"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 420
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
знам,че няма

# 616
  • София
Ако Михаела си беше си взела телефона когато Дани и звънна за работата (ченса одобрени ) нямаше да се случи това унижение  Naughty пък сега нека си писка !аз отначало много я харесвах ,но сега нещо почна да ме дразни  Crossing Arms а и за тръгване към Пловдив мисля че е рано ,сценаристите може да я задържат
Много ми е жал за Асен и Симона ,може би ако бащите им поговорят с него има шанс да се съберат .Теди мисля че няма да се върне в сериала.

# 617
Сега виждайки Найден и Аглика ми хрумна,че окончателната раздяла ще е неговата с Теодора.
Та те вече са разделени.Нали преди това Найден яде бой от бившия и, а после води в Италия Агличището, че и било мечта. Whistling
Божидар и Марина са ми нелепи като двойка.Толкова ли не можаха да намерят някоя по-нормална за него?

# 618
  • Gotham City
Правилно ли разбрах - Михаела приключи всичко с Дани и му се развика, защото реши, че е видял, че я напада онзи? Дори не и мина през ума, че очите му може да не са били върху нея? newsm78 Shocked

# 619
Тя всъщност Михаела какво точно иска от Дани?!

# 620
  • Gotham City
Мисля, че нямаме точен отговор.

Беше сърдита, не искаше да го вижда ..... защото е започнал работа.
После тя започва работа....при Марио...но нямаше проблем.
И сега сърдита, че не е пребил онзи нахалник....защо не я е гледал...май нещо такова

# 621
Даню е като една мъжка Галя.Неслучайно вкараха и това, че започна работа и шефката му е хвърлила око, сега и с Михаела ще се раздели.Шефката е наред-то е ясно. Outta Joint

# 622
  • тук, на мястото си
Ох, горкия Данко, пак много го харесват, пак шъ умиргът за негу, пъ  он  идин крисавец, ино сладко приказува, само дето немой нищо да му се разбира. Тц,  Тц,  Тц,  Тц.  Joy Joy Joy

# 623
Как пък се озоваха в едно легло Божидар и Марина?  

Уж на пица бяха и така приключи последния епизод четвъртък.    
Няма време за губене.... luvbed Шефката на Дани  smile3508 скоро ще го " прикотка "

# 624
# 625
"Бранко пък ще отправи неочаквано предложение към Калина – да замине с него за Австрия. Дали красавицата ще приеме?"
  newsm78 Joy Joy Joy Тия вече не си помнят персонажите кой как се казва. Освен, ако не съм пропуснала нещо мноооого съществено  newsm78

# 626
Май истинското име на Галя е Калина ,сигурно от там идва грешката. Те ги дадоха в леглото как й предлага да заминат,поне за година.
Пак ще гледаме Мишата мутра и Даню,на който нищо не му разбирам.  ooooh! И пак проблеми... Даже ММ,който не харесва сериала и го гледа само заради мен вече е запомнил лафовете на Даню.  Laughing

# 627
Да бяха заменили и Бранко с Пламен, пък ние ще си се сещаме за кого говорят Simple Smile Направо да ги бяха оставили да си играят със собствените имена, че да не стават недоразумения... Бтв, прочетох, че този, който играе Никола, бил модел в живота  #Crazy Жива да не бях - щом тоя е модел, аз съм омъжена за Мистър Вселена!

# 628
  • Sofia
К'ъв модел...разплут и с никакъв чар Naughty

# 629
Да бяха заменили и Бранко с Пламен, пък ние ще си се сещаме за кого говорят Simple Smile Направо да ги бяха оставили да си играят със собствените имена, че да не стават недоразумения... Бтв, прочетох, че този, който играе Никола, бил модел в живота  #Crazy Жива да не бях - щом тоя е модел, аз съм омъжена за Мистър Вселена!

Хахахха какъв модел е Никола. Той е толкова грозен и гнусен. Оле мале. Съвсем изтрещя България.

Общи условия

Активация на акаунт