"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 459
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Аз мога ли да попитам, Даню малоумен ли е или какво?? Да поканиш жената, която обичаш на специален обяд, за да си оправите отношенията и да не отидеш!! И не само да не отидеш, ами и да се държиш сякаш нищо не е станало. Не знам, чак ми иде да напиша "не знам" слято, за да изразя възмущението си от малоумния сценарий  #2gunfire

# 692
  • Дубай
Ама тая как вика не ме интерсува  в чуждата къща и си пали жената цигарката  Mr. Green направо ме разби  Joy Joy Joy Joy

# 693
Имате ли информация за леля ви Мария?
Коя е, как се казва, с какво се занимава?

# 694
  • София
Имате ли информация за леля ви Мария?
Коя е, как се казва, с какво се занимава?
Мноооого добър въпрос  bouquet

# 695
  • София
Леля ви Мария беше най-свежото изпълнение тази вечер, смях се глас с нейната"диригенка"  Joy

# 696
Момичета, здравейте! Simple Smile Извинявайте че така нахлувам в темата, която иначе чета с удоволсвие, но искам да попитам дали някой разпозна магазина за мебели, в който Ася и Бившия и пазаруваха. Простете ако са го казали или показали. Благодаря!

# 697
  • Sofia
Заприлича ми на Айко

# 698
  • София
Накрая изписаха"Como".

# 699
Ооо, златни! Благодаря! Предположих че може да е Como, но щом са го и изписали значи е там. Връщам серията, за да разгледам по-обстойно мебелите до колкото е възможно! Simple Smile

# 700
https://youtu.be/IvcdV1CZMoc
Участието на Анна-Мария тук е голяма ирония,хахаха

# 701
Аз мога ли да попитам, Даню малоумен ли е или какво?? Да поканиш жената, която обичаш на специален обяд, за да си оправите отношенията и да не отидеш!!
И аз през цялото време си задавах този риторичен въпрос. Whistling
Освен това мопса се появява под ръка с шефката си в бара, в който Михаела беше сервитьорка, прави се, че едва ли не не я познава и сега-обичал я, моля ви се..... #2gunfire Даже ще я назначава-смях. Mr. Green
А тази шефка му-много противна ве! Sick

# 702
Аз пък в цялата ситуация не разбирам Михаела.

# 703
Аз пък се чудя кой им измисля диалозите.
Шефката на Даню- къде си сега? В спалнята? Ок, чакай ме, идвам. И МишитУ ревнува... ooooh!
Да се приключва вече с тяхната драма, че ми писнА.

# 704
  • Gotham City
Не догледах епизода снощи. Мишката ме натоварва. То това по-тъпо от Тедиту бе!

Даню ти предлага работа и ти отиваш да питаш жената, която видя, че го сваля, дали може да те вземе на работа. Звънни на Даню, ма, овцо! Възможно ли е толкова проста да е? Чии го дири при шефката му? И тъпа ли е, че не вижда, че това си беше чиста демонстрация?!?!!?
Толкова тъпи хора ме напрягат.

Коко и Мария в една квартира ми идва ту мъч. Всеки ден молим сценаристите да махнат Коко, те винаги ни дават +1 такъв персонаж вместо това. Така рейтинг не се печели.

Общи условия

Активация на акаунт