"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 473
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
И защо така се излагат с тия университети, не знам. Явката се върна, вече уж семестриалните изпити си взел, па макар и предварително, Симона още ходи да се записва. Е, ай стига де!!
И той замина лятото да "учи" там.  Laughing Поне да го бяха пратили по друга причина по-рано в Англия, за да е малко повече достоверно. Ама не, явно ни имат за заблудени овце.  ooooh! Гаф след гаф правят..

А чухте ли,как Сашо вместо Джулия каза на Марио Теди( истинското и име) в последния епизод?

И малко извън темата. Хареса ли ви новия БГ филм?На мен ми допадна, въпреки , че гледах само единия епизод.

В коя минута го казва ?

https://www.vbox7.com/play:51b449fa3e

02:09

# 91
Да и аз го чух това  hahaha

# 92
# 93

Нищо интересно...Само около Марго и Драго нещо по-различно.Останалото боза  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 94
Аз пък се порових в Уики. Давам линк,ако още не сте го виждали:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F_-_% … D0%BD%D0%BE%D1%89

Не пише името на Аглика? Някой да го знае?

# 95
И защо така се излагат с тия университети, не знам. Явката се върна, вече уж семестриалните изпити си взел, па макар и предварително, Симона още ходи да се записва. Е, ай стига де!!
И той замина лятото да "учи" там.  Laughing Поне да го бяха пратили по друга причина по-рано в Англия, за да е малко повече достоверно. Ама не, явно ни имат за заблудени овце.  ooooh! Гаф след гаф правят..

А чухте ли,как Сашо вместо Джулия каза на Марио Теди( истинското и име) в последния епизод?

И малко извън темата. Хареса ли ви новия БГ филм?На мен ми допадна, въпреки , че гледах само единия епизод.

Аз го чух. Дори се учудих защо Сашо нарече Джулия Теди.

# 96
Теодора пооне да я бяха дали, че им звъни чат-пат.Уж са си много близки, уж са "семейство" и бла-бла....Много явно ги отсвирват и хич не е достоверно, ама това да им е кусура. Whistling

# 97
  • ВАРНА

Това объркване - изтърване на истинското вместо филмовото име, силно бие на близка роднинска връзка.

Да не се окаже че "Сашо" е бащата на "Джулия" извън сериала?

# 98
  • somewhere near the sea
Калина плати ли на доктора 3000 лв. за лечението? Има шашма тук. За поставяне на стент плаща ЗК, никакви пари не искат от пациента, дори за "материали", както обясни докторът. Но адвокатката няма да се посъветва с друг лекар, вероятно ще даде всичките си пари, къщата, защо не осинови вуйчо си?

# 99
Не ми беше хич интересна снощната серия  smile3516

# 100
  • Gotham City
Омръзнаха ми на Коко глупостите до не знам къде. То вече не се търпи. Сериозно се замислям, дали да не спра да гледам сериала именно заради него, то такава чак простотия товари вече.

Сега го държат в този му вид заради дечурлигата, които го смятат за много готин и забавен, еми да, ама не всичките ви зрители са на по 10-12 години, губите аудитория, масово виждам и коментари във фейсбука, че на хората им е писнало вече...

Новите девойки, масово и те не се траят.
Миха не спря да се цупи, да мрънка, да се лигави и за какво? Заради нищо особено, ми аз не мога да си представя при сериозни проблеми каква би била?!  Shocked

Ася и тя. Споделил Борислав, че правят опити за бебе. Ми да не е нещо срамно това? С детето си ли да не сподели? И тя не спря да се цупи и да мрънка, не сме я виждали усмихната от супер много време.

Сега и тази пачавричка рошавата се довлече...ужас просто

# 101
Тази Маргото е светнала като светофар с това електриково червено-оранжево, направо ме заслепи  ooooh!. И Драго толкова много обичаше Галя, че страда дълбоко точно 2 дни, както и тя между впрочем  Joy

# 102
  • Viena
Какъв нов филм?

# 103
Тази Маргото е светнала като светофар с това електриково червено-оранжево, направо ме заслепи  ooooh!. И Драго толкова много обичаше Галя, че страда дълбоко точно 2 дни, както и тя между впрочем  Joy

Те май всички страдат по ден-два Laughing

# 104
Омръзнаха ми на Коко глупостите до не знам къде. То вече не се търпи. Сериозно се замислям, дали да не спра да гледам сериала именно заради него, то такава чак простотия товари вече.Сега и тази пачавричка рошавата се довлече...ужас просто

Вчера точно това си мислех 1:1.Или да се самоубива този идиот или да го убие някой друг!Няма просто такава простотия и досада.Решиха, че е много забавен и половината от всяка серия е запълнена от тъпизмите му.Толкова артисти се разкараха, този уж замина и след 2 серии цъфна пак! #2gunfire #2gunfire

Чак сега вдянах, че за Маргото говориш. ooooh! Драго и Галя наистина много страдаха един за друг......... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт