Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 88 914
  • 851
  •   1
Отговори
# 210
Явно съм в серия оплаквания....  Rolling Eyes
От известно време зърното на едната ми гърда ме сърби. Не, не леко - зверски ме сърби.
Имам мамография през Септември /щото се пови секрет от тази гърда и откачих/ и видеозон миналия юни.

Някоя сърбяло ли я е така с месеци зърното? Нещо с което да се мажа да препоръчате? Нещо противовъзпалително и безобидно за тази деликатна ожласт?

# 211
Щом мамографита и ехографията са добре и не се засичат даже кисти , няма място за притеснение ,дишай спокойно .

# 212
  • Варна
Явно съм в серия оплаквания....  Rolling Eyes
От известно време зърното на едната ми гърда ме сърби. Не, не леко - зверски ме сърби.
Имам мамография през Септември /щото се пови секрет от тази гърда и откачих/ и видеозон миналия юни.

Някоя сърбяло ли я е така с месеци зърното? Нещо с което да се мажа да препоръчате? Нещо противовъзпалително и безобидно за тази деликатна ожласт?

Абе я върви хвърли един поглед да ти е спокойно.Все пак от миналия юни баш си е минало година newsm78

# 213
Септември имам маография щото бях истерясала по друг повод покрай гърдите.  Rolling Eyes
Сега слагам риванол. Слагам сребърна вода и мажа с Витасин. Ако не ми мине до седмица ще ида на лекар И ЗА ТОВА!

Писна ми все нещо да ми има  #Cussing out

# 214
Септември имам маография щото бях истерясала по друг повод покрай гърдите.  Rolling Eyes
Сега слагам риванол. Слагам сребърна вода и мажа с Витасин. Ако не ми мине до седмица ще ида на лекар И ЗА ТОВА!

Писна ми все нещо да ми има  #Cussing out

ако на мамографа не е засечено нищо , дори и киста ... няма място за притеснение  според мен ,
ама ти си се мажи с ВитасинА де ... то и аз пия разни добавки   Mr. Green

# 215
Аз пъл тъкмо да си успокоя хипохондрията за сериозноте болести и... битов инцидент.  bowuu вчера погълнах медикс за стъкло. Изкарах си акъла. Беше една пръска, попадна ми във водата, и аз, тъпачката... звънях в токсикологията. Успокоиха ме, че Медиксът е беЗобиден. Днес обаче съм с тъпо главоболие и си мисля дали не съм се натровила. Другата ми мисъл е менингит. Четох, че от удар в главата може да се получи, а преди 5 дена и това преживях. Не беше много силно, ама... имам ли от какво да се притеснявач според вас? Вие препарати поглъщали ли сте? А за удара?

# 216
Нищо не може да ти стане от пръска медикс. Кучето ми постоянно ближе където съм чистила с него и даже козината му лъщи. сериозно за куче 1,5 кг. като е ок какво ще стане на човек.
Няма менингит от удар! Има мозъчно сътресение. Давай го по спокойно и не си тръскай главата. Макар какво сътресение 5 дена след удара.

Прекалила си с чистенето и си се преуморила. Кажи на мъжа си, че д-р Дорис ти е изписала масажче, гушкане, почивка и глезене десет дни. Може и месец  Heart Eyes

# 217
Всъщност сега ядох пресолената си супа о стогнах до заключението, че след насилственото ми повръщане вчера след Медиксва, главоболието ми вероятно се е държало да разбъркан солен(?) баланс.

Дорис, винаги така успокояващо действаш. Благодаря  Heart Eyes ще ме глези, къде ще ходи. Сега ще казвам, че имам посттравматичен стрес и скоро няма да чистя.  Blush

# 218
 Sadаз пък от едно известно време забелязвам ,че нямам оформено изпражнение  Embarassed , вглеждам се за кръв  и влязох вув филма пак ... ама то от един филм излизам в друг влизам  Cry
сестра ми са и открили полип на матката 6мм и това ми бе върха на борчето вчера  ooooh! ИМАТЕ ЛИ ПОЗНАТИ С ТАКИВА ИСТОРИИ ,опасно ли е?
аз имах леко зацапване по време на офолация , питах трима лекари казаха че е нормално , но аз мисля да отида да се видя а така ме е страх и винаги ме боли този преглед  Tired

# 219
Полипи в матката не е нещо рядко срещано. Има 2 варианта за премахване - кюртаж /остарял метод/ или влизане в кухината на матката с малка камера с щипци и премахване на полипа. 5% от полипите могат да са злокачествени. Звучи страшно по рядко са такива. Ако все пак се окаже злокачествен. Матката се маха, заедно с яйчниците. Прогнозата е добра и жените жиевят дълги години.  Нека не забарвяме, че почти всеки 3 човек има в себе си полип някъде я тялото и тези 5% израждане късаят всеки от нас. Няма нужда от паника. Все пак след като сме в този "клуб" е ясно, че няма да останем спокойни   Crazy

# 220
 the Дорис  Hug ти си моят психотерапевт , а по другите две теми ,които писах ,какво ще ми кажеш .
и ти не се шашкай за цицата  Grinning , аз пук съм убедена , че нищо ти няма ... за другите аз знам , че са здрави ... само за себе си имам съмнение
оффф хипохондрия
няма ли лечение това чудо  newsm78

# 221
  • Най-накрая на безкрая
Цитат
оффф хипохондрия
няма ли лечение това чудо
Има, има - едно околсветско пътешествие ще ме излекува чудесно.

Svetlinar, относно полипа. Преди години ми казаха, че имам полип на матката, но е за наблюдение. Наблюдавах се 2 години и накрая смених лекаря. Новият каза, че нямам полип. Аз понеже 2г. се наблюдавах, не му повярвах и отидох още на 2ма лекари - и те потвърдиха, че нямам полип.
Така че не се шашкай, нека сестра ти си обърне внимание и се понаблюдава, но полипа, както е казала Дорис обичайно не е страшен.

# 222
И при мен лекарите са тука има - тука няма полип  Rolling Eyes Това медицината малко окултна наука май  Crazy

Относно прицапване - кога е последната цитонамазка?
Относно болката при преглед - искай и настоявай за детски стетоскоп.

# 223
Една приятелка имаше полип. И баба ми също. Махнаха им полипите и на двете. Абсолютно нищо страшно, за минутки става, приятелката ми дори в болницата не е лежала. Simple Smile спокойно.
За изпражненията- и моите бяха така. Пий пробиотик и се пооправиха, не напълно, но е окей. Аз ян много фибри и подозирам, че е от това. Simple Smile спокойно!

# 224
И при мен лекарите са тука има - тука няма полип  Rolling Eyes Това медицината малко окултна наука май  Crazy

Относно прицапване - кога е последната цитонамазка?
Относно болката при преглед - искай и настоявай за детски стетоскоп.

олеее как така тука има , тука нема  ooooh!
цитонамазка последна септември месец и преглед с клокоскоп и вагинален ехограф тогава ... всичко бе ок
Благодаря ви момичета на всички че писахте

Общи условия

Активация на акаунт