"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
   Михаела ми е много противна. Все нацупена е. Мисли си, че Дани постоянно ще я наблюдава и се ядоса, че не се намеси да я защити. Голяма егоцентричка е. Хареса ми Галя как натри носа на Михаела. Заслужи си го.

Ако бях на мястото на Асен, въобще нямаше да се занимавам със Симона.

Тази вечер не разбрах какво ще стане точно. Да не би любимият на Калина да й изневери?!

# 631
Нещо май се е загубил в планината Ясен, но Супер Боби сигурно ще го спаси  Joy

За Михаела сме на едно мнение. Не спря да се цупи!

# 632
Дани да се разделя с Миха, Бранко да заминава и айде Дани и Галя пак да са заедно

# 633
  • тук, на мястото си
Пак ли? Това вече го минахме, сега някой нов персонаж ще вкарат и давай сначале!  hahaha

Коки- модел?  newsm78 Сигурно на акъл, винаги блика от него. Joy Joy Joy

# 634
  • Bulgaria
Явно Бранко и Галя ще се разделят завинаги! Хубава двойка бяха.
Бранко нямаше за Щатите да заминава. Във промото пишеше че ще убеждава Калина да замине с него за Австрия. Тоя дето е писал акцента много се е умотал. Калина /Неримал/ завина да търси Ясен в Австрия.

# 635
  • София
Явно Бранко и Галя ще се разделят завинаги! Хубава двойка бяха.
Бранко нямаше за Щатите да заминава. Във промото пишеше че ще убеждава Калина да замине с него за Австрия. Тоя дето е писал акцента много се е умотал. Калина /Неримал/ завина да търси Ясен в Австрия.
Да те са Cry
А тя какво ще прави сега  newsm78 Драго,Дани ......ясно е че Бранко е този който напуска филма
Калина в отпуск ,
Марйо ,Дани и да и новия ще става интерено и там и Михаела пак остава,а следващата серия пааааааааааак на Коко глупостите Tired

# 636
  • Bulgaria
Галя с Жоро италиянеца.
Имам чувството че Марио и Дани ще си сменят гаджетата. В последно време често Теди Цветкова / Джулия/ пуска дейли клипчета в инстаграм пред квартирата и с Дани. Незнам няма с кой друг да сгаджосат там.

# 637
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Михаела нямали да я разкарат????

# 638
  • София
Галя с Жоро италиянеца.
Имам чувството че Марио и Дани ще си сменят гаджетата. В последно време често Теди Цветкова / Джулия/ пуска дейли клипчета в инстаграм пред квартирата и с Дани. Незнам няма с кой друг да сгаджосат там.
Марйо и Михаела може ,но Дани и Джулия .....  Rolling Eyes

# 639
Галя с Жоро италиянеца.
Марйо и Михаела може ,но Дани и Джулия .....  Rolling Eyes
Що бе, време е и за тази конфигурация. Mr. Green
Сигурно ще се оплакват един на друг колко гадни са Михаела и МарЙо и това ще ги обедини.После е ясно-никой не може да устои на Мистър Квартира... Twisted Evil
Може ли накратко какво стана, че имах работа и не гледах серията. Praynig

# 640
Бранко ще заминава за Америка, покани Галя, тя отказа, той оставя апартамента на нея.

Калина разбра, че Ясен се е изгубил в планината и хукна към Австрия да го търси.

Дани покани Михаела на обяд, за да поговорят. Върза и тенекия, не успя да отиде, но пък тя се запозна със сервитьора в ресторанта,  каза му къде работи и той вечерта отиде в бара, после я изпрати до хостела, но нищо повече. Марио изревнува, Джулия го видя.

Стефани се снима за календара и с парите купи на Митко скъп часовник, той пък се сдуха от скъпия подарък.

Коко пише книга  Joy

Пфууу,  колко грешки през телефона. Фроузън, ще черпиш ли?  Laughing

# 641
Еее, златна си! Hug Черпя виртуално каквото решиш. Mr. Green
Хвърлих само един поглед, когато вървяха Стефка и Джулия и забелязах, че са с ужасни екстеншъни. Sick
Чудя се защо продължават да вкарват едни и същи лица в едни и същи образи: Даню-несериозен, смотан, Марйо-женкар, Колю-дразнител и лигня, Галя-хм,.... Sick, Калина-завеяна, Боби-"Супер Боби".....и т.н. Thinking

# 642
Тази вечер леля Миче идва в квартирата с новината ,че се развежда и май ще иска да остава при младите  rotfImao  А  Митака ще полудее  tooth

# 643
  • София
На Галчето и е много гадно,че Бранко заминава,ама ще си остане в апартаментчето му. hahaha

# 644
Е, защо да не остане. Те се разделят в добри отношения все пак. А това пък е бааааси и апартамента!! И аз бих останала  Party

Общи условия

Активация на акаунт