"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Е,точно когато затоплиха отношенията,Райнето пак ще ги раздели

# 241
Shocked къде ти определих какво да публикуваш?! Казах ли "Махай този пост!" или нещо подобно?

Я си пийни хапченцата и се успокой, аз спирам да спамя, ти ако искаш си спами

Много ясно беше написано "така че не ми публиквай такива емоджита"
Сега пък ми казваш и хапчета да пия.Не си в позиция да ми казваш какво да правя.Тия на някой друг ги казвай.

# 242
  • Gotham City
Е,точно когато затоплиха отношенията,Райнето пак ще ги раздели

Еми разбира се, кажи една връзка в този сериал, която е просъществувала  hahaha яво сценаристките също не са имали успешни връзки и си мислят, че така се случват нещата  Whistling ама малко досадно вече.

biglubo, спри да ми досаждаш, това мога да ти кажа, ей такива надъхани като теб най ги "обичам", влязъл в женския форум, да се прави на мъж пред жените, защото в мъжките няма на кого...

# 243
Това какво обичаш си е лично твой проблем.Просто не ми казвай какво да правя, ако искаш да не ти досаждам.

# 244
Ася толкова зле си играе ролята ,особено като ревеше вчера за баща си  #2gunfire Все едно беше хленчеща кифла за фон дьо тена си .Идеше ми да я фрасна.

# 245
Галя и Бранко събраха ли се пак? Че доста серии изпуснах...
Да Ася страшно изкуствено играе....Просто ужас.

# 246
Ася ми е много много противна Sick , покрай нея и Боби, който съвсем изпростя и все скимти около своята миличка.

А Калина за какво я върнаха? Да отваря вратата в квартирата и да закусва ... тя друго не прави. Отношенията с Ясен нещо замряха, не че бяха интересни, но и те изчезнаха в пространството.

А със Сашо снощи.... аз разбрах , че въпросният Жоро Италианеца си поръчва к**ви , Сашо не разбрал и викнал на Галя моделите hahaha

# 247
  • София
И на мен Ася ми е много противна,постоянно се лигави и прави отвратителни гримаси,особено като е тъжна.С това бебе ми наду главата,какво детство щяло да има.Само измисля някакви причини,че да няма дете,ми никой не я кара на сила,да спре да ниже едно и също.Хората и обясняват ,че дори на здрави родители може да се случи детето да има заболяване,никога за никой не е гаранция тя си продължава.

# 248
Вчера наистина по едно време се питах защо си го причинявам.... Tired
Никола-тъп, досаден и самовлюбен наглец,  Боби-супермен-самозванец, Марио-вече втръсва с това гонене на фусти, все едно и също...., Калина-противна, с нулев талант...., Асен /на Боби  Mr. Green/ -досада и лигавщини, Симона и компания- противни и лигави.........
Интересно, само Сашо ми хареса как си играе ролята.С изключение на случаите , когато го играеше крими и лошо момче-тогава беше много нелеп. Rolling Eyes

# 249
За мен Бранко много добре си е паснал на образа  Peace. Също Стела ми харесва как си играе ролята. От квартирата симпатизирам на Митко /като повечето му фенки/ и Стефания ми харесва така като зряла жена, а не както се представяше, когато беше с Марио.

# 250
О, Сашо ми е любимец ,винаги се смея с него като почне да се кара на персонала си и да дава  наставления и акъли,а всеки прави каквото си иска  smile3512 .Стела и Марио също с интерес ги гледам  newsm10

# 251
    Споделям мненията за Симона и компанията й. Не мога да ги понасям.

Ася ми е толкова противна. Вече не мога да я гледам. Ася върти плочата на една и съща песен. А за Боби и сестра му нямам думи.

Харесвам как играе ролята си Сашо. Доста убедителен е. Като че ли наистина е управител на заведение.

Стела също ми харесва как играе, но жалко за нея, пак ще тръгне по лошия път, след като разбере, че шефът й харесва Зара.

Най-много ми е забавен Митко. Стефания покрай него се държи като зряла жена и ми харесва как играе ролята си.

Хахаххаха Райна ще се появи. Дали няма пак да раздели Симона и Асен пак? Защо изобщо се върна, след като предпочете скъпия и луксозен живот? Може би да си поиграе пак с Асен?!

Забравих да спомена за Галя - щом Жоро Италианеца хвърли поглед на някоя жена, трудно се отървава от него. Бранко ще спасява Галя от лапите на Жоро. Също харесвам как играят ролите си Галя и Бранко. Галя е наистина сексапилна и красива жена. Бранко пък наистина ми прилича на бизнесмен.

# 252
Наистина може да завъртят интрига с Галя и двамата супер герои-Супер Бранко и Супер Жоро.Ще чакам сблъсъка на титаните. Mr. Green

# 253
Наистина може да завъртят интрига с Галя и двамата супер герои-Супер Бранко и Супер Жоро.Ще чакам сблъсъка на титаните. Mr. Green

Каквото и да стане Боби има човек в полицията, ще оправи нещата Peace

# 254
  • София
На Райнето май и се яде бой.Симона ще и"счупи зъбките",като я набара скоро време с Асен или без него. bash

Общи условия

Активация на акаунт