Отговори
# 465
Благодаря

# 466
При мен на колпоскопа има изменения, но биопсията се оказа нормална. Незнам вече какво да мисля?

Това ми е много познато. След като се виждат измененията на колпоскопа, а от биопсията ти се казва, че няма нищо, си вземи стъкълцата и ги занеси в Онкологията да ти ги гледат най-добрите специалисти.
Явно има проблем, който другите не виждат. Аз бях така - прицелна биопсия с резултата хроничен ендоцервицит и така се влачих няколко месеца. Накрая се ядосах и директно попитах лекарката къде да си занеса биопсията - тя ми каза и там доктора видя, че съм Цин 1-2. Направи се операцията и всичко мина и замина. Така, че занеси, за да знаеш какво се случва и успех от мен  Hug

Gabi за твоя проблем не мога да кажа нещо кой знае какво, освен да не бързаш - потърси и второ и трето мнение и чак тогава прибягвай към такива крайни решения като отстраняване на матка и т.н.
Пожелавам ти и на теб успех  bouquet

# 467
Gabi за твоя проблем не мога да кажа нещо кой знае какво, освен да не бързаш - потърси и второ и трето мнение и чак тогава прибягвай към такива крайни решения като отстраняване на матка и т.н.
Пожелавам ти и на теб успех  bouquet

besty, Благодаря ти много!

# 468
Смятате ли,  че в Геника може да е завишен наистина резултата?  Много странно наистина. Благодаря ви момичета,  малко се поуспокоих,  ще взема да отида пак при Капка Атанасова във Варна,  преди ходих при нея години наред и бях доволна. Малко ми е сложно пътуването,  но може и да се наложи. Ще правя колпоскоп след цикъла,  така ми каза док,  не знам защо. Т. Е. След две седмици.
Нели, като правиш колпоскоп защо не пуснеш и една обикновена цито? аз се доверявам на др Стоева от лабораторията на гърба на Окръжна  Peace

# 469
Доволна съм от д- работа Димитров, а и това е специалността му - онкогинеколог. Взех ваучер от офертомет срещу 8,00 и доплатих в клиниката още 31.00лв - преглед с УЗД+колпоскоп+цитонамзка.Офертата е до края на годината.

# 470
Доволна съм от д- работа Димитров, а и това е специалността му - онкогинеколог. Взех ваучер от офертомет срещу 8,00 и доплатих в клиниката още 31.00лв - преглед с УЗД+колпоскоп+цитонамзка.Офертата е до края на годината.

# 471
Аз в Надежда за това дадох 160 лева. Ужас!

# 472
Здравейте

Бихте ли ми дали малко повече насоки по следния случай:
Не бях ходила 2 години на гинеколог, предните пъти, когато съм ходила винаги резултата е бил ПАП1.
Сега бях при нова за мен гинеколожка, която ми препоръчаха. Направи ми няколко изследвания, едното от което показа, че имам HPV и съм в ПАП 3 а група. Отделно ми каза, че имам доста голяма раничка, която след прием на хапчета и ако всичко е наред ще бъде обгорена (за раничката знаех, старата ми гинеколожка ми беше казала, но също и, че мога да я махна чак след като родя).
Изписа ми следните лекарства: глобули Полижинакс и Фарматекс, които имам чувството, че изтичат след като си ги сложа - не знам дали е нормално нова, но вечер си слагам превръзка - до такава степен е изтичането, както и хранителна добавка Кориолус, за която четох, че имала антираково действие, но все пак е просто добавка, а не истинско лекарство. Глобулите са за раничката. Таззи добавка трябва да приемам в продължение на 3 месеца, след което отново ще отида на преглед и ако всичко е наред и съм в ПАП 2 ще ми обгори раничката. Отделно ми пусна и днк изследване за вируса, но каза, че вероятно няма да се наложи да смени лечението. След още 4 дни ще излязат резултатите и аз съм свръх притеснена.
Не съм имала и причина да се съмнявам, че имам някакъв проблем. Цикалът ми е супер редовен, чувствам се добре.
Надявам се всичко да е добре, но все пак всякакви съвети биха ми били от полза.

# 473

Не съм имала и причина да се съмнявам, че имам някакъв проблем. Цикълът ми е супер редовен, чувствам се добре.

тези неща е всеизвестно, че протичат без болки и специфични оплаквания докато не мине много време и не загрубеят нещата.

Аз съм единствения описан клиничен случай на човек, който твърди, че изпитва един много специфичен дискомфорт още от когато започват да се образуват. Докторите ме гледат с насмешка, но при мен е факт.

# 474
  • София

Не съм имала и причина да се съмнявам, че имам някакъв проблем. Цикълът ми е супер редовен, чувствам се добре.

тези неща е всеизвестно, че протичат без болки и специфични оплаквания докато не мине много време и не загрубеят нещата.

Аз съм единствения описан клиничен случай на човек, който твърди, че изпитва един много специфичен дискомфорт още от когато започват да се образуват. Докторите ме гледат с насмешка, но при мен е факт.

Еб@ти самочувствието Shocked

Полижинаксът не е заради раничката, а срещу евентуална инфекция. Предписва се редовно при гранична група от цитонамазка.
Личното ми мнение е, че докторката действа адекватно.

А е нормално да изтича голяма част от втечнените глобули, Все пак не си бездънна яма. Важното е да действа цяла нощ.

# 475
Благодаря, змия  Hug
Личното ми мнение е, че докторката действа адекватно.
Имах нужда да чуя и това, че съм видяла доста неща от "лекари" и вече не знам на кой да вярвам и на кой - не.
Ще се радвам да чуя и други мнения, особено за добавката Кориолус ми е интересно да видя - има ли някой, който я е пил, има ли полза от нея. Така или иначе вече си купих всички нужни опаковки за лечението и ще ги пия 3 месеца както ми ги предписа, но все пак...
Мислех, че има отделна тема за HPV във форума. Търсих, но не успях да я открия.

# 476
  • Pomorie
[q в uote author=Lady Ice link=topic=937040.msg34034642#msg34034642 date=1478864069]
Смятате ли,  че в Геника може да е завишен наистина резултата?  Много странно наистина. Благодаря ви момичета,  малко се поуспокоих,  ще взема да отида пак при Капка Атанасова във Варна,  преди ходих при нея години наред и бях доволна. Малко ми е сложно пътуването,  но може и да се наложи. Ще правя колпоскоп след цикъла,  така ми каза док,  не знам защо. Т. Е. След две седмици.
Нели, като правиш колпоскоп защо не пуснеш и една обикновена цито? аз се доверявам на др Стоева от лабораторията на гърба на Окръжна  Peace
[/quote]
Лейди може и да направя,  това не е проблем.  Не знам на какво да вярвам вече,  уж тази течно базираната била много точна, вие ми казвате че не е съвсем,  обърках се.  От всичко което чета явно масово грешат като правят изследването. Преди конизацията ми взеха материал за ХПВ и излезе 2 група, чисто като сълза,  а биопсията беше ЦИН3,  да се гръмнеш просто.

# 477
  • Pomorie
Повечето лекари изписват тези два препарата,  моето мнение не чакай 3 месеца! Отиди на колпоскоп и ако трябва биопсия.  Аз от грешно лечение станах от 3А, 3Б и после Цин3.  Действай овреме е моят съвет.

# 478
  • Pomorie
Момичета пиша с молба към всички вас.  Мило момиче от форума/този/ има проблем с 3А група,  но поради липса на фактора пари,  не може да си направи колпоскоп,  ЧПВ и да си изследва хормоните,  с които също има проблеми. Необходи ми са 240лв за да направи всички тези изследвания.  Това е младо момиче в беда,  няма още деца. Хайде да и помогнем!  Който има желание да ми пише на лични,  за сега ще запазя името и в тайна. Благодаря ви!

# 479
  • Pomorie
Момичета никой ли няма желание да помогне, не ми се вярва?

Общи условия

Активация на акаунт