"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 433
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Bulgaria
Цитат
Щерка му Алекс що не се отрича от нея?
Това пък какво означава?! Shocked

Алекс има сестра Ана Сърчаджиева и всъщност би трябвало да се пада леля на Мишел

# 601
Аз познавам една от миналогодишните Мис Плейметки ,която беше поканена да участва в сериала ,но тя им отказа,защото е подписала договор вече за ВИП Брадър 2017

# 602
  • Sofia
Цитат
Щерка му Алекс що не се отрича от нея?
Това пък какво означава?! Shocked
...става дума за фамилията.
Александра,щерката на покойната Пепа Николова е от Йосиф Сърчаджиев,която той признава като малка,а след това в интервюта казва,че няма такава дъщеря и не иска да има нищо общо с нея...Алекс също се е изказвала негативно за него,но си държи фамилията,не иска да става Ласкин.

# 603
# 604
  • София
Щом е ,,завинаги " значи са се разделяли досега,но този пътще бъде окончателно......Симона и Асен newsm78

# 605
Мисля,че Михаела и Дани ще се разделят .А леля Мария сигурно ще им " сервира ",че се мести  да живее в квартирата  Mr. Green

# 606
  • София
Мисля,че Михаела и Дани ще се разделят .А леля Мария сигурно ще им " сервира ",че се мести  да живее в квартирата  Mr. Green
thumbsup

# 607
  • София
thumbsup
И с кой ще я съберат ?! Thinking

# 608
Дано не я събират с никой,че ми е много анти.  Whistling Направо да хваща рейса за Пловдив.  Mr. Green

# 609
  • София
И да върнат Рая  Hug

# 610
Дано не я събират с никой,че ми е много анти.  Whistling Направо да хваща рейса за Пловдив.  Mr. Green
Еее, таз овчица съм си я приплюла и аз Sad А не може ли да са Боби и Травис. Мнооооого, мноооого моля!!!  Praynig Praynig Praynig

# 611
  • София
Еее, таз овчица съм си я приплюла и аз Sad А не може ли да са Боби и Травис. Мнооооого, мноооого моля!!!  Praynig Praynig Praynig
Травииииис  #2gunfire

# 612
  • ВАРНА
Как пък се озоваха в едно легло Божидар и Марина? 

Уж на пица бяха и така приключи последния епизод четвъртък.   

# 613
Сега виждайки Найден и Аглика ми хрумна,че окончателната раздяла ще е неговата с Теодора.

# 614
Алекс Сърчаджиева няма брак с Ласкин, че да му взема фамилията.

Общи условия

Активация на акаунт