Ще помоля от сърце да помогнете :(

• 7 568
  • 19
  •   1
Отговори
Преди извесно време бях пуснала тема че помагам на 2 девойки на 16 и 17г много хора писаха и обеща но малко пратиха Simple Smile събрахме блузки но дънки и клинчета почти няма и ще помоля ако случайно имате , също ако някой има преса за коса , гримове(в тази възраст са ) шампоанчета и др.козметика ! Моля помогнете им баба им ги издържа и им е много тежко .. възпита ни са много добре и никога не нахалстват и затова искам малко да им помогна Sad Знаете един пенсионер колко парички взима и колко може да осигури на внуците😑 размер М и Л

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 13:54 от Ати Ати

# 1
  • Варна
Аз съм много малък размер, но имам няколко чифта дънки и панталон 29 размер, дали ще им станат? И гримове мога да изпратя, напишете ми моля на лично съобщение къде да изпратя всичко

# 2
А какво наложи появата на нова тема?
Вече сте пуснали една по въпроса преди по-малко от месец.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=965568.msg34536186#msg34536186

# 3
На 16 годишни не им трябват преси за коси.  Моля да уточните за децата - снимки, в кое населено място живеят, начин за личен контакт с тях, историята на децата, публикувайте снимки как им носите блузките.
Има много нуждаещи се хора и много хора, които се мъчат да изкарат някой лев на техен гръб. Затова разбирате надявам се, че е нормално при дарение да се иска и документиране поне със снимков материал, къде отиват нещата.

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 15:48 от prolet_inchen

# 4
На 16 годишни не им трябват преси за коси.  Моля да уточните за децата - снимки, в кое населено място живеят, начин за личен контакт с тях, историята на децата, публикувайте снимки как им носите блузките.
Има много нуждаещи се хора и много хора, които се мъчат да изкарат някой лев на техен гръб. Затова разбирате надявам се, че е нормално при дарение да се иска и документиране поне със снимков материал, къде отиват нещата.

Ами снимков материал мога да дам с удоволствие но определено те неискат съвсем големи подробности .. има доста майки на техни съученици тук .. не е удобно наистина

# 5
Ами снимков материал мога да дам с удоволствие но определено те неискат съвсем големи подробности .. има доста майки на техни съученици тук .. не е удобно наистина
Като не е удобно, не пускайте тема. Че и втора за едно и също нещо.
Съфорумката е абсолютно права. Така всеки може да иска всичко. Вече сме били свидетели на некоректни потребители с искания за помощ.

# 6
Колко бързо се отказахте да помагате......
С удоволствие бих помогнала, стига да съм сигурна, че нещата ще отидат при правилните хора.

# 7
Ние с племенницата ми (също на 17) ще помогнем. Само че, ще имаме нужда от малко време, за да посъберат дрешки с приятелките й. Също и преса ще даде. Кой казва, че не им трябва преса? И защо пък да не им трябва? Това че нямат финансовата възможност, не означава че са по-различни от другите деца на тяхната възраст. Аз ще поразровя гримовете ми, както и бижутата и ще отделя за тях. Поздравявам Ви, че им помагате. Когато сме готови, лично съобщение ли да Ви пиша?

# 8
Колко бързо се отказахте да помагате......
С удоволствие бих помогнала, стига да съм сигурна, че нещата ще отидат при правилните хора.

О в никакъв случай не се отказвам просто искам да уважа мнението на децата Simple Smile просто ще се постарая по друг начин да им помогна Simple Smile дадохте ми добра идея по-добре да си продам мойте дрехи и да им купя нови Simple Smile лек ден

# 9
О в никакъв случай не се отказвам просто искам да уважа мнението на децата Simple Smile просто ще се постарая по друг начин да им помогна Simple Smile дадохте ми добра идея по-добре да си продам мойте дрехи и да им купя нови Simple Smile лек ден
Колко драматично. Искате помощ, но не искате да докажете, че наистина има реални хора, които се нуждаят от нея.

# 10
Не им трябва преса, защото ще им изгори косата, не заради нещо друго.

# 11
дадохте ми добра идея по-добре да си продам мойте дрехи и да им купя нови
Тук изгубихте аудиторията.
Много по-лесно щеше да е да дадете координатите им на съфорумките които изявяват желание да помогнат на ЛС вместо да подскачате като ощипана. Една да провери историята е достатъчно, да се включат и други.

# 12
Именно.
Прочетох предишната тема, явно някои съфорумки са изпращали "подаръци".... Rolling Eyes

Нямам навика да чета последните публикации на потребителите, но на авторката ги прочетох и смятам, че дрехите са за нея и сестра ѝ евентуално, ако има такава.

Ако е така, просто кажете, много хора ще се отзоват, отколкото да измисляте някакви неправдоподобни истории.

# 13
Именно.
Прочетох предишната тема, явно някои съфорумки са изпращали "подаръци".... Rolling Eyes

В предишната тема доста писаха но малцина изпратиха Simple Smile

# 14
В предишната тема доста писаха но малцина изпратиха Simple Smile
Така и не ми отговори. Какво наложи пускането на нова тема? Защо не продължи старата?

Общи условия

Активация на акаунт