,значи на мен ми е много изкривено мисленето за мъжете.
Сладка беше изненадата на Боби към Ася. Peace

Общи условия

Активация на акаунт