"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е, защо да не остане. Те се разделят в добри отношения все пак. А това пък е бааааси и апартамента!! И аз бих останала  Party
И какво като се разделят в добри отношения?Тя ще му "плаща" наем от стария и апартамент,който Бранко купи.Това за мен е унижение,да се разделя с гаджето (дори и в най-добрите отношения на света),да живея в неговия апартамент и да давам другия му апартамент под наем и така да му плащам. hahaha
И да,Бранко е кавалер нищо лошо за него и на мен ми е симпатичен.Той го прави,защото е джентълмен,от любезност и уважение към нея.
Е не се вживявай толкова, де. Той го прави от уважение, тя от уважение приема. Каза, че не иска да пуска непознати хора, а се притеснява да остави апартамента празен за толкова дълго време. Просто предложи на Галя да му стопанисва апартаментите докато е в чужбина. Да поддържа единия, живеейки в него, а другия да го дава под наем и да му изпраща парите. Къде тук видя унижение, не знам.  newsm78
На Рая и подари цяла фирма само за 1 лев, но това понеже е смотлата с многото фенове, всеки си мълчи, а? Simple Smile
Не се вживявам изобщо,просто коментирам.Всеки си има виждане и разбиране за нещата и аз споделих моето в случая. Simple Smile И със сигурност не съм от феновете на Рая. Laughing

# 661
  • София
В "Откраднат живот" вече в 2 серии участва тази,която беше Валентина-приятелката на София и бившето гадже на Боби ,в тези сериали само с протекции провеждат кастингите....  Money
Верно ли? Аз много я харесвах, пък не съм забелязала  Grinning Каква играе там?

Това с протекциите, не е само за този сериал. Във всички сериали е така!  Mr. Green

# 662
Мн се радвам, че Марина и Божидар се взеха, никоой не заслужава да е самотен.

# 663

Само да не започне Боби да ревнува Марина.

# 664
  • София

Само да не започне Боби да ревнува Марина.

Именно ..... Идея на сценаристите да измислят нещо оооооще по -интересно  smile3521

# 665
Е, ма то не може Симона и Асен гаджета и Марина и Божидар гаджета едновременно. Сигурно Асен наистина ще замине, т.е напусне сериала, временно или завинаги.

# 666
  • София
Е, ма то не може Симона и Асен гаджета и Марина и Божидар гаджета едновременно. Сигурно Асен наистина ще замине, т.е напусне сериала, временно или завинаги.
По -интересно ще е Божидар и Марина .....ще е нещо ново

# 667
  • София
Аз  малко поизпуснах сериала, но като влезна тук, в темата веднага разбирам какво се е случило.  Joy

# 668
Живот си живеят. Едва ли е със средства от хонорарите  Wink
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1272632929519511&set … ype=3&theater

# 669
  • ВАРНА
Нищо не живеят.  Всичко е регламентирано от продуцента!
   Краси Ванков  не им разрешава интервюта по Нова тв. - Но постоянно си пускат контролирани от сериала постове във фуйсбук и туитър.  И се пускат точно когато се случва нещо.  

Цвети "уж" си пусна видео във фейсбук как пее и след седмица се пръкна в сериала като певица.  

Всичко е предварително уговорено какво - как да пускат и от къде!

Тъй като е основно ориентиран към младежи сериала всичко извън излъчването на епизодите се случва в интернет.  

Те даже хората на Краси Ванков  отделят повече внимание в контролирането на фейсбуците на актьорите отколкото на сериала.

# 670
   Харесвам актрисата, която е в ролята на Джулия. Много красива и секси жена е.

Краси Ванков се разведе заради това, че се е влюбил в една от актрисите на "София - ден и нощ". Заряза 16-годишен брак заради някаква кифла от този сериал.

# 671
# 672
http://woman.-spam082-/n/neve-i-krasi-vankov-se-razdeliha-sled-1 … zaedno.50407.html

Не знаех,че тази Неве му е била съпруга...,пък и по-възрастна от него...

# 673
Чела съм че е някаква от продукцията директорка ли, незнам точно -Нина Кисимова

# 674
Чела съм че е някаква от продукцията директорка ли, незнам точно -Нина Кисимова

Ето я Нина Кисимова- https://www.facebook.com/nina.kisimova?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт