"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Gotham City
Коко...ще се самоубива с майонеза....
В следващия епизод с витамин Ц.
Дано обърка хапчетата и с нещо да му се получи  Whistling

Калина тъпа, тъпа, та чак вдлъбната.

Тая дето се омотаваше около Асен, първо без панталон, по блузка и чорапки, с високо щръкнали зърна. После само по бяла блузка и пак по зърна  Shocked

Прегръдката на Траян и Симона и влизането на Асен бяха тооооооолкова предвидими... ooooh!

Кой беше пророкувал че червенокоска от Русе ще има бебе?  
- в следвищият епизод.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тя си има порастнало дете, за което Драго не знае  Peace

# 76
Дано, дано, че вече тотално взе да ми писва с вечните му простотии и дебилщини! ooooh! ooooh! ooooh!

# 77
Ама познах, че бащата на Даню ще дойде да му предлага фин. помощ bowuu

# 78
Но ще му върне парите при първа възможност.  Както върна парите на Бранко.
Човека си има принципи все пак.  Whistling

# 79
Дано, дано, че вече тотално взе да ми писва с вечните му простотии и дебилщини! ooooh! ooooh! ooooh!
дано,че не мога да го понасям този олигофрен. Peace

# 80
Ех тоя Даню вечно недоволен от живота, вечно нацупен бе братче ooooh!

Честно Марио ми е по-симпатичен.

Калина е глупава, наивна ... чак простее. Иначе адвокат била.
100% вуйчото се е уговорил с доктора и отново лъже.

Асен ако пак го завъртят в някоя любовна драма .... Tired

Скуууука.

# 81
Но ще му върне парите при първа възможност.  Както върна парите на Бранко.
Човека си има принципи все пак.  Whistling
Joy Добре казано

# 82
  • Gotham City
Ми то историята около Асен напомня историята на Поли, като се събра със Станимир и той имаше една ненормална фенка, дето само му се слагаше  Whistling

# 83
  • София
Вероятно в кинопроизводството у нас всички участници в процеса получават своята печалба не от излъчването, а на етапа на производство, продуцентът търси не добър сценарий, а “вървежен” - такъв. Българските  риалита са голяма излагация. Затова ни дразнят и не ни се гледат.
В крайна сметка т.н. творци гледат да се харесат и да се договорят с т.н. художествена комисия-защото тя е пътя към финансирането на филма. Това дали интересува и дали се харесва на зрителите, въобще не ги интересува. Не ми харесва как ни манипулират с подобни персонажи. Замисълът, който са искали да пресъздадат не е изразен в нахвърляния набързо сюжет, губещ се между отделните епизоди и връщащ се скоро повтаряем. Очаквах повече.
http://www.webcafe.bg/id_855265822

# 84
   Калина е много глупава жена. Ако е адвокат, нямаше да прави такива простотии. Сега ще даде всички спестявания на вуйчо си. Вижда се, че само така може да присвои своя дял на къщата.

Коко е толкова противен. Не мога да гледам простотиите му вече.

Дани също не мога да го понасям. Вечно намръщен и безпомощен. Но е твърде горделив да приеме пари от някого. Това се казва супер самочувствие.

Дали Марио ще успее да вкара Михаела в леглото си? Марио повече го харесвам от Дани. Поне не е така намръщен и от време на време става човек. Докато при Дани няма такива знаци.

Кадърът със Симона как прегръща Траян и влизането на Асен, това и аз го предвидих. Не може ли мъж и жена да се прегърнат като приятели? Голяма простотия. Не знам защо един мъж веднага вади грешните изводи, когато види приятелката си да прегръща друг мъж.

# 85
И на мен драмите около Дани са ми в повече.

# 86
И на мен драмите около Дани са ми в повече.
Ето за това не искам Рая да се връща. То ще стане драма на макс, то ще се дърпат перчеми, та ще ужас  Joy Joy
А за Коко, кой каквото ще да казва, нвма да ни огрее скоро да го махнат, но поне нека му оправят малко образа, че направо вече стигна дъното и почна да копае.
И защо така се излагат с тия университети, не знам. Явката се върна, вече уж семестриалните изпити си взел, па макар и предварително, Симона още ходи да се записва. Е, ай стига де!!

# 87
И защо така се излагат с тия университети, не знам. Явката се върна, вече уж семестриалните изпити си взел, па макар и предварително, Симона още ходи да се записва. Е, ай стига де!!
И той замина лятото да "учи" там.  Laughing Поне да го бяха пратили по друга причина по-рано в Англия, за да е малко повече достоверно. Ама не, явно ни имат за заблудени овце.  ooooh! Гаф след гаф правят..

# 88
И той замина лятото да "учи" там.  Laughing Поне да го бяха пратили по друга причина по-рано в Англия, за да е малко повече достоверно. Ама не, явно ни имат за заблудени овце.  ooooh! Гаф след гаф правят..

А чухте ли,как Сашо вместо Джулия каза на Марио Теди( истинското и име) в последния епизод?

И малко извън темата. Хареса ли ви новия БГ филм?На мен ми допадна, въпреки , че гледах само единия епизод.

# 89
  • София

А чухте ли,как Сашо вместо Джулия каза на Марио Теди( истинското и име) в последния епизод?

И малко извън темата. Хареса ли ви новия БГ филм?На мен ми допадна, въпреки , че гледах само единия епизод.

В коя минута го казва ?

Общи условия

Активация на акаунт