"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Асен се опитва уж да постъпи правилно, но пак имаше замисляне при него, а тая Райнището е толкова долна и подмолна, че нямам думи....
Щом е зарязал веднъж (или поне е бил готов) Симона заради Райна - ще го направи отново.
Май пак му се яде бой

+1 Но този път Симона няма да му прости и ще бъде в пълното си право.

# 271
Може и да му прости.И на нея акъла е колкото неговия, т.е.-никакъв.

# 272
  • София
Райнето ще се опита да напие Асен докато той събира пари за билет ,ще го прелъсти и ще си легне пак с него иииииии.......и пак сепочва драмата
При Ася ....тва бебе и да го направят ,я ще искарат пак аборт катопри София я друго нещо ..... Защото ако се роди ......малко интересно в квартирата да гледат бебе !

# 273
Едни и същи истории до безкрай! ooooh!

Винаги ще дойде някой бивш да провали и без това нестабилната връзка на двама , които в повечето случаи не знаят какво искат.

Това с Ася и майката (която има супер вулгарно излъчване) беше мега тъпо. Ще ходя аз да обяснявам на родата , че мисля да имам дете.  Shocked
И ако майката беше казала , че е против , какво?! Ще си събере багажа и пак ще тича да спи при брат си.

# 274
  • Gotham City
Аз съм ЗА да си кажеш на най-близките, но да ходиш да искаш разрешение, при положение, че си достатъчно голям, не е нормално ooooh!

# 275
да ,за разрешението е малко меко казано тъпо.Все едно да питаш майка си дали можеш да правиш секс с гаджето си ,а уж се правиш на самостоятелен,отговорен ,много разбиращ и най-вече все даваща акъли на хората. #Crazy

# 276
  • София
Отдавна този "сериал" плаче за "Сменете "актьорите". Или  върнете старите.
Това с реването в болницата на Ася с увисналата разчепена долна челюст ме уби. Последвалите дебати с разрешението за бебеправене пък явно целеше да откаже хората да гледат, защото Коки не успя.

# 277
  • София
Дано тази вечер има развитие при Юлиян и Зара (шефа на Стела и Зара) току виж са и оправили образа като на Стефания

# 278
# 279
  • Gotham City
Тази вечер Зара ще сложи новите обеци, Стела ще види......... Whistling

# 280
Денис е продал апартамента .Къде ли ще живеят Стела и Зара сега? Може би в хостела  Thinking

# 281
  • София
Тази вечер Зара ще сложи новите обеци, Стела ще види......... Whistling
Откъде тази информация ?

# 282
  • София
Ох,домъчня ми за Теодора. Laughing

# 283
Ох,домъчня ми за Теодора. Laughing
И за Сабина. Laughing Интересно, но мен не ме дразнеше.

# 284
Калина Охлюва дали някога ще прояви характер?  Thinking Уж е адвокат, а собствените си права не може да защитава. Това е поредният нонсенс в този сериал ...

Общи условия

Активация на акаунт