"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 440
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Да, не харесвам как постъпва Джулия с Михаела, но много добре познава Марио и защитава връзката си, което е нормално. Ако бях на нейно място, приятелят ми да обръща толкова много внимание на една жена, и аз щях да се подразня.

Има ли такива мъже като Марио?
А защо би се подразнила на въпросната жена, а не на приятеля си?? В случая Михаела какво е виновна? Това поведение на Джула е просташко и комплексарско. Ако иска да задържи приятеля си, желателно е да се държи на положение и с достойнство, а не да върти евтини номера като куха селска пръчка.

# 556
+100
Точно това щях да напиша.Джула много се излага с тези селски номера. Whistling

# 557
Да, точно същите детинщини, дето Сабина ги въртеше на Симона заради Дани, когато Симона беше сервитьорка, а Сабина - управителка.
Отново нищо ново под слънцето.

# 558
  • София
Да, точно същите детинщини, дето Сабина ги въртеше на Симона заради Дани, когато Симона беше сервитьорка, а Сабина - управителка.
Сцени 1:1
Току виж се получила и другия вид сцена ,,спиране пред автобуса " (Дани-Михаела,Драго-Маргото) Асен и Симона Naughty

# 559
Сцени 1:1
Току виж се получила и другия вид сцена ,,спиране пред автобуса " (Дани-Михаела,Драго-Маргото) Асен и Симона Naughty

Очаквам го.

# 560
  • София
Да, не харесвам как постъпва Джулия с Михаела, но много добре познава Марио и защитава връзката си, което е нормално. Ако бях на нейно място, приятелят ми да обръща толкова много внимание на една жена, и аз щях да се подразня.
Аз пък,ако бях на нейно място щях да го зарежа пък да обръща внимание,на който си иска.С това селско поведение само се излага.

# 561
  • Bulgaria
И аз супер много се дразня за образа Джулия. Такова хубаво момиче като Теди Цветкова / Джулия / пък такъв смотан образ и направиха. На Стефания го оправиха и се надявам, че и на Джулия ще го оправят и по често ще я виждаме усмихната.  Praynig

Вместо да прави номера на Михаела, трябваше да скастри по сериозно Марио или да го зареже. Явно няма да се кротне. Образа на Марио май няма смисъл да се надяваме да го оправят и да стане сериозен към жените.  #2gunfire

# 562
И да и "оправят" образа на Джулия, образа и до сега е затвърден на не особено интелигентна персона, която не знае какво иска, вечно е намусена и се излага.Беше много категорична, че и с Марио нищо не може да има, пък виждаме друго... Thinking

# 563
Аз пък не съм останала с впечатление , че Марио и Джулия са двойка Mr. Green

А Стефания и Митко много почват да ме дразнят. Държат се като 13-годишни хлапаци сякаш за първи път си хващат гадже. Целувки, милувки на масата Sick

# 564
В "Откраднат живот" вече в 2 серии участва тази,която беше Валентина-приятелката на София и бившето гадже на Боби ,в тези сериали само с протекции провеждат кастингите....  Money

# 565
   Снощи видях Рая като асистент в "Аз обичам България". Ето защо вече не иска да участва в "София - ден и нощ". Търсят по-доходоносна работа. Нали станаха известни с този сериал.

# 566
И миналата седмица Рая беше асистентка в "Аз обичам България". Всъщност не знам от кога се подвизава там. Rolling Eyes

# 567
Рая се подмята там откакто е почнал новия сезон на "Аз обичам ....." .Явно парите са по-стимулиращи там thumbsup

# 568
Ето защо вече не иска да участва в "София - ден и нощ". Търсят по-доходоносна работа.
Ами естествено ! Ти няма ли да се хванеш на работата, която е по-доходоносна или ти харесва повече , ако имаш избор ?!
И не виждам да се "подмята", а прави това, за което са я ангажирали. Аз лично подмятане не съм видяла.

# 569
В "Откраднат живот" вече в 2 серии участва тази,която беше Валентина-приятелката на София и бившето гадже на Боби ,в тези сериали само с протекции провеждат кастингите....  Money
Верно ли? Аз много я харесвах, пък не съм забелязала  Grinning Каква играе там?

Общи условия

Активация на акаунт