Хипохондрички, сладки шматки, тормозят доктори с неравностойни схватки

• 88 780
  • 851
  •   1
Отговори
# 75
За запека, ленено семе накиснато с топло мляко или вода.След  15 минути изпиваш.Или сусамов и ленен тахан.По лъжица сутрин.Други, което е имало ефект при мен, зехтин и лимон сутрин, плюс чала топла вода

# 76
Bandida, голям образ си.

Тая лапароскопия добре ли е направана? Преди нея ли ходи на няколко АГ или след нея?

Вземи си всички изследвания, хоспитализации и прочие и в касата пиши едно оплакване среяу личната ти. Подсъдна е да си за операция, а тя да ти казва, че ти няма нищо и да не ти дава направление. Защо си още при нея?

# 77
То тук няма болница даже.Питам го всеки месец за направление,казва да отида от 1-ви до 5-ти,през тези дни ходя почти всеки ден и все били свършили направленията.Как като уж ги има от 1-ви,на 1-ви са свършили...Според мен ги продава.Като ме изпрати гинеколога при ЛЛ за направление за прием в боницата,ЛЛ не ми даде направления за кардиолог и анестезиолог и пак си платих 100 лв за прегледи.

Преди лапароскопията 1 месец ходих по лекари,защото един от всички ми каза,че имам тумор на яйчника.Обиколих няколко други АГ,едните казваха,че нищо ми няма,а други,че съм за операция.В крайна сметка не ми се рискуваше да чакам да ме заболи и ме оперираха.В петък съм на преглед при гинеколожката,която ми прави секциото.Надявам се тя да ме ориентира какъв точно лекар да търся.

# 78
Личния ти лекар не е прав. Смени го. Не е читав. Или му кажи, че ще се оплачеш показвайки документи за необходими прегледи, които ти се е наложило да платиш, или директно се оплачи в касата. Чака го такава глоба, че като те види, ще дава направление с усмивка.

Концентрирай се да проверш дали операцията е успешна и без усложнения. Даже можеш по-рано да отидеш в спешното.

Според мен ти трябва добър доктор. Не знам къде ходиш, но проучи наистина някой добър АГ.

# 79
Гинеколозите,при които ходих са в Бургас.Няма голям избор там  Confused
Ходих и при уролог и гастроентеролог.Уролога каза,че нямам тумор на пикочния мехур.Гастролога каза,че е възможно от черво да се получава тоя натиск.В момента го усещам точно в пикочния канал.Все съм си мислела,че не е нормално да имаш кристали в урината.Според вас нормално ли е?Иска ми се да е от камъни цялата работа.Просто да е от нещо,от което мога да се отърва.

# 80
svetlinar, ако имаше рак на белия дроб щеше да кашляш като пушила 20 години. Щеше да свалиш килограми и да не ти стига въздух. Ха сега да видим колко симптома ще дадеш  Hug

кашлям само сутрин , килограмите не свалям , а последния симптом обаче е на лице - въздъх ми стига но много бурзо се изморявам и задъхвам , а сурцето бие като за световно
Bandida , според мен трябва да решиш проблема с изхождането миличка и от там ше се нормализират нещата - сигурна съм ...
и аз предлагам да отидеш при лекаря и да му кажеш ЗАЯВИШ че ти трябва направление .

Аз имам операции на гърдата и при цикатриксите напипвам уплатнения но това от както сум оперирана ( преди 5 г ) ... като питах други оперирани казват че не напипват такива уплатнениия  при белезите и съм в шаш и паника , мислех че е нормално  Thinking newsm78 Tired

п.п. така че вероятно и при Бандида може да е нещо подобно като срастване, но това е мое мнение . Дано се открие по скоро причината за болката и да е нещо безобидно - спокойно

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 10:45 от svetlinar

# 81
Няма операции без сраствания.
Бандида,
Скрит текст:
това усещане постоянно ли е или на периоди? Аз съм забелязала, че имам такъв натиск, като позив за уриниране при овулация. През целия плодотврен прозорец/ или както там му казват/. Приключили О-та всичко става ОК. Докато не разбрах, че е от нея какво ли не си измислих. ooooh!

# 82
  • Кьолн
Светлинар,не е задължително да имаш рак мила зада си направиш снимка.Може нещо недолекуван бронхит да имаш например.Права е Дорис,подкрепям мнението и с две ръце!
Да ви разкажа мен какво ми се случи преди две години някъде.Отивам при джипито с една кашлица и температура.Прати ме на снимка и ренгенолога написал,че имам туберколоза.Джипито като видя така се шашна,започна всичко да дезинфикцира и ме изпрати веднага на лекар в областния град.Отивам аз, но ни жива ни умряла и влизам при някаква докторка началник на белодробно отделение.И жената гледа снимката, извика още 5-6 доктора и те да видят.И като започнаха да се смеят и да ме успокояват.нямало нищо такова на снимката.Казаха ми дори да се върна и да се накарам на ренгенолога.Връщам се аз и го питам защо така ме е уплашил.А той вдига рамене и нахално казва-имаш туберколоза.А ми правиха и други изследвания.Преставете си какво е да се случи на един хипохондрик...

# 83
Няма операции без сраствания.
Бандида,
Скрит текст:
това усещане постоянно ли е или на периоди? Аз съм забелязала, че имам такъв натиск, като позив за уриниране при овулация. През целия плодотврен прозорец/ или както там му казват/. Приключили О-та всичко става ОК. Докато не разбрах, че е от нея какво ли не си измислих. ooooh!

Постоянно е  Sad

# 84
Светлинар,не е задължително да имаш рак мила зада си направиш снимка.Може нещо недолекуван бронхит да имаш например.Права е Дорис,подкрепям мнението и с две ръце!

Благодаря за съвета Simple Smile
днес не съм кашляла , чувствам се физически добре
незнам дали е нужно да настоявам за снимка ей така ...
аре пак в шах , и аз сум хипохондричка
ще си пусна"София ден и нощ" за разтоварване и спокойствие

# 85
svetlinar, в белодробните диспансери имат флурограф. Доколкото знам там облъчването е минимално, по-малко от снимка на зъб.

EVACOL е много добър препарат против запек, който е малко известен в Бг. Bandida, дай наблегни да се оттървеш от запека и виж дали остава усещането. Ако имаш запек и газове е възможно да се препълва червото и да притиска съседните органи. Пробвай с тоя Евакол /поръчва се в аптеката/ или с горните съвети  и да видим как ще е  Peace

# 86
Ще го поръчам след малко.  bouquet

# 87
svetlinar, в белодробните диспансери имат флурограф. Доколкото знам там облъчването е минимално, по-малко от снимка на зъб.

добре ,то сега като не кашлямот тогава ( вече втори ден )  и съм ок, как да отида при доктора за направление
може ли да имам нещо сериозно според вас на дроба ( знаете за какво питам )  ,след като няма  Т , не кашлям и се чувствам добре?
Лекаря каза че е нормално да съм си разранила трахеята ... незнам какво да мисля вече.

# 88
Ами истината е, че няма начин да имаш рак или тубрекулоза и да няма кашлица и проблеми.  Peace

# 89
Аз бях с такава кашлица няколко месеца. Много тежка, досадна, нощно време се будех а будех и хората в къщи, не ми минаваше от никакви противокашлични. Пратиха ме на рентген, тъпата ренгеноложка видяла бронхопневмония.... Изписаха ми антибиотик пих го 4 дни без никакъв резултат ...  Синът ми (студент по медицина) ми се накара, че не съм отишла при пулмолог. Лекарката в Токуда ми каза че на снимката няма бронхопневмония и ренгеноложката ми е неграмотна. Изписа ми изследвания и тестове на някакъв уред. И след като видя резултатите ми каза, че това е алергично. Даде ми лекарства против алергия и моментално спрях да кашлям - на другия ден бях като нова  Laughing След известно време намерих едно евтино хомеопатично против алергия - ринитал, изключително съм доволна от него. Казаха ми, че поне 2 седмици след като спра да пия антиалергични мога да се изследвам да видя от какво съм алергична, но все ме мързи или забравям. Като дойде пролетното цъфтене ако почна да кашлям си взимам ринитал и нямам проблеми.
Значи накратко може да си направиш изследване на маркера на възпаление и кръвна картина с еозинофили. Ако маркерът е нисък и в норма и ако еозинофилите са завишени може би имаш алергия. Никога за целия ми 50годишен живот дотогава не съм имала алергия.

Общи условия

Активация на акаунт