"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък се чудех дали и той няма дете. Юлиян имам предвид. Или наистина е девствен и понеже Зара доскоро беше ще му влезе в положението  Joy

# 511
    Има ли такива родители, които прощават всичко на децата си? Боби трябваше да накаже Симона за постъпката й. Можеше да умре. На всички им е виновен Асен. Не знам защо не се махне наистина от Симона. Да замине някъде другаде и да я забрави. Ще бъде много по-добре без нея.

Юлиян сигурно ще се окаже девствен. Това мъж ли е бил?  Joy Joy Joy

# 512
Е как ще е девствен, той трябва да е на 25+??? #Crazy newsm78 Ма моля ви се!  Joy
Травис идва от Травестит Simple Smile

# 513
  • София
    Има ли такива родители, които прощават всичко на децата си? Боби трябваше да накаже Симона за постъпката й. Можеше да умре. На всички им е виновен Асен. Не знам защо не се махне наистина от Симона. Да замине някъде другаде и да я забрави. Ще бъде много по-добре без нея.
Абсолютно!Каквото и да направи Боби я измъква с връзките си , получава само забележка и до там.Марина и  тя само ходи и кряка по хората , все другите виновни само дъщеря и права.Как пък веднъж не я наказаха по-строго,всеки път едно и също.

# 514
Абсолютно!Каквото и да направи Боби я измъква с връзките си , получава само забележка и до там.Марина и  тя само ходи и кряка по хората , все другите виновни само дъщеря и права.Как пък веднъж не я наказаха по-строго,всеки път едно и също.

Симона можеше да убие не само себе си, но и други. На такива хора трябва да забранят изобщо да шофират през живота си. Те са напълно неадекватни. Хайде, да правим всички като Симона. Ядосани сме, разочаровани сме и разстроени сме, качваме се в колата, за да се самоубием!

# 515
  • ВАРНА
Е как ще е девствен, той трябва да е на 25+???

Е какво му е странното?  Има и такива хора 27-28 годишни девствени. 
 Точното това ще обяви следващият епизод и май затова е този срам при него с жените при запознаване.

# 516
Довечера Марио между Джулия и Михаела  Mr. Green https://nova.bg/accents/view/2017/04/06/178579/%D0%BC%D0%B0%D1%8 … 0%BD%D0%BE%D1%89/

# 517
  • София
Е как ще е девствен, той трябва да е на 25+???

Е какво му е странното?  Има и такива хора 27-28 годишни девствени. 
 Точното това ще обяви следващият епизод и май затова е този срам при него с жените при запознаване.

Като се замисля ,наистина може това да е причината ,нали и Зара беше така  Thinking

# 518
  • София
Направо не знам Боби откъде ги намира тия патки.Да я махат тая Ася и да хваща поредната,че не се издържа вече. #Cussing out

# 519
Направо не знам Боби откъде ги намира тия патки.Да я махат тая Ася и да хваща поредната,че не се издържа вече. #Cussing out

Е да де- и поредната ще е патка, също като предишните-Марина, Лиляна и Травис. Tired

МарЙо пак ли ще е в любовен многоъгълник?Нищо ново-скукааа.......... Whistling Очаквам и да зъвъртят история около шефката на Данчо.Имам дежавю с онази дъртата рускиня, дето му налиташе. Mr. Green

# 520

Интресно ще е как ще им се получи Simple Smile Една колежка разправяше,че точно тези тримата в живота били супер близки.По заведения и молове все ги засичала тримата заедно.Явно са приятели.И познайте кой често бил с тях? Травис Joy

# 521
  • София

Интресно ще е как ще им се получи Simple Smile Една колежка разправяше,че точно тези тримата в живота били супер близки.По заведения и молове все ги засичала тримата заедно.Явно са приятели.И познайте кой често бил с тях? Травис Joy
Е, Трависчо е на всички снимки и е приятел с всички..къде без него  Whistling hahaha

# 522
  • Gotham City
Да и аз в инстаграм ги гледам все заедно. Ще им се получи, изключвайки Михаела, другите двама добре си играят ролите

# 523
Ася ще остане още дълго в квартирата, а Джулия по-натам може би ще заживее и тя в квартирата. Simple Smile

# 524
  • Bulgaria
На мен Ася не ми изглежда на травестит и ми е много грозно като я наричате така. Не е хубаво да обиждате хората по това как изглеждат. Все пак никой не избира дали да се роди красив или грозен, мъж или жена и не си избира родителите. 

Общи условия

Активация на акаунт