"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Асенцето получи разрешение от мама да прави бебе. Дано вече миряса.

# 256
  • ВАРНА
На Райнето май и се яде бой.Симона ще и"счупи зъбките",като я набара скоро време с Асен или без него. bash

Определено сблъсъкът Райна срещу Симона след Жоро Италианеца срещу г-н Вуйнович ще бъде интересен   fight

# 257
Майката е рядко противна.То цялото им семейство по принцип са мелодраматични мрънкачи.
Речта, която дръпна майката на Асю, завърши със  :"С Божията помощ, всичко ще е "ОК".... #Crazy
  (Е, остава Бог да прозре, какъв е смисъла на "ОК"-то и да чуе молитвите...) Whistling

# 258
  • София
Юлиян и Зара са си един за друг  1dating
За Райна .....нея я вкараха пак с цел да ги раздели Асен и Симона и накрая да си каже ,,Асенееее колко си глупав hahaha "
Ася и Боби ...... Рибата още в морето те слагат тигана на котлона  smile3532
Ясен може да е и отпуска ......чакаме появата на Джулия ...... И като споменах ,,чакаме появата" се сетих пак за Рая ......... Това момиче няма да се върне Naughty
Коки не го даваха или съм испуснала ....... А дано по -малко да го дават Praynig

# 259
  • Sofia
И аз ги харесвам Зара и Юлиан като двойка.
Днес гледах Зейнеб в На кафе,същия фейс има като Ася,като близначки/и двете не ги харесвам/

# 260
  • София
Речта, която дръпна майката на Асю, завърши със  :"С Божията помощ, всичко ще е "ОК".... #Crazy
  (Е, остава Бог да прозре, какъв е смисъла на "ОК"-то и да чуе молитвите...) Whistling
И аз се #Crazy,като го каза това.

# 261
  • тук, на мястото си
Много отдавна не съм гледала сериала. Харесваше ми в началото, после  го объркаха и окашиха,  промениха много от героите.

# 262
аз пък си мисля ,че дори и ася сега да се навие за бебе ,драмата няма да свърши до там.Сега я Боби няма да може да има деца повече,я Ася нещо...Нещо ми се мерна в рекламите ,че гинеколога май е фалшив.Да се скарат там Боби и Ася ,че не се търпи с нейната физиономия.
Тая Райна ..ма мн тъпо парче и то,Не знае сърби ли го ,боли ли го.Дано Асен не се окаже по-тъп от нея и да оплеска работите.

# 263
 В рекламите не дадоха ли доктора, който каза на Калина, че дължи 3000 лв. за лечението на вуйчото?

# 264
  • Gotham City
В рекламите не дадоха ли доктора, който каза на Калина, че дължи 3000 лв. за лечението на вуйчото?

И Супер Боби, който ще го пердаши

Калина е изключително тъпа, ама ТЪПА, не глупава, ТЪ-ПА!

# 265
   Ура. В снощната серия не дадоха Коки. Но нищо - Ася го замести. Почти една цяла серия се запълни с това дали Ася да прави бебе или не.  Joy Отгоре на това да иска разрешение от майка си.

А Боби толкова започна да ме дразни. За мене той е толкова гнусен и отвратителен. Цялото му е тяло е татуирано и е дебел. Колко добре са нагласили ролята на Калина. Наистина е като сестра на Боби. И двамата са с плиткодънни мозъци.

Райна ще създаде неприятности между Симона и Асен. Не трябваше въобще Асен да се занимава с нея. Той рискуваше живота си за нея, за да бъдат заедно и накрая тя се отказа от тази игра.

Харесва ми поведението на Зара. Наистина държи на приятелството си със Стела. Но дали Стела държи на нейното приятелство? Не мисля. Веднага като разбере истината, пак Стела ще излезе жертвата и ще се скара със Зара.

Рая няма да се върне повече в сериала. Дори са я махнали от снимката.

# 266
Искам си старите актьори.... Рая, София, Поли, Сабина. Тогава си мислехме, че сериала е кух, но не сме и предполагали тогава колко по-кух ще стане.

# 267
Още ли се нищи "дали ще се върне Рая"? Mr. Green  Да кажеш, че беше някаква брилянтна актриса, пък то... Whistling

Калина е изключително тъпа, ама ТЪПА, не глупава, ТЪ-ПА!

Представи си какво е умственото ниво на администрацията в Брюксел........... #Crazy
Нали преди дадоха, че иска да отстъпи дела си от къщата на вуйчото.Сега пък 3000 лв. ще дава. ooooh!
Тя да дава пари , щом има излишни, ама това какво общо има с къщата?Видя го, че я лъже и фалшифицира документи, тя не-решила да му я даде.Не тъпа, ами мнооого тъ-па. Tired

Асен и той къде е тръгнал пак да се занимава с тази?Идиоти ли са всички в този филм? Crossing Arms

# 268
  • Gotham City
Ама тя си му я преписа къщата  ooooh!

Асен се опитва уж да постъпи правилно, но пак имаше замисляне при него, а тая Райнището е толкова долна и подмолна, че нямам думи............

# 269
  • София
Асен се опитва уж да постъпи правилно, но пак имаше замисляне при него, а тая Райнището е толкова долна и подмолна, че нямам думи....
Щом е зарязал веднъж (или поне е бил готов) Симона заради Райна - ще го направи отново.
Май пак му се яде бой

Общи условия

Активация на акаунт