RYANAIR - 7

• 81 658
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз много се чудя дали ще смъкнат цените за Испания.....? Вие какво ще кажете?

# 271
  • София

Искам да питам при платени вече места, при регистрацията дали е възможно да се сменят. Да си изберем други.
Задавам си пак въпроса.

# 272

Искам да питам при платени вече места, при регистрацията дали е възможно да се сменят. Да си изберем други.
Задавам си пак въпроса.
Питайте в чата. Щом са платени, вероятността да ги сменят е по- голяма.  Вие сами няма да можете- само от Райън евентуално.

# 273

Поразрови сайта да видиш какви са най-ниските цени през април и май...ако твоите много се различават нагоре и не са около празници, изчакай  Crazy

# 274
Благодаря много за темата, следя я редовно от няколко месеца и ми отговори на доста въпроси.
Ще пътувам на 15 април, не съм си платила места, т.е. чакам регистрация 4 дена преди пътуването.
Ryanair ми изпраща всеки ден мейли с предложение да се регистрирам ( и да си платя местата).
Засега ги приемам спокойно и си чакам датата за безплатна регистрация, но все пак да попитам дали не пропускам нещо, понеже летя за пръв път с компанията. 
И последно - ако реша да си купя priority, това не е свързано с платени места, нали?

# 275
  • Вестерос
Ще ти пратят мейл като отворят безплатния чек ин или нещо от сорта беше.

# 276
  • София

Поразрови сайта да видиш какви са най-ниските цени през април и май...ако твоите много се различават нагоре и не са около празници, изчакай  Crazy

Ами нямам определени дати и период. Мислех нещо началото или средата на октомври. Но сега гледам са по 20 евро - Кастелон (през април), а периода който гледам стават на 35 евро най ниска цена.
А за Барселона - най ниската е 30 евро.

# 277
  • Milano
Примерно за конкретната дестинация дали се е случвало на някой да ги чака и да са паднали  Rolling Eyes

Зависи от много неща - период, колко пълен е самолета.
Понеже в най-общи линии ти знам периода - вместо четвъртък - неделя, купуваш петък - понеделник, ако искаш по-ниски цени.

Ако си с фиксирани дати - купуваш и не го мислиш повече.

Ако падне цената за едната дата,  за другата ще се повиши Laughing - особено уикенда.

На мен пък ми е интересна цената на сандвичите на летище София. Laughing (на борда я знам)
Понеже хората усилено приготвят вкъщи.

# 278
  • На остров
Реджи не знам точно, но е под 10 лв със сигурност и беше съвсем приличен сандвич. Аз цените на борда на храните и напитките ги намрим за съвсем ок но нищо интересно не намирам за хапване там Simple Smile .
Коментара за Милано според мен е бил не с жел заяждане а по скоро от гледна точка на това, че Милано не е евтин град.

# 279
  • Milano
Две в едно Wink, Крок Мосю харесвам от сандвичите.

Ако съм в обеден или вечерен полет вземаме винаги (ако не сме успели на летището).

Няма особена разлика при нас в цените на сандвичите на борда, в града и на летището - около и над 5 евро.

# 280
Аз също предпочитам да си направя сандвич, на Т2 имаше автомат за сандвичи до изхода, където цените бяха почти като в супермаркет

# 281
  • София

На мен пък ми е интересна цената на сандвичите на летище София. Laughing (на борда я знам)

2 сандвича и 1 вода ок. 16 кинта. Аз не бях направила в къщи, но другия път ще направя, щото ме скъса корема и бяха супер гнусни, та може би проблемът не е в цената.
На борда съм имала проблем с гладни деца в комбинация с последен полет и нямаше почти нищо за ядене. Стюардесите казаха, че се случва ежедневно за да не остава за следващия ден.  Rolling Eyes

# 282
  • Вестерос
Примерно за конкретната дестинация дали се е случвало на някой да ги чака и да са паднали  Rolling Eyes

Зависи от много неща - период, колко пълен е самолета.
Понеже в най-общи линии ти знам периода - вместо четвъртък - неделя, купуваш петък - понеделник, ако искаш по-ниски цени.

Ако си с фиксирани дати - купуваш и не го мислиш повече.

Ако падне цената за едната дата,  за другата ще се повиши Laughing - особено уикенда.

Мерси Реджи  bouquet

# 283
Здравейте! Отдавна ви чета, но не намирам отговор на моите въпроси. Затова ще си позволя да ги задам директно, макар и за някой да бъдат в категорията "Тъпи". Скоро ще трябва да купя вече билети, но полета ми е с прекачване. И двата полета ще са на Райън. Виждам от сайта им, че всъщност ще трябва да купя два отделни билета, а не един общ както е при други превозвачи. И от това произтичат моите въпроси. Колко време според вас е добре да си оставя между двата полета? Често тук споменавате, че Райън закъсняват. Доколкото разбирам, ако закъснея за втория полет, това ще си бъде за моя сметка и никой няма да ме конпенсира за това. Та се чудя дали ще са ми достатъчни 2.30-3 часа Или да заложа на по-дълъг престой?

# 284
  • Milano
Това също е добра информация, че нямат качествена храна, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт