"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Сигурно е тя, четох, че той я бил направил някаква директорка.'Сички са с връзки тук. Mr. Green
На някои снимки ми харесва, на други има евтино излъчване на кифла. Thinking

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 20:12 от #Frozen#

# 676
Сигурно е тя, четох, че той я бил направил някаква директорка.'Сички са с връзки тук. Mr. Green
На някои снимки ми харесва, на други има евтино излъчване на кифла. Thinking

Директор в Hidalgo  Money Money Money,достигнала този пост по "почтен" начин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ужас!

Кифла,от най-меркантилните ....личи си какъв е "потенциалът" й ,директор на посредствени и малоумни продукции,от които да падат кинти за екзотични почивки и скъпи парцали......
Профилът й е супер кич ,все едно на евтина фолк-гърла!

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 21:20 от Berussa

# 677
Berussa, моля използвай бутона "редактирай" когато искаш да добавиш нещо, няма нужда да пускаш по няколко последователни поста.

# 678
  • Sofia
Ооо,Райчето с роля в нов бг филм,по кината ще го дават"Уроци по сексапил за мъже",с Иво Аръков,Димо Алексиев и др

# 679
  • София
Ооо,Райчето с роля в нов бг филм,по кината ще го дават"Уроци по сексапил за мъже",с Иво Аръков,Димо Алексиев и др

Къденго прочете ?и ако е така ...остааваме без нея във филма  Cry

# 680
  • Sofia
Видях го с очите си Laughing
В Преди обед днес на гости им беше една от актрисите и Аръков,даваха откъс и Рая дадоха,може и да е малка ролята,но има реплики.

# 681
  • София
Няма ли качено промото за тази седмица в сайта на Нова тв?

# 682
# 683
   Райчето се издига. Вече и във филми започна да участва. Браво на нея. Добре че участваше в "София - ден и нощ", за да я забележат. От малки роли може да дадат главната роля в някакъв филм. То така се започва.

# 684
  • Sofia
Може...млада,хубава,танцува...нека успее момичето

# 685
Може...млада,хубава,танцува...нека успее момичето

Нека и го пожелавам от все сърце и душа. Simple Smile

# 686
  • Gotham City
Много големи звезди са тръгнали именно така. Дано да успее!
Може да не харесвам героинята и, но самото момиче по никакъв начин не ми пречи   Peace

# 687
И аз много се радвам за Рая. Тя си играеше най-естествено ролята и заслужава да се издигне.

# 688
# 689
  • Дубай
Ако требва да съм честна и на мен героинята на Михаелчето - Рая не ми допадаше ,ама пък нищо лично към момичето така, че и пожелавам успех
И тази вечер ще ни забавляват с майката на Митко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт