"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Gotham City
Аз снощи само малко погледах, докато даваха Никола си намирах работа. Я салатка да си направя, я да простра, има какво да се прави...

# 166
И аз го гледам между другото, докато оправям, чистя, подреждам, събирам играчки... То почти няма какво да изпуснеш дори само да го слушаш за фон.
Яд ме! Имаше потенциал в сериала.

# 167
Дали няма да се залюбят Цвети и Сашо? Laughing

# 168
Дали няма да се залюбят Цвети и Сашо? Laughing
И аз си го помислих и за Стела и този новичкия от ''братството''

# 169
  • София
На мен вече ми писна до краен предел от глупостите на Коки.То бива бива,ама това неговото е прекалено,как може да ни занимават с подобни простотии всяка една серия.
Даню и той едно и също повтаря ''Леле заклевам се тоя ще го убия''(скубейки си перчема) , отношенията им с Миха ги забравиха , не знам как може да живеят заедно и да не си казват една дума толкова време,да не се изяснят и то за някакви простотии.

# 170
Някой преди време беше писал, че жените, които се хващат с Даню се сдухват.Точно така си е-случи се със Сабина, Галя, сега и с Михаела.....Този им действа като енергиен вампир. Mr. Green

# 171
Прекаляват с простотиите на Коко.Цял месец ни занимават с ''любовта'' му към Йоана.Ми досадно е.Изнервящо!Направо си е за психото. #Crazy

# 172
Не ми се гледат на Никола простотиите вече-изчерпа се момчето  newsm61 Неща да гледам и на Боби и Ася драмите с бебета и прочие smile3514 На Стела ,Даньо и оня нарко-събирач Пастора пък хич не ми се слушат интригите им  blahblah За Калина и Аглика-да не говоря ,там всичко е " тъпня".Искам нов сюжет ,завладяващ да измислят или евентуално ,някой да се завърне .....Само леля Мария да не довтаса пак  Joy

# 173
Беше ми интересно около Цвети и Жоро Италианеца, можеше да завъртят повече драма там. Например да се влюби в нея, или пък малко крими, екшън сцени..

# 174
Тази вечер ,Юлиян ще разкрие чувствата си пред Зара  Kissing Heart

# 175
Беше ми интересно около Цвети и Жоро Италианеца, можеше да завъртят повече драма там. Например да се влюби в нея, или пък малко крими, екшън сцени..

Всеки момент трепнах от очакване, когато беше в заведението Цвети, че сега ще се появи Жоро Италианеца и ще започне да се бие и гърми...Но за съжаление нищо не се случи. Sad

# 176
Реших - като видя в анонсите, че "Най-забавният съквартирант ...." е включен - няма да гледам. Не знам на кой от всички сценаристи тези дебилщини са забавни и дали, ако верно си има у дома един такъв "най-забавен съквартирант" ще го изтърпи и ден, ама аз вече у дома си не го ща да ми навлиза през телевизора и да ми действа на търпението  #2gunfire Та тази седмица явно няма да гледам СДН. Като чета коментарите - добре правя Peace

# 177
Аз тайно се надявах Италианеца да се влюби в Цвети  Joy

# 178
Гласа,маниерите и цялото поведение на Симона ме вбесяват...направо ми идва да я ошамаря  Simple Smile

# 179
Защо някой не убие Никола се чудя аз  Rolling Eyes
Митко да го беше ошамарил  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт