"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 625
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Gotham City
И на Боби не ми хареса изненадата. Да замесва децата в ненормалните им отношения......

Хареса ми домашното на децата "Да напишете една дума..."

Коко и ограничителна заповед няма да го спре, няма спиране простотията му

# 151
ей тоя олигофрен Коко ,ще ме откаже да ггледам сериала съвсем.Толкова е нагъл ,по-зле е от пиявица. #2gunfire ...
Да, ама според Йоана, че и според Стефания е едва ли не романтично това, което прави  ooooh!
Каква романтика... Shocked Че и го намират за сладък.Някакъв лентяй ,който живее на гърба на другите,има самочувствие до небесата без капка покритие.Каша след каша забърква,направо си е за психиатър.Този ,ако е сладък и романтичен ,значи на мен ми е много изкривено мисленето за мъжете.
Сладка беше изненадата на Боби към Ася. Peace
Сладка, но пресилена. Нищо лошо не е направил Боби, за да планира такива грандиозни извинения на тази лигла. Значи тя на брат си да каже може, но на Боби му чупи стойки, че е казал на дъщеря си за нямеренията си. Та това е напълно нормално и естествено, даже е задължително!! Защо Боби все тича по г*за на разни лигли, не знам. В началото, вместо да го съберат със София, с която си подхождат, му натресоха ефтината кифла Лили. Сега, вместо да е с Марина, на която хората се изкефиха, му тръснаха превзетия травестит Ася  Sick Е, аман!!

# 152
  • София
Хареса ми домашното на децата "Да напишете една дума..."
Да,що за домашно е това?Сценаристите пак се издъниха.

Ася верно е много куха.Само се цупи на Боби за глупости,ама отиде да изтропа на брат си за бебето.
ooooh!

# 153
Никола е толкова неуравновесен и непостоянен, просто сега се амбицира, че не е на неговото.Ванина беше много свястна и сладка, но Никола и тогава разправяше, че е толкова неустоим, че "не е мъж за една жена". Sick  #2gunfire

# 154
Вече няма и какво да се коментира.
Сценария е тотално забил.
Всяка серия Боби и Ася се карат, следващата съответно се сдобряват. А за пълнеж Коко се самоубива , а Дани "излежава" някого ooooh!

На скоро попаднах на повторение на първите епизоди. Нищо общо.
Много ведро и разтоварващо започна сериала, но толкова размътиха нещата, че вече всичко е безлично.

# 155
  • Bulgaria
Не че харесвам Ася и превземките й, но в случая мисля, че е права! Боби прекали. Каза на Митко, на Божидар/ на него от къв зор/, на Симона / сякаш й искаше разрешение / и на Калина.  После пък почна да прави размествания и детски стаи, че чак и кошари гледаше. Малко в повече ми дойде на мен. При положение, че знаеше колко трудно се реши Ася за бебето, нямаше право и то без да я попита да разтръбява.

Симона пък чак и играчка купи, а преди това беше твърдо против баща й да има друго дете. Тия хора много страни и много бързо си менят мнението за изклюително важни неща.

# 156
  • Sofia
Затъпя от всякъде сценария ooooh!
Галя не я дават нещо...

# 157
  • Gotham City
Ми тя и Ася сподели с брат си, с колежката си...та Боби с детето си ли да не сподели?

# 158
Боби ТРЯБВА да сподели със Симона, да поиска нейното мнение. Какво, пред свършен факт ли да я постави?
Така постъпват отговорните родители с децата си, какъв ѝ е проблема на лиглата Ася? Може малко да му се поскара, че прекалява, ма чак пък да се врътка и да тича при брат си.  А и ня тоя брат, който между другото, ако беше още малко по-дървен, нямаше да можем да го разлличим от масата, на която все седи и решава проблемите на сестричката си, та на тоя брат не му ли писна от тия драми?

# 159
А и ня тоя брат, който между другото, ако беше още малко по-дървен, нямаше да можем да го разлличим от масата, на която все седи .....

hahaha Joy Laughing

Ох, много се посмях  Laughing. В темата ми е доста по-интересно, от колкото гледането на сериала.
Ужасна, досадна скука, напоследък едва изтрайвам до вторите реклами и сменям тотално канала  Crossing Arms

# 160
Персонажа на Коко и на мен ми е вече направо досаден,но и самия актьор винаги ме е дразнил, защото единствен от всички не може да се контролира и само се подсмива.

# 161
Никола е най-големия егоист в сериала.Търтей, който мисли само за себе си и своя кеф-'що ли не го оставиха да скочи? Sick
Въобще само дразнители-Даниел Петканов...пф!(гнусен е) Sick
Агличището  Joy, като я чуя да говори, имам чувството, че има ментални проблеми. Tired
И....наистина приятен тип-Вензи. Hug

# 162
Сашо се развилнял в бара,дава напътствия Twisted EvilИ каза,че ако Джулия и Марио искат да се бият,да излязат пред хората довечера и там да го правят  Joy Никой не иска да занесе кафе на Вензи,защото никой не бил сервитьор  rotfImao

# 163
  • Gotham City
Въпросния клуб май е Грамофон?

# 164
   Дразни ме много този Коки. Не мога вече да го гледам. Ще взема като се появи, да превключа на друг канал. Дано няма такива хора като Коки. Милата Йоана. Ще види истинското лице на Коки и няма да съжалявам изобщо, че се е сгодила. Ужас. Дано никога не срещна такъв досадник като Коко и да ме преследва постоянно. И самият артист ми е противен. Той не става дори за артист. Само се подсмихва.

Ася също ме дразни. Само се сърди, вика и крещи. Ако бях на мястото на Боби, веднага щях да я разкарам. Всеки търси спокойствие в живота. Сега разбирам защо мъжете са разочаровани от жените и не искат да създават семейство, а само да ги използват.

Общи условия

Активация на акаунт