"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В центъра на събитията отново ще е Травис. Sick А дано замине с бившия за Австралия, ма надали  Cry
А Галя ще намери любовта при Жоро ИталЯнеца, гнусара, който лъже и дрогира момичета, за да ги продава зад граница. Браво, сценаристи, велики сте!!!  #2gunfire
Галя ще каже ''Знам,че не познавам добре Жоро,но го ревнувам от другите момичета'' hahaha ама въпреки всичко тя не е такова момиче.

# 466
Абе, Асен дали верно ще замине??  newsm78

# 467
Тя Галя ,който й намигне е любовта на живота й  Laughing Иначе е сериозно момиче  Laughing Какво стана с Бранко ,че съм пропуснала?
Марина психото пак се прояви ...Мислех си ,че се е кротнала с нейните истерии.Ама симона твърдо я следва,същинско майчичко става- все крясъци и викове.Като на циганска сватба са като се съберат двете.
Ама ДанЮ толкоз тъп и нервен .Като не може да се примири с нещо ,веднага започва да крещи и обижда,в случая Михаела.Тя не,че наистина не е тъпа,ама уж мн я обича пък тъй да говориш на гаджето си .
Ася май ще й отиде любовта към Боби на кино.Видя новичкия и бързо забрави Боби.А като се смееше изкуствено ,идеше ми да я фрасна.Мн ми е анти:2gunfire:

# 468
Асенцето  Wink

Аз вече никой не мога да понасям от този сериал, всичко и всички ме дразнят. Даже и рядко го гледам вече, дотолкова е едно и също, че определено ме загубиха отдавна. Предвидима история, безинтересно чак.

# 469
  • Gotham City
Добре, бе аджеба, как ти се струва, че е ок, да прекараш нощта с бившия и да пратиш смс на настоящия "Не ме чакай"?!?!? Кой с поне мъничко мозък, би го направил?! 'Айде, ако сте в добри отношения, да пиете по кафе, да се видите, ок, ама ....  ooooh!

# 470
Добре, бе аджеба, как ти се струва, че е ок, да прекараш нощта с бившия и да пратиш смс на настоящия "Не ме чакай"?!?!? Кой с поне мъничко мозък, би го направил?! 'Айде, ако сте в добри отношения, да пиете по кафе, да се видите, ок, ама ....  ooooh!

Съгласна съм с коментара ви. Настоящият ти приятел няма да реагира добре при новината, че ще прекара нощта с бившия си. Ако бях на мястото на Боби, щях да разбера Ася колко държи на мене. Не може да се държи по този начин, когато се появи някой бивш и да забрави настоящето. Миналото си е минало. Щом двама души са се разделили, имало е причина да стане това и съдбата им е отредила да не са заедно.

# 471
В центъра на събитията отново ще е Травис. Sick А дано замине с бившия за Австралия, ма надали  Cry
А Галя ще намери любовта при Жоро ИталЯнеца, гнусара, който лъже и дрогира момичета, за да ги продава зад граница. Браво, сценаристи, велики сте!!!  #2gunfire
Галя ще каже ''Знам,че не познавам добре Жоро,но го ревнувам от другите момичета'' hahaha ама въпреки всичко тя не е такова момиче.

Хахахха Сигурна съм, че сега ще се прехвърли на Жоро Италянеца. Да, после пак ще реве и на всички ще казва, че не е такава жена и не се въргаля, с който и да е. За мене Галя е типична курва. Когато има изгода е с този мъж.

# 472
Галя и Бранко скараха ли се? Нали бяха заедно?
Много затъпя сериала.  Confused

# 473
Галя и Бранко скараха ли се? Нали бяха заедно?
Много затъпя сериала.  Confused

Последно беше, че Бранко замина за Румъния или Сърбия беше по работа. Покани и Галя да дойде с него, но тя му отказа, тъй като няма какво да прави по цял ден сама.

# 474
Мхм, и тя реши докато Бранко го няма да му намери заместител. ooooh!

# 475
'Щото не е такава, за това  Laughing , иначе бързо се ориентира, няма празно при нея.

# 476
  • София
Мхм, и тя реши докато Бранко го няма да му намери заместител. ooooh!
Нищо ново за нея.

# 477
  • Gotham City
Ама то реално още нищо не се е случило между нея и гологлавчо, защо я храните сега?  Laughing

# 478
Ама то реално още нищо не се е случило между нея и гологлавчо, защо я храните сега?  Laughing
Ние тренираме за после, когато се случи случката Joy

# 479
Ние тренираме за после, когато се случи случката Joy

Щом Жоро Италянеца я е харесал, няма как Галя да не лапне въдицата.

Общи условия

Активация на акаунт