"София - Ден и Нощ" - 21

• 93 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Bulgaria
Е, защо да не остане. Те се разделят в добри отношения все пак. А това пък е бааааси и апартамента!! И аз бих останала  Party

+1

Бранко в началото ме дразнеше като се задяваше с  Рая и нарочно мачкаше Дани, но в момента неговия образ е най-хубавия. Пример за кавалер/ мъж мечта за всяка жена/ говоря за поведението и отношението му към жената която обича/харесва, изключвам финансовото му положение и външния вид.

# 646
  • София
На Галчето и е много гадно,че Бранко заминава,ама ще си остане в апартаментчето му. hahaha
Ама тя не е такава Joy

# 647
  • Sofia
Апартамента до летището ли е?
Като седеше на дивана зад нея кацаха самолети и имаше доста сгради приличащи на жилищни блокове Thinking

# 648
Ама защо да не остане в апартамента на Бранко, пък и кой е казал, че се разделят. Има доста двойки при ,които единият е в чужбина, а другият го "чака"  Wink

# 649
# 650
Има доста двойки при ,които единият е в чужбина, а другият го "чака"  Wink
Тя Галчето щото е от най-чакащите  Laughing, при нея празно няма, знаем. Ще го дочака, хоризонтирана до Жорето.

# 651
Ех, Галя да си, която не, изобщо не е такава, в тоя живот - все ще се намери някой ей така да ти даде един апартамент да си живее в него. Кого ще приюти този път?

# 652
Привет и от мен в темичката Simple Smile Чета ви редовно, но не съм писала. Тук понякога е по-интересно, отколкото в сериите напоследък...
Та, включвам се да споделя, че днес видях Галя наживо и изглеждаше много свежа и доста по-красива без тоновете грим, с които е на екрана...

# 653
  • София
Е, защо да не остане. Те се разделят в добри отношения все пак. А това пък е бааааси и апартамента!! И аз бих останала  Party
И какво като се разделят в добри отношения?Тя ще му "плаща" наем от стария и апартамент,който Бранко купи.Това за мен е унижение,да се разделя с гаджето (дори и в най-добрите отношения на света),да живея в неговия апартамент и да давам другия му апартамент под наем и така да му плащам. hahaha
И да,Бранко е кавалер нищо лошо за него и на мен ми е симпатичен.Той го прави,защото е джентълмен,от любезност и уважение към нея.

# 654
Пак на Никола простотиите дават  ooooh!В общи линии серията ми е скучна

# 655
  • Bulgaria
Чакаме леля Мария да раздвижи нещата....

# 656
Никола е еднакво противен когато е лигав и когато е в депресия. Sick
В промото на другата серия виждам, че Травис пак ще се вихри... Tired

# 657
Е, защо да не остане. Те се разделят в добри отношения все пак. А това пък е бааааси и апартамента!! И аз бих останала  Party
И какво като се разделят в добри отношения?Тя ще му "плаща" наем от стария и апартамент,който Бранко купи.Това за мен е унижение,да се разделя с гаджето (дори и в най-добрите отношения на света),да живея в неговия апартамент и да давам другия му апартамент под наем и така да му плащам. hahaha
И да,Бранко е кавалер нищо лошо за него и на мен ми е симпатичен.Той го прави,защото е джентълмен,от любезност и уважение към нея.
Е не се вживявай толкова, де. Той го прави от уважение, тя от уважение приема. Каза, че не иска да пуска непознати хора, а се притеснява да остави апартамента празен за толкова дълго време. Просто предложи на Галя да му стопанисва апартаментите докато е в чужбина. Да поддържа единия, живеейки в него, а другия да го дава под наем и да му изпраща парите. Къде тук видя унижение, не знам.  newsm78
На Рая и подари цяла фирма само за 1 лев, но това понеже е смотлата с многото фенове, всеки си мълчи, а? Simple Smile

# 658
   Да, Галя и Бранко бяха хубава двойка. Галя трябваше да замине с Бранко за Америка, ако наистина искаше сериозна връзка с него. Да, но Галя иска да бъде независима. Ще видим колко ще бъде независима. Сигурна съм, че ще има връзка с Жоро Италянеца.

Бранко е мъж мечта. Всяка жена желае такъв мъж да има до себе си - галантен, джентълмен, мил, щедър и уважаващ жените. Оставям настрана парите. За съжаление такива мъже вече много рядко се срещат по света. Те са като рядък диамант.

Много ми хареса как Митко каза на Коки какъв е всъщност. Но тъй като Коки няма мозък, нищо не разбра от думите на Митко.

# 659
 Бранко е мъж мечта. Всяка жена желае такъв мъж да има до себе си - галантен, джентълмен, мил, щедър и уважаващ жените. Оставям настрана парите. За съжаление такива мъже вече много рядко се срещат по света. Те са като рядък диамант.
Shocked Ти сериозно ли?Егати мечтата, егати диаманта....Вярно-възпитан и щедър е, ама чак такива суперлативи....Лъжеше, че е женен, натискаше се с Рая в апартамента на Галя.Ами не, мерси-не ми трябва чак такъв "диамант".... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт