"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
тъпа сцена с наглеца в библиотеката ooooh!

# 406
Елементарно със Симона и Асен. Очаквах поне един от двамата да е сериозно пострадал. Например асен да е в кома и Симона да забрави, че му е сърдита и да стои до леглото му да чака да се събуди. Или пък Симона да е зле и може би нещо Боби и Марина да се посближат и Травис да изревнува и да се разкара веднъж и завинаги... е такива работи.

# 407
Травис е непоклатима, присъствие до дупка, аман  Tired

# 408
Е не ...адски тъпо това с местенето в женска стая Като детско, Ама не е осем без десет.

# 409
Малее, колко народ мигрира от сериала, само КолЮ-идиота ще седи до откат! Sick #2gunfire
Следват свалките на МарЙо с Михаела и нацупената физиономия на Джула, която се дърля с него и му прави скандали.
Стефания как се държи с Митко-все едно отглежда бик за разплод. Whistling
Марина знае ли за катастрофата?Май -не. newsm78 Като разбере и тя ще дойде-разбира се, да вдига скандали.Представям си ги двамата с Боби как въртят очи и се пулят един на друг, а аз отчаяно искам субтитри.... Mr. Green

# 410
  • София
Елементарно със Симона и Асен. Очаквах поне един от двамата да е сериозно пострадал. Например асен да е в кома и Симона да забрави, че му е сърдита и да стои до леглото му да чака да се събуди. Или пък Симона да е зле и може би нещо Боби и Марина да се посближат и Травис да изревнува и да се разкара веднъж и завинаги... е такива работи.
+1 Peace
Ама на мен ми се стори че Асен ,с краката му е станало нещо ....в количка пък после едва се премести на леглото ..,.. Той лекаря мисля че спомена нещо newsm78

# 411
Нека някой самоубие тази грешка на природата - Коко!  Close ooooh! #Crazy #2gunfire #Cussing out

# 412
А къде е Джулия?

# 413
  • Gotham City
Е как Марина нали беше в болницата. Аз забелязах, че Травис не знае явно.... Whistling

# 414
Да, Марина беше в болницата, а Травис супер айляшката си чукаше лафче на масата, не знае. А не се ли е запитала къде е Мечо и защо го няма ?

# 415
Дано вече разделят Дани и Михаела ! Ако приемем че са заедно 2 месеца, през цялото това време може би не са били скарани около 3 дена и половина . Не спря да се цупи това Мишенце , много противна двойка са ми .

Стефания и Митко  Sick Не понасям такова натискане на масата.

Общо взето нищо интересно. А Симона заслужава един здрав пердах. Можеше да завъртят повече нещата около нея и Асен, поне единия да беше зле . 

# 416
В ситуацията с колата ме дразни това, че Симона непрекъснато повтаря нещо от рода на това 'дано баща ѝ да оправи нещата'. Е, до кога супер Боби ще ходи след всички и ще им 'оправя нещата'. А в случая супер Боби е мн доволен, че Оги лъже, за да не си понесе последствията Симона. Това, че ще има последствия за момчето, дето няма никаква вина - няма никакво значение за иначе мн принципния супер Боби  Crossing Arms
И въобще (както пееха Уикеда) "младите от това какво ще научат" - може да си безхаберен, нахален, егоистичен, несъобразителен, необразован, с претенции и изисквания към всички - проблеми няма - щото проблемите веднага се изсипват върху главите на тези, на които единствената вина е, че те познават и те търпят.

# 417
  • София
Е как Марина нали беше в болницата. Аз забелязах, че Травис не знае явно.... Whistling
Ами той Коко като донесе този парцал и започна да се лигави,Боби беше замислен и нормално де ,Стефания и Митко се натискат ...значи никой от тях незнае за Симона иначе нямаше да стоят така.А между другото ,дали парцала който Коко донесе няма да има нещо общо с побоя над Асен или катастрофата на Симона ..... newsm78 според мен може да изиграе роля и той ....отпечатъци например или нещо подобно  newsm78
Трябваше един от двамата да е пострадал по-сериозно за да се задълбочат нещата

# 418
   Симона е супер безотговорна. Как можа да открадне колата, като знае какви са шофьорските й способности?! Сега естествено, че Оги ще отнесе всичко. Тя помисли ли за него преди да открадне колата му и дали няма да му навлече неприятности?! А Боби е щастлив, че Оги е излъгал полицията. Не даде шанс на Асен да й обясни ситуацията. Симона е толкова егоистична и мисли единствено и само за себе си. В следващия епизод вместо да попита как е Асен, тя ще започне да крещи като луда.

Пак дават простотиите на Коко. Не мога да го понасям. Толкова е гнусен този Коко, че не знам какво харесват жените в него. Те щом видят как е облечен, трябва да си направят изводите за него.

А Митко и Стефания да се натискат на масата - не мога да го приема. Ако видя, че някой така се натиска на масата, веднага ще направя забележка.

Не мога да понасям тази Михаела. Да, Дани не постъпи добре, но го направи, защото му трябваше пари, за да може да плаща таванското помещение. Трябваше Михаела да даде шанс на Дани да й обясни. Постоянно е намръщена. Кой мъж ще издърпи изобщо такава жена? Нищо. Марио ще й разкаже играта. Няма жена, която да не е "опрашил" до сега.  Joy Joy Joy

# 419
Симона е толкова безотговорна и тъпа.Потроши колата и накрая каза ''Ааа,той бащата ще я оправи'' Ми я си я плащай сама.Пикла малка тъпа.Да ти дръпне един бой баща ти.Не мога да й слушам мехленското и селското говорене.
Тая Михаела ми е мн анти.Не можела да бъде сервитьорка ,аз ми е мн интересно от къде пари - никой не работи нормално ,няма доходи ,ама банкетите и магазините са все на макс.
И Калина - адвокат с кариера в Брюксел ,дошла да сменя чаршафи в хостел. #Crazy hahaha Е в тая София адвокатски кантори няма ли ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт