Ще помоля от сърце да помогнете :(

• 7 571
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Защо се събират преси за коса, гримове и дреги, а никой ен искаше да помогне на момиче да ис направи изследванията и защо само дрехи, обувки и такива работи се събират, ще Ви пусна темата окято имах предивд но реших да изкажа възмещение  Shocked
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=937040.msg34044847#msg34044847

# 16
В предишната тема доста писаха но малцина изпратиха Simple Smile
Така и не ми отговори. Какво наложи пускането на нова тема? Защо не продължи старата?

защото там само обещания получих и нищо друго само подтиквах но повечето дори не ми отговориха със седмици ... немога и да я изтрия

# 17
Родители нямат ли?
В едната тема пишете, че ги издържат бабата и дядото, тук само бабата, поне навържете нещата, ако искате някой да върже.

# 18
Родители нямат ли?
В едната тема пишете, че ги издържат бабата и дядото, тук само бабата, поне навържете нещата, ако искате някой да върже.

Е добре не съм описала и дядото извинявам се че скрих още 200лв пенсия Simple Smile

# 19
  • Варна
Именно.
Прочетох предишната тема, явно някои съфорумки са изпращали "подаръци".... Rolling Eyes

Нямам навика да чета последните публикации на потребителите, но на авторката ги прочетох и смятам, че дрехите са за нея и сестра ѝ евентуално, ако има такава.

Ако е така, просто кажете, много хора ще се отзоват, отколкото да измисляте някакви неправдоподобни истории.
Много неприятно, ако така се окаже...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт