"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 570
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Gotham City
Те не знам дали и ден, два страдание имаха един за друг  Whistling

# 106
  • София
Тая Миха супер много ме дразни,за какво толкова се сърди и се прави на интересна?!Да си заминава за Пловдив и това е,какво прави в стаята на Дани като явно не иска да е с него,да поговорят и да се оправят.По думите и искала да е с него , ама да си помисли и през това време да си излиза с МарЙо  Laughing Даню за пръв път да не изневери на гаджето си и да е по-сериозен.
Ася и тя само мрънка,как един път не погледна положително на нещата  ooooh! И Марина какво идва да вдига скандали как Боби ще има дете и как Симона нямало да получава внимание.Ми тя да не е на 5 години,прави се на много голяма опищя света за да живее сама и да е самостоятелна.То и без това сега се виждат май само за да и дават пари и да си кажат 2 думи.

# 107
Точно, тази Марина е много нагла, разбирам малката лигла на кого прилича.Взела да държи сметка на Боби, даже да ходи в квартирата да му вдига скандали, че искал да има дете.При положение, че са разведени и той на 40 не е престарял.Пък и на 50 да е какво и влиза в работата-Симона пак щяла да е ощетена, все едно още е с памперси и няма да има кой да и ги сменя.... ooooh!

Сетих се Стефания откакто е с Митака нещо кариерата и замря.Преди все беше по полети, даже не са я видяли, че е и бременна.Сега само в квартирата дреме, най- много да е поела полети по направлението София-Йоаким Груево..... Whistling

# 108
И мен всички ме дразнеха снощи, но мазохистично го догледах.

Михаела за какво се сърди всъщност? Голяма любов, ала бала.... сега се цупи за няма нищо , ама иначе не си тръгва от квартирата.
Тази Ася и тя при най малкия проблем си събира парцалите и отива при брат си? Държи се като абсолютна пикла. Ако имат дете? Не е изнася нещо и айде при брат ѝ.Голяма простотия. Коко  Sick Едва се издържа вече!!

# 109
  • Някъде на път....
Т........

Сетих се Стефания откакто е с Митака нещо кариерата и замря.Преди все беше по полети, даже не са я видяли, че е и бременна.Сега само в квартирата дреме, най- много да е поела полети по направлението София-Йоаким Груево..... Whistling

Хахахахаха!
И на мен снощи ми беше безкрайно безинтересно!
Коко вече се изчерпа - нещо ново да му измислят - тая сюжетна линия омръзна.... newsm78

# 110
Със всичко казано от вас съм съгласна. Peace

Но снощи ме потресе факта как Боби възнамерява да гледат Нероден Петко в квартирата Shocked ... щял да направи детска стая до тяхната и всичко е точно.

Е как аджеба се гледа бебе в квартира , в която вилнеят порове, прасета , кози и Коко?!
Където се прави повече секс отколкото в публичен дом , всеки води я приятел , я гадже , абе каквото намери?!!
Отделно по всяко време на денонощието пристигат близки и далечни роднини, братя, сестри знайни и незнайни бивши.

А той преспокойно ще си гледа бебе човека. baby_neutral

# 111
Тази Маргото е светнала като светофар с това електриково червено-оранжево, направо ме заслепи  ooooh!. И Драго толкова много обичаше Галя, че страда дълбоко точно 2 дни, както и тя между впрочем  Joy

Те май всички страдат по ден-два Laughing

от връзките Драго-Галя и Коко-Йоана, май Коко за сега страда най-много  Laughing та чак да се самоубива от глупост. Дават на епизода дето ще е тази вечер, че е пак до магазина и ги гледа отвън как се целуват. Аз си мисля, че ще влезе вътре и ще се моли пак на Йоана.
Михаела и Ася и те както са се размрънкали за едното нищо. Някой беше писал по-нагоре, ами като има бебе какво ще става  Grinning Боби май сам ще си го гледа, Ася като му се разсърди все за нещо.  ooooh!

# 112
  • Gotham City
Епизода е във вторник, днес няма

# 113
  • София
И аз щях да кажа точно това Flutter
А гледахте ли сутринта Юлиян в,,Преди обед" очаквах да го питат нещо за филма,но не,...

# 114
  • София
И аз щях да кажа точно това Flutter
А гледахте ли сутринта Юлиян в,,Преди обед" очаквах да го питат нещо за филма,но не,...
Кой го интересува Юлиян и как очакваш конкурентна телевизия да го пита за ''София ден и нощ'' и той пък ще отговори понеже.Забранено им е да дават интервюта и да говорят за сериала.

# 115
Светнете непросветените кой е Юлиян? newsm78

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 22:36 от #Frozen#

# 116
  • Gotham City
Не е ли шефа на Стела?
Не съм сигурна де

# 117
  • София
И аз мисля,че е шефа на Стела.

# 118
  • София
Аааа да ,не обърнах внимание че е от бтв
Ама ми прави много по-голямо впечатление че точно вие не знаете Юлиян  Shocked

# 119
Озвучаването им е толкова зле, че на няколко пъти го чух като Илиан.Иначе си го знам като шефа на Стела. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт