"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 400
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Пишеше, че при Галка щели да възникнат неочайвани и нелогични любовни трепети или нещо такова  Sick
Аз друго не мога да разбера. След като Дани и Михаела са екип, не беше ли по-логично да работят двамата за един хонорар, който да си поделят, вместо те да се разделят?? И всъщност "проектът" представлява календар с голи задници ли???  Joy Joy Е много оригинално!

# 481
Те любовните трепети на Галка са си все нелогични... Crazy
ИталЯнеца ще я качи и нея да я поразходи и е негова.
Като я гледах как се държи с Бранко си помислих, че отново са заедно, но при Галя никога не е сигурно.Иначе хич, ама хич не е такова момиче! Mr. Green

# 482
  • somewhere near the sea
В смс-а Ася каза, че ще спи у брат си, но не спомена, че и бившият ще прекара нощта там. Затова на Боби ще му загорчи, а не че е безпочвено ревнив.

Аз мисля, че календарът, за който се снима Стефания не е проектът на Дани.  Той само я снима, за да има тя какво да предложи на кастинга. Онзи проект, заради когото назначиха Дани на работа беше нещо от областта на екологията.

# 483
  • Gotham City
В смс-а Ася каза, че ще спи у брат си, но не спомена, че и бившият ще прекара нощта там. Затова на Боби ще му загорчи, а не че е безпочвено ревнив.

Ама преди това му каза, че ще е с бившия. И онова лай*о Никола не спря да налива масло в огъня, тъпанар

# 484

Ама преди това му каза, че ще е с бившия. И онова лай*о Никола не спря да налива масло в огъня, тъпанар

Да, Коки не може да понесе, че приятелите му има половинки. Когато се разбият връзките им, той е щастлив.

# 485
  • Gotham City
Но интересно, не е щастлив като разбива собствените си връзки.

Много, много прекалиха с неговия образ вече. Абсолютно малоумен

# 486
Наистина и мен много ме дразнят вече всички. Sick Единствено Митко и майка му ми бяха симпатични-те развалиха и техните образи.Митко напоследък само се натиска със Стефка на кухненската маса и дрънка тъпотии.Даже и диалекта на който говори вече ми е селски и дразнещ.

# 487
И мен ме дразни говора на Митко,той изобщо ходи ли на работа или само се натискат със Стефка Thinking

# 488
Симона снощи "той дали все пак не ми казваше истината", викам си избийте се пък тогава мисли. Ходи чак да го търси да поговорят нормално. Дано Асен се махне от това кречетало, дето първо крещи и истерясва , после сяда да мисли.

Тъп епизод беше де.. Сигурно ще го спре на път за летището като се замисля  Laughing

Дани и онова русото гаджета ли са всъщност?

# 489
# 490
  • Gotham City
Имам чувстовото, че сценаристките мъже не могат да задържат до себе си и за това и в този сценарий щастлива двойка няма - те не знаят какво е просто.

# 491
# 492

НевЕрвам  Tired Ще се усети че обича само Боби и ще се разкае.

# 493
Като гледам какъв сняг вали в сериала,сигурно снимките са още от януари или февруари ,значи бая серии са заснели  Grinning Сашо "пеперудата " го карат да дефилира  rotfImbo

# 494
Ами Галя фолк пеперудата за какво е виснала там ? Да започва да звъни на гримьори и фризьори, къде ти Сашо ще занимават с тия глупости.

Общи условия

Активация на акаунт