RYANAIR - 7

• 81 410
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Имам едно не особено важно въпросче относно сайта, ама мен ме гложди все пак.
До преди седмица-две когато търсих определени маршрути и автоматично ми се запаметяваха до три маршрута и ставаха като бутони, а сега нещо не ми се получава. При вас как е?

# 61
И аз да се оплача. Объркала съм едното име и вместо с H съм го написала с CH поправката ми струваше 110 евро. Сега прочетох в старата тема , че такива малки грешки не ги вземат под внимание. Така ли е наистина?
И още един въпрос: В ръчния багаж може ли да нося някаква храна?

# 62
Може храна, но да не е течна или в саламура.

автоматично ми се запаметяваха до три маршрута и ставаха като бутони, а сега нещо не ми се получава. При вас как е?

Ровя в сайта на бълг. език. Търся и ползвам пътуване само до 1 град. Никога не се е запаметявал маршрута.
Може би зависи от настройките или е нещо от браузера. Но аз и пароли за влизане не запаметявам.

# 63
Момичета, дайте съвет, моля. Пристигам в 16.15ч от Германия на единия терминал с Раянеър, в 18.35ч от другия има полет на Уиз за Варна, който искам да хванем, но не съм сигурна, че ще успеем. Освен салонния,  имаме и друг багаж, който трябва да изчакаме. Разбирам, че ще трябва прегрупиране на багажа, заради различните стандарти на двете компании.
Как смятате, да рискувам ли да вземем полета към Варна или да си лакатуша с влака до сутринта..  Laughing

# 64
Не е малко времето, ако не закъснее първия полет, ще успеете

# 65
  • София
Момичета, дайте съвет, моля. Пристигам в 16.15ч от Германия на единия терминал с Раянеър, в 18.35ч от другия има полет на Уиз за Варна, който искам да хванем, но не съм сигурна, че ще успеем. Освен салонния,  имаме и друг багаж, който трябва да изчакаме. Разбирам, че ще трябва прегрупиране на багажа, заради различните стандарти на двете компании.
Как смятате, да рискувам ли да вземем полета към Варна или да си лакатуша с влака до сутринта..  Laughing

Според мен ще успеете. Имате около час и 20 мин. колкото и да се забавите с багажа пак поне 1 час ще Ви остане да стигнете до другия терминал, а те са един до друг. А и има шатъл - рейс до другия терминал, който май е на често и ще имате време.

# 66
И аз мисля, че ще успеете, но трябва по най-бързия начин да си вземете багажа.

# 67
А аз мисля, че ще изпратят втория самолет.
Безплатните бусчета Т 2 - Т1 не са на често, а на  30 мин.
Може да се вземе автобус №№ 84, 384, вместо да се чакат.
Или такси, ако шофьора се навие. Но трябва да изберете някой от края на опашката.
Ако полета е от Баден Баден почти винаги тръгват от там със закъснение.
Не винаги го наваксват.
Мисля, че имаше и късен полет до Варна, но не съм сигурна.

# 68
Точно от Баден Баден... Май ще се откажем от полета до Варна. Има по-късни полети, да, но ни идват скъпи. Благодаря на всички за съдействието!

# 69
  • Пловдив
milentertimend, не са точно бутони, но при мен запаметява последните 3 търсения и можеш да кликнеш директно върху тях.

# 70
Може храна, но да не е течна или в саламура.

автоматично ми се запаметяваха до три маршрута и ставаха като бутони, а сега нещо не ми се получава. При вас как е?

Ровя в сайта на бълг. език. Търся и ползвам пътуване само до 1 град. Никога не се е запаметявал маршрута.
Може би зависи от настройките или е нещо от браузера. Но аз и пароли за влизане не запаметявам.

И аз ровя в сайта на български език. Със сигурност няма пряка връзка с браузъра, защото тези маршрути не ми се запаметяват като някакво падащо меню, а се появяват допълнителни бутони по сайта с определена форма. И после ако искаш да търсиш отново по някой от тези маршрути, не избираш двата града поединично, а директно кликаш върху бутона и то си ги намества в празните полета.

# 71
milentertimend, не са точно бутони, но при мен запаметява последните 3 търсения и можеш да кликнеш директно върху тях.

Е да де, именно за тях говоря. И всеки бутон си има хиксче, в случай че ти е запаметило някой маршрут, който инцидентно си го избрала, но не ти е атрактивен. Та при мен това нещо от няколко дена поне не работи и ми е чудно защо.

# 72
И аз да се оплача. Объркала съм едното име и вместо с H съм го написала с CH поправката ми струваше 110 евро. Сега прочетох в старата тема , че такива малки грешки не ги вземат под внимание. Така ли е наистина?
И още един въпрос: В ръчния багаж може ли да нося някаква храна?

Не се вземат под внимание малки грешки, поне 10 пъти съм го написал из темите. Освен това в първите 24 часа поправките са безплатни. Иначе разбира се те няма да откажат да ви вземат  парите.
Носете си всякаква храна, само течностите са с ограничения, както е описано в първия пост.

# 73
  • Пловдив
За пръв път си купих от самолета неработеща стока (часовник). Веднага установихме, но явно не заменят. Снимаха ми бордната карта и сега чакам сейлса да се включат.

# 74
  • София
9 нови маршрута от Неапол...

Болоня (ежедневно)
Брюксел (CRL) (3 wkly)
Будапеща (3 wkly)
Дъблин (2 wkly)
Краков (2 wkly)
Малта (2 wkly)
Порто (2 wkly)
Солун ( 2 wkly)  
Вроцлав (2 wkly)

Sofia (SOF) - Naples (NAP) вторник и събота с wizzair от 20 евро...

Общи условия

Активация на акаунт