RYANAIR - 7

• 81 538
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Моите билети са много над цитираните суми. А и аз не пътувам за едното пътуване, като повечето в темата, защото билета струва 5 евро. Ръкавът е удобство и при пътуване с 2 деца има голямо значение, важно ми е.

# 571
Ами това е нискотарифна компания в крайна сметка. За някои е единствената връзка, за повечето мисля- начин да пообиколиш на много добри цени. С ръкав, без ръкав- това е. Я моем и без.  Laughing

# 572
  • Sofia
За пътуване през септември има ли шанс да паднат цените?
Кога е най-изгодно да се купуват?

# 573
  • Плевен
В сайта на ryanair прочетох багаж - ски екипировка 40 евро. Но какво включва ? Ски+ обувки+ каска? Или само ски?

# 574
Купих самолетни билети от сайт ryanair-poleti.bg като си мислех, че съм в официалния сайт на ryanair.
Имам резервация в системата на този сайт, както ме информираха, но  не ми изпратиха самолетни билети. С мейл ме информираха, че  5 дни преди полета ще ми изпратят бордни карти.
Имам данни за плащането от някаква банка в Литва, но не и оригинална електронна фактура.
Търся по номера на резервацията в оригиналния сайт на rayanair но не я намирам. Нямам самолетни билети, нищо...
Някой ползвал ли е този сайт?
Дали имам билети или това е поредната измама в интернет?
Моля ви, ако някой може да ми помогне с информация!

# 575
Ако имате и закупени места, то трябва да можете да се чекирате 30 дни преди полета. Ако нямате- 4 дни преди полета може да се направи онлайн регистрация, съответно 4 дни преди полета най- рано може да си получите и бордните карти. Те са следствие на тази регистрация.
Мисля, че е нормално е да нямате номер на тази резервация с вашите данни, защото тя не е лично направена от Вас, а през сайта "полети- молети"... Така май бешеи с esky- тези, които са минали от там да кажат.
Самолетни билети по принцип няма никой- та дори и да си е минал през официалния сайт на Райън. Праща се едно потвърждение, че си закупил пътуване до... и номер на резервацията. Бордните карти са важни. А този сайт (полети.....) е от доста време. Имат телефон за връзка: 02/4802233. А доколкото видях и през него можете да си проверите резервацията.
Успех!

# 576
За пътуване през септември има ли шанс да паднат цените?
Кога е най-изгодно да се купуват?
За септември- да, има шанс да паднат. Кога е най- изгодно...трудно е да се каже. Обикновено около 3 седмици преди полета (така поне досега са писали в темата), но това не е гаранция. Следете си полета, който желаете и когато цената стане удовлетворяваща за Вас- купувайте.

# 577
  • София
Ами има я в страницата с таксите и тарифите. Не ми стана ясно дали и как  и за какво се начислява. И на кого. Билетите са платени с моята карта. Пътуваме в неделя.
Може и да сте заминали вече, ако не сте - не се притеснявай, дъщеря ми се разболя и не дойде с нас и на двата полета, дори я бях чекирала, никой и не попита за нея, а за такса да не говорим.

# 578
  • София
Имам питане, искам да си купя кафе от Италия, пакерирано е, но съм само с ръчен багаж. Мога или не мога да го пренеса?  Никъде не намерих какво може да се пренася.

# 579
  • София
Можеш.

# 580
Имам питане, искам да си купя кафе от Италия, пакерирано е, но съм само с ръчен багаж. Мога или не мога да го пренеса?  Никъде не намерих какво може да се пренася.
На 1-ва страница може да намерите какво НЕ може да се пренася. Simple Smile Ако е течно и повече от 100 мл- няма да можете. Ако е вакуумирано/пакетирано- ще можете да го пренесете.

# 581
Е то ако се пише какво може, списъкът ще е доста дълъг.
Затова най-добре вижте какво НЕ може да пренесете.

# 582
Аз с един такъв въпрос - летим за Лондон. Не зная защо съм се заблудила, че кацаме с цял час по-рано и съм резервирала и платила трансфер само 35 минути след часа на кацане (то добре, че съм си дала по-голям аванс). Та колко често закъсняват самолетите? Ще се включим ли в тези 35 минути с паспортния контрол и прибирането на багажа, защото имаме и чекиран багаж?

П.С. Трансферът може да се "удължи" с час, но не поемат гаранция, че ще имат места в автобуса.

# 583
  • София
Бих го удължила с 1 час за да съм спокойна.
Зимата имаше закъснения заради времето.
Сега и да тръгнат 10 -15 мин. по-късно си наваксват по време на полета.

# 584
Синът ми пътува преди 10 дни от Берлин към БГ. Полета му закъсня с 30-40 минути. Добре,че транспорта за Русе беше с достатъчен толеранс.

Общи условия

Активация на акаунт