Даню ти предлага работа и ти отиваш да питаш жената, която видя, че го сваля, дали може да те вземе на работа. Звънни на Даню, ма, овцо! Възможно ли е толкова проста да е? Чии го дири при шефката му? И тъпа ли е, че не вижда, че това си беше чиста демонстрация?!?!!?
Толкова тъпи хора ме напрягат.
Коко и Мария в една квартира ми идва ту мъч. Всеки ден молим сценаристите да махнат Коко, те винаги ни дават +1 такъв персонаж вместо това. Така рейтинг не се печели.
+1
Беше ми интересно с леля Мария. Толкова е нагъл този Коко, че искаше да вземе на жената парите. Идваше ми да го фрасна през телевизора. Ако попадне около мене такъв тъпанар, въобще няма да се поколебая. Ще го ударя колкото сила имам в лицето му.
Михаела е наистина много тъпа. Толкова ли няма мозък, за да разбере, че шефката на Дани не я иска, а просто харесва и иска Дани?! Не, не. Дано не съществуват толкова тъпи хора като Михаела, Коко и Калина.
Ася е супер противна. Самото излъчване на жената не ми харесва. Антипатична ми е от първия път, когато я видях на екрана.