"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Рая е направо като кукличка там. Толкова добре стои в това предаване, макар, че аз като съм малко недоскив  викнах: Лелеее ама това момиче толкова красива, като капчица".....Пък ММ се хили: Ми то това твоята любимка Рая от Софията "  Joy

# 571
Рая се подмята там откакто е почнал новия сезон на "Аз обичам ....."  thumbsup
Много точно е написано!
И на мен ми направи впечатление за липсата на синхрон между двете момичета в предаването. Винаги когато излизат, уж заедно, едната размята/ полата си след другата.

# 572
Според мен от главна роля в сериал до "момиче на късмета" в предаване с не повече от среден рейтинг си е крачка назад, не напред.

# 573
Лелееее,какво ли не прави силният грим и фотошопа,гледайте  doh smile3556

https://www.facebook.com/profile.php?id=1435248790&lst=10001 … 8790%3A1491748139

# 574
Според мен от главна роля в сериал до "момиче на късмета" в предаване с не повече от среден рейтинг си е крачка назад, не напред.
Аз пък мисля, че на сериала рейтинга падна главоломно.Много хора спряха да го гледат заради нелепия сценарий и с пълно право.И аз често се чудя защо го гледам, явно по навик и заради темата.
Актьорите си гледат интереса, респ. финансовата страна, явно защо Рая се "подмята"  Sick там.

# 575
  • Gotham City
А бе тя като се махна, хич не му беше паднал рейтинга на сериала  Peace
И за мен е крачка назад, но тя си знае, щом я устройва

# 576
  • София
Рая се подмята там откакто е почнал новия сезон на "Аз обичам ....."  thumbsup
И на мен ми направи впечатление за липсата на синхрон между двете момичета в предаването. Винаги когато излизат, уж заедно, едната размята/ полата си след другата.
И едната прави по-големи чупки с бедрата(Рая),за разлика от другата.

Може да е отишла в това предаване,защото предпочита да работи по професията си.

# 577
А бе тя като се махна, хич не му беше паднал рейтинга на сериала  Peace
Сигурно е чела сценария предварително и е побягнала с писъци. Mr. Green

# 578
  • Bulgaria
https://www.youtube.com/watch?v=o8-iPWD5mIk

Вензи и Цвети - Шесто чувство

# 579
Темичката си върви и без да излъчват сериала Mr. Green Според мен, да го спират. Ние има какво да коментираме Joy

# 580
  • Gotham City
Не за първи път се заглеждам, че тази дето играе Агличището по подобни снимки все се навърта около "Боби"

Скрит текст:

Пак бях попадала на такива снимки, но ме мързи да търся в момента къде точно

Нямаше ли тук една съфорумка, която каза, че го познава, понеже е приятелка с жена му?

# 581
  • София
Не за първи път се заглеждам, че тази дето играе Агличището по подобни снимки все се навърта около "Боби"

Скрит текст:

Нямаше ли тук една съфорумка, която каза, че го познава, понеже е приятелка с жена му?
Откъде намирате тези снимки Praynig

# 582
  • Gotham City
От официалната страница на сериала във Фейсбук

# 583
  • София
От официалната страница на сериала във Фейсбук
Може ли линка  bouquet

# 584

Скрит текст:

И тук...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210878353013774&se … ype=3&theater

Общи условия

Активация на акаунт