"София - Ден и Нощ" - 21

• 92 430
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Не догледах епизода снощи. Мишката ме натоварва. То това по-тъпо от Тедиту бе!

Даню ти предлага работа и ти отиваш да питаш жената, която видя, че го сваля, дали може да те вземе на работа. Звънни на Даню, ма, овцо! Възможно ли е толкова проста да е? Чии го дири при шефката му? И тъпа ли е, че не вижда, че това си беше чиста демонстрация?!?!!?
Толкова тъпи хора ме напрягат.

Коко и Мария в една квартира ми идва ту мъч. Всеки ден молим сценаристите да махнат Коко, те винаги ни дават +1 такъв персонаж вместо това. Така рейтинг не се печели.

+1

Беше ми интересно с леля Мария. Толкова е нагъл този Коко, че искаше да вземе на жената парите. Идваше ми да го фрасна през телевизора. Ако попадне около мене такъв тъпанар, въобще няма да се поколебая. Ще го ударя колкото сила имам в лицето му.

Михаела е наистина много тъпа. Толкова ли няма мозък, за да разбере, че шефката на Дани не я иска, а просто харесва и иска Дани?! Не, не. Дано не съществуват толкова тъпи хора като Михаела, Коко и Калина.

Ася е супер противна. Самото излъчване на жената не ми харесва. Антипатична ми е от първия път, когато я видях на екрана.

# 706
  • Gotham City
Ама тя го видя, че онази със селското излъчване, шефката му, го сваля, за кво тогава отива при нея, за какво се връзва на видими демонстрации? Отказвам да вярвам, че има толкова малоумни кифли.

Калина, няма да я коментирам, и тя като други ми идва в повече. Нещо започна сериала да има повече негативни образи (поне за мен), отколкото положителни.
Харесвам:
1. Симона и Асен
2. Боби (горе долу)
3. Марина
4. Митко
5. Джулия
6. Стела и Зара (горе долу)
7. Галя и Бранко

Не харесвам:
1. Коко
2. Марио (просто и около него стана банално вече, не за друго)
3. Даню
4. Михаела
5. Аска
6. Шефката на Даню
7. Мишката
8. Калина
9. Ясен
10. Аглика
11. Найден
12. Сашо (изпада в кризи все едно е управител на Бурж Ал Араб)

Ми ужас, ако пропускам някой, то е защото ми е толкова безразличен, че......

Дъкфейс от Даню
Скрит текст:

# 707
  • Bulgaria
Стафания харесваш ли?

# 708
  • Gotham City
Имаше период, в който ми допадаше, сега ми е по-скоро безразлична..

Май забрави, че има дете тя  Thinking

# 709
  • Bulgaria
Всички плюем Коко, Михаела, Даню и т.н. ама всъщност те нямат вина за тъпия сценарий и роли които са им дали. Има нужда от кардинална промяна на екипа от сценаристи. Доста нелогични неща има вече във сериала. Имат нужда от свежи идеи, е не еднотипните ситуации. Скоро време / от лятото / може и да не ми остава време да го гледам ако продължава така.

# 710
  • Gotham City
О аз не обвинявам самите актьори. Сценаристите имаха предостатъчно ситуации, в които можеха да раздвижат сценария. Само ще дам примери.
Ванина променя Коко като човек, той си остава забавен, но гледа и по-сериозно на нещата. Хваща се на работа, не мисли като 4 годишен.

Рая се връща при Даню. Е явно, актрисата не иска да се връща, но можеха, вместо драма в новата му връзка, да я създадат стабилна и да си направят собствен бизнес с Мишката, в който да имат проблеми от служебно естество (защото пък иначе съвсем ще затъпее), да си се изнесат двамата и да си живеят някъде заедно.

Боби се събира с Марина. Има ли смисъл да казвам, че тя е жената стояща най-добре до него. Инфатилните кифлички не му отиват.

Ето, на Митака му намериха половинка, ама те се държат като неубоздани тийнове. Нека мислят за по-сериозни неща заедно.

Симона и Асен 967094 пъти ги разделяха. Защо беше нужно последния път? Какъв беше смисъла? Райна дойде, колкото да омаже нещата и това е. Хубаво бяха тръгнали да им правят връзката по-сериозна...да си заживеят заедно, тя да учи, той да работи, а защо не и тя да работи докато учи.

А бе хиляди ситуации имаше, в които можеха да подобрят сценария.

# 711
  • Bulgaria
Права си за всичко.

Обаче ако това го направят трябва накрая да напишат FIN

В реалния живот всички се караме, но не за такива неща . Нашите разногласия в семействата са свързани с бита, в работата с това, че има хора които като са над теб и си мислят че могат и знаят всичко.
В сериала основно се набляга темата за изневерите. Така ли е и в реалния живот? Всеки не втори ами първи по тяхната логика почва да изневерява след най-много 2 седмици връзка.

# 712
  • Gotham City
Ами не, могат просто да си развиват и доразвиват, тяхна работа е.
А те в момента въртят един и същ сценарий, който само рециклират

# 713
  • София
Стефания ми харесва много повече отколкото беше преди ,все едно е друг човек.и ако направят всичко да се нареди то филма трябва да свърши !
Тепърва ще вкарват нови лица ,но без Софи ,Теди ,Рая ,Събина,Драго,Галя ,Поли (Маргото и Надя не съм ги гледала,и немога да кажа нищо за тях)не е същото  Cry
И като гледам че вече сме на 48 стр ще помоля да сложат снимка на всички които са участвали за да няма сърдити съфорумки  Praynig (всеки от нас да си гледа любимеца)

# 714
Чак пък сърдити съфорумки  Rolling Eyes
Като искаш снимка на любимците ти, цъкаш в интернет и си гледаш колкото и който си искаш.
Първа страница на темата не е нужно да бъде безкраен чаршаф с 1000 снимки на всеки един, участвал в сериала.

# 715
  • Gotham City
Чак пък сърдити съфорумки  Rolling Eyes
Като искаш снимка на любимците ти, цъкаш в интернет и си гледаш колкото и който си искаш.
Първа страница на темата не е нужно да бъде безкраен чаршаф с 1000 снимки на всеки един, участвал в сериала.

Абсолютно!

А защо без Галя? Галя си е там.

Стефания ми харесва много повече отколкото беше преди ,все едно е друг човек.и ако направят всичко да се нареди то филма трябва да свърши !

Както написах, не става въпрос всичко да се нареди, а да започнат да развиват сценария в различни посоки, в момента се движи в две, три сюжетни линии, които се случват ту на един, ту на друг и после пак отново се повтарят

# 716
  • София
Чак пък сърдити съфорумки  Rolling Eyes
Скоро имаше исказване че не харесват погледа на Марина (когато я бяхте сложили нея) затова го казвам ,не за друго Naughty

# 717
Не може всеки един от актьорите да се харесва на всяка една снимка и на всяка една от нас  Peace

# 718
Двама души могат да са в стабилна връзка и пак да има проблеми и/или интересен сюжет между тях. Не е нужно да се рязделят през ден, за да са интересни. За пример- Моника и Чандлър от Приятели. Simple Smile Тъпо е да се мисли, че само разделите и изневерите правят живота интересен.
Сериалът започна страшно да ме уморява. Уморих се от малоумия, от дебили, от нелицеприятни създания и нелогични постъпки. Вече дори няма какво да се коментира. То като е все едно и също в сериала, и тука е така Simple Smile

# 719
  • Gotham City
Двама души могат да са в стабилна връзка и пак да има проблеми и/или интересен сюжет между тях. Не е нужно да се рязделят през ден, за да са интересни. За пример- Моника и Чандлър от Приятели. Simple Smile Тъпо е да се мисли, че само разделите и изневерите правят живота интересен.
Сериалът започна страшно да ме уморява. Уморих се от малоумия, от дебили, от нелицеприятни създания и нелогични постъпки. Вече дори няма какво да се коментира. То като е все едно и също в сериала, и тука е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт