"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 433
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък,ако бях на мястото на Дани щях да напусна Михаела,да се прави на drama queen в Пловдив.Проблемите на Даню бяха със сестра му и то доста сериозни,нито са били с други момичета,нито някакви глупости,тя вече толкова време не може да му прости и драматизира.Не бих търпяла някой да ми се прави на интересен толкова време и да не ми влиза в положението,той искаше да я изненада с ателието,тя пак се зъби. Thinking

Какво да я изненада с нещо което не могат да си позволят? А и не им трябва. Да се хванат и двамата на някаква работа...тя поне тръгна да си търси.Стела винаги има и ще има проблеми,сега очаквам ново затъване,като разбере кого харесва шефа и.Е аз лично не искам такъв мъж с вечни семейни проблеми,пък и без грам мисъл в главата си.

# 31
   И аз не харесвам подобни мъже като на Стела шефа й. Мразя мъж да си играе с една жена и да не бъде откровен.

И прави сте. Постоянно партньорът ми да се занимава с проблемите на семейството му и да не ми обръща внимание, няма как да бъда с този мъж. Ще вляза в положението му, но търпението ми ще се изчерпи.

# 32
  • somewhere near the sea
Може ли някой д ми разкаже накратко в какво недоразумение изпадна момчето от бутика- шефът на Стела( откога и на Зара)?

# 33
Стела намери в бутика дневник с любовни стихове писани от шефа й и незнайно защо реши, че са писани за нея.После решиха тримата-шефа, Стела и Зара да излязат вечерта.Зара имаше някакви проблеми с братовчед си и не дойде, а се оказа, че шефа е чакал именно нея и беше разочарован.Стела му каза, че е намерила стиховете и, че и тя има същите чувства към него, а чехльото си замълча.На другия ден шефа беше купил букет на Зара, но Стела го посрещна и попита дали цветята са за нея и оня каза-Да. ooooh!
Подобна порода мъже, които мънкат и не отстояват позиция, моментално преставам да считам за достатъчно мъжествени и ми приличат на педали. Sick

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 19:33 от #Frozen#

# 34
Привет от мен, отново  Simple Smile намерих време и аз да изкоментирам малко. Като за начало мисля че Найден няма да зареже Теодора. Върти ми се нещо в главата от сорта на :
Найден: Харесвам те, ама съм обвързан  Laughing и Аглика нещо ще се шашне и ще й стане тъпо, а пък за Дани и Михаела..в началото много ми допадаха заедно и харесвах много Михаела, но сега много ме дразни вече. Постоянно мрънка. Аз на нейно място ако Дани ми се появи и ми каже, че е намерил хубаво място бих се зарадвала и не бих го съдила, защото в крайна сметка той не беше излезнал с тази идея, а го намери съвсем случайно. А пък за наема, ще го измислят някак, Супер Боби е там  Laughing Laughing а пък и Стела нали каза че има нещо наум, така че мисля че ще поиска пари или от Зара или от шефа си(като по-ранна заплата или заем).

# 35
Михаела въобще не трябваше да остава да живее при Дани, след 2-3 срещи. Сф - Пловдив не е непреодолимо разстояние, че да не се виждат от време на време, поне за начало.

# 36
   И аз смятам същото, че Михаела много бързо заживя с Дани. Това означава, че тя е твърде лесна.

# 37
Като казахте, че супер Боби ще помага на Дани и Михаела за наема, ами нищо чудно. Grinning Той все едно парите ги бере от дърветата пред квартирата. През 2 дни дава по 200-300 лв. на Симона, оправя на всички (най-вече на Коко) бакиите. Бездънен му е джоба явно hahaha

# 38
  • Дубай
Като казахте, че супер Боби ще помага на Дани и Михаела за наема, ами нищо чудно. Grinning Той все едно парите ги бере от дърветата пред квартирата. През 2 дни дава по 200-300 лв. на Симона, оправя на всички (най-вече на Коко) бакиите. Бездънен му е джоба явно hahaha
нали  Joy

# 39
  • София
Аз пък,ако бях на мястото на Дани щях да напусна Михаела,да се прави на drama queen в Пловдив.Проблемите на Даню бяха със сестра му и то доста сериозни,нито са били с други момичета,нито някакви глупости,тя вече толкова време не може да му прости и драматизира.Не бих търпяла някой да ми се прави на интересен толкова време и да не ми влиза в положението,той искаше да я изненада с ателието,тя пак се зъби. Thinking

Какво да я изненада с нещо което не могат да си позволят? А и не им трябва. Да се хванат и двамата на някаква работа...тя поне тръгна да си търси.Стела винаги има и ще има проблеми,сега очаквам ново затъване,като разбере кого харесва шефа и.Е аз лично не искам такъв мъж с вечни семейни проблеми,пък и без грам мисъл в главата си.
В този сериал всички могат да си позволят всичко,все ще има кой да ги спаси я от затвор,я да им даде на заем.За наема винаги може да се измисли вариант,тя като не работи не знам как си плаща даже наема в квартирата,ама ето че става.Тя Стела винаги има проблеми,но този не беше за подценяване и и беше нужна помощ.Ако примерно сестра ми почне да се друса,да ходи по секти и т.н. естествено,че ще помогна на нея,вместо  да седя до г*за на гаджето ми и да се чудим къде да се мляскаме.

# 40
Любимия ми сериал много разтоварващ и весел....

# 41
Охо има нова тема  bouquet

Не гледах последната серия и съм пас. Ще си я търся да я гледам .

# 42
И в сряда ли вече няма да има епизод?
Гледам Ние Нашите и Вашите е даден от 21 до 23ч.Не стигат понеделник к петък че няма че сега и сряда...
Много гадно.

# 43

В този сериал всички могат да си позволят всичко,все ще има кой да ги спаси я от затвор,я да им даде на заем.За наема винаги може да се измисли вариант,тя като не работи не знам как си плаща даже наема в квартирата,ама ето че става.Тя Стела винаги има проблеми,но този не беше за подценяване и и беше нужна помощ.Ако примерно сестра ми почне да се друса,да ходи по секти и т.н. естествено,че ще помогна на нея,вместо  да седя до г*за на гаджето ми и да се чудим къде да се мляскаме.

За месец-два ще измислят пари за наема,ами после? От практична гледна точка Михаела е права,а и от чисто женска. Той я излъга и за Денис и за дървото и още имаше май.Е защо пък да му има доверие???

# 44

За месец-два ще измислят пари за наема,ами после? От практична гледна точка Михаела е права,а и от чисто женска. Той я излъга и за Денис и за дървото и още имаше май.Е защо пък да му има доверие???
За мен най-неприятен беше случая когато Дани щеше да нощува при Стела.Сам покани Михаела,а когато тя цъфна на вратата с усмивка и с бутилка вино и се разкрещя.Отвратително държание!Чудя и се защо още е с него.

Общи условия

Активация на акаунт