Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 88 907
  • 851
  •   1
Отговори
# 195
  • Най-накрая на безкрая
Ами аз съм след цикъл и пак напипвам. Затова се чудя дали трябва да отида по-рано на лекар или да си чакам годишния. Четох, че на гърдите по принцип винаги има такива работи и вече не знам кое е нормално и кое не.

# 196
спокойно
почти съм убедена , че на теб ти няма нищо ... то мисля ,че онова  ... не става от днес за утре , щом си ходила преди 8 м. и не са  ти казали даже и за кисти значи всичко е ок . Кофти е ако не си ходила и напипваш , тогава може да имаш основания за притеснение , но сега не !
НООООО ако си като мен и  го мислиш и се притесняваш отиди да ти направят един ехограф за да си спокойна .

# 197
  • Най-накрая на безкрая
Svetlinar, казаха ми за кисти, но ми обясниха, че са нормални, възрстови и няма от какво да се притеснявам. Така че не съм ги мислила тях.
Дали имат нещо общо?

# 198
  • Пловдив
искам да опитам с хомеопатия , но не знам дали ще помогне . някои е опитвал ли е ?

Хомеопатията (класическата) помага и при психически и физически симптоми и проблеми. Мен лично хомеопатия ме измъкна от двуседмично гадене и паник атаки. Тогава наистина повярвах в това лечение. Не можех да стана от леглото, постоянно ми се виеше свят, получавах всеки ден пристъп.. Просто не искам да си спомням. Важното е да откриете добър класически хомеопат, който ще ви направи психопрофил и заедно с оплакванията ще лекува и физическото и психическото състояние. Хомеопатията се справя и с фобии.

# 199
Sunshine__  Hug

Герда , от кистите е, те се появяват и изчезват , някои нарастват и така остават и се следят .До колкото съм запозната ако са кисти няма проблем за здравето .макар че ти точно мен не ме слушай , че на мен тази тема ми е най болна от всички с тези пусти опустели кисти  Sad
пак ти казвам успокои се щом си ходила преди 8 м. на преглед иди пак когато имаш начин за спокойствие .

# 200
Ето ме отново тук, с нови притеснения.
Преди 8 месеца ходих на профилактичен преглед на гърди - всичко беше ОК.
От известно време си напипвам разни неща - уплътнения, които ту ми се струват, че са самите жлези, ту се шашкам да не са нещо друго. Има ги подобни и на едната, и на другата гърда с малки разлики в големината.

Кажете, момичета, трябва ли да отида на лекар? Мислех и искам да си изчакам редовния годишен преглед, но пустата хипохондрия много ме тормози.

И как издържате на това - тъкмо мине едно и се успокоя, хоп, връхлита ме друго. Все си казвам, "ако и това не е сериозно, няма да се тревожа". И пак не мога и не мога да съм спокойна.

Според мен ако има нещо ново, което усещаш е редно да идеш на преглед след цикъл Simple Smile

# 201
Преди месец си правих иследвания и излезе СУЕ - 41 при граница 27. Тогава бях боледувала преди седмица и реших, че е от това.

Месец по-късно пак си пускам изследвания и СУЕ е 39 при граница 27. реално е на горна граница, но се зачудих защо е повишено втори месец. Интернет докато погледна и се наплаших - раци, лимфоми и страхотии.  Rolling Eyes

Моля за запознати да дадзт съвет  Peace

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 08:43 от the Дорис

# 202
  • Варна
Утайката пада ужасно бавно,понякога и трябва месец-два  Confused
Обикновено е признак на инфекция,по-сериозно ли ти беше заболяването?

# 203
Не, дори не го броих за болест. Просто се чувствах дискомфортно.

Сега правилно се загледах. Граница за жени под 50 е 28  Rolling Eyes

# 204
  • Варна
Не, дори не го броих за болест. Просто се чувствах дискомфортно.

Сега правилно се загледах. Граница за жени под 50 е 28  Rolling Eyes

Другите показатели от кръвната картина наред ли са?
Ти може просто да си се чувствала дискомфортно,но заболяването да не е било проста хрема.Ако в момента имунната ти система е добра,можеш и пневмония на крак да изкараш(образно се изразявам).Идеята ми е,че може да е било по-сериозно от колкото ти се струва.
Миналия месец мъжа ми и детето ми лепнаха някакъв вирус от който кашляха цял месец,косъма ми изправиха,а иначе просто вирусче  Rolling Eyes

# 205
Но нямаше ли да е почнало да спада това СУЕ? Цял месец има между двете изследвания!

# 206
  • Русе
Случайно да имаш атрит? Или подобни оплаквания? Тогава СУЕ-то е завишено...

# 207
  • Варна
Оффф накара ме дъртата хипохондричка да чета за болести  Laughing
Както те попитаха за артрит,автоимунните заболявания се индикират с високо СУЕ,някои лекарства също.
При бременност нивата на СУЕ също са високи, както и ако приемате противозачатъчни хапчета, пневмония и възпаление на апендицит, възпаление на ставите, артрит, базедова болест, вирусна инфекция.

А онова страшното трябва да е над 80 мм

# 208
Нищо ми няма бе. Само вчера видях, че едната ми ръка е подута отвътре към лакета. Ама не ми е известно да имам артрит или други, Само дето съм хипохондричка  Mr. Green

# 209
  • Най-накрая на безкрая
Дорис, мисля, че такива показатели на утайката не са признак за сериозна болест. Доколкотосъм чувала, за да е нещо сериозно, тя трябва да е трицифрено число или близо до такова.
Такава утайка може да е от зъб, от гъбична инфекция, знам ли...
Освен това, ако имаше нещо, щеще да се отрази  и  на левкоцитите.

Общи условия

Активация на акаунт