RYANAIR - 7

• 81 457
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Майка ми е с пирони, че и с изкуствена става. Когато миналата година летя за пръв път с Уиз, си беше взела със себе си рентгеновите снимки. Беше притеснена, защото не знае език и не може да обясни. На отиване(в Букурещ) въобще рентгена не е реагирал. На връщане(в Базел) ги е отразил, но зет и е бил с нея, обяснил е на проверяващите и не се е наложило да вади снимките. Преди 20 дена летя с Райън и нито в София, нито в Баден Баден е пищял рентгена. Пак си беше взела снимките.

# 661
Не ви трябват снимки за  пирона, просто ще кажете, че имате такъв, ще посочите къде е и ще ви направят ръчна проверка + ръчен металдетектор на даденото място с опипване на ръка

# 662
Благодаря ви!  bouquet

# 663
  • Варна
Здравейте, има грешка според мен на първите ви страници, пише че безплатното чекиране е от 4 дена до 2 часа преди полета без право на избор на седалка.
А всъщност вижте какво пише на ryanair: Клиенти, които не си закупуват места, могат да се регистрират между 7 дни и 2 часа преди планираното време на заминаване на полета.Безплатни определени места ще бъдат на разположение между 4 дни и 2 часа преди всеки резервиран полет, заминаващ на и след 1 ноември 2016 г.
И наистина е така аз 7 дена по рано си направих безплатно чекиране Simple Smile

# 664
Здравейте, има грешка според мен на първите ви страници, пише че безплатното чекиране е от 4 дена до 2 часа преди полета без право на избор на седалка.
А всъщност вижте какво пише на ryanair: Клиенти, които не си закупуват места, могат да се регистрират между 7 дни и 2 часа преди планираното време на заминаване на полета.Безплатни определени места ще бъдат на разположение между 4 дни и 2 часа преди всеки резервиран полет, заминаващ на и след 1 ноември 2016 г.

И каква е грешката? Може би не е лошо пак да го прочетете.

Ето го в оригинал на английски https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/faq-overview#0-6

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 14:43 от Анонимен

# 665
  • Вестерос
Това кога? Аз  февруари получих мейл, че може да се чекирам 4 дни преди полета.

# 666
Сега я погледни болднатото. И кажи ти кога се чекира безплатно 7 дена по-рано, преди или след 01.11.2016

# 667
  • Варна
Твърдо след пътувах декември месец, затова ми стана странно, защото успях да се чекирам безплатно 7 дни по рано, а сега пак ще пътувам и се зачудих кога последно, но като дойде времето ще видя и пак ще кажа Simple Smile

# 668
Твърдо след пътувах декември месец, затова ми стана странно, защото успях да се чекирам безплатно 7 дни по рано, а сега пак ще пътувам и се зачудих кога последно, но като дойде времето ще видя и пак ще кажа Simple Smile
То и със закупени места, чекирането пак е безплатно. Само ако не сте закупили места, тогава твърдо е 4 дни преди полет.

# 669
ДА де, не се изразих правилно. Имах предвид местата

# 670
Извинявам се, че питам нещо, което със сигурност е коментирано, но не намерих информация, а за първи път поглеждам билети за Раян.
Искаме да летим 2 възр. + 2деца. Може ли само единия възрастен да е с Leisure Plus, тоест с чекиран багаж?
 Мислех си, че като при Уизз еър може да си добавим различни багажи, но не виждам как. Rolling Eyes
 Или варианта е аз на 1 резервация с един куфар 20 кг ,а съпругът ми и децата на друга без чекирани багажи, а само с разрешения ръчен/ не помня размерите/?

Раян в Мадрид на кое летище кацат?
Благодаря bouquet

# 671
Или взимате без багаж и добавяте колкото трябва.
Мадрид има само едно летище

# 672
Тоест на по-късен етап от правенето на резервацията добавям 1 куфар?
Благодаря.

# 673
Здравейте, искам да ви попитам нещо, което не съм чела и срещала като дискутирано.  Искам да взема с мен хомеопатични лекарства в самолета в ръчния багаж, като тях ги опаковам във фолио-алуминиево. Проблем ли ще е това?

# 674
  • София
есента имаше дискусия за хомеопатичните.
Стигна се до извода, че както и да са опаковани като минат през скенера на багажа вече няма да действат.
Фолиото не помагало. Не си спомням точно какво им се случваше, но потребителката се отказа да ги носи.

Общи условия

Активация на акаунт