RYANAIR - 7

• 81 610
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
ВАЖНО
от фейсбук
Ryanair
1 hr ·
Our website and mobile app will close for 8 hours for a systems upgrade, from 18:30hrs (UK time) on Wednesday 22nd March, until 02:30hrs (UK time) on Thursday 23rd March, and our online check-in service will not be available during this period. Ryanair urged all customers travelling on Wednesday and Thursday to check-in online for their flight on Tuesday, 21st March, before the above web closure takes place. New bookings or changes to existing flights will not be possible during this web closure.

# 316
  • Вестерос
Мерси, а с маестро?

Редактирам се, намерих, че може, ето го списъка, в първия пост е по-постен

Ние приемаме PayPal, карти American Express, кредитни карти Visa и Mastercard, както и следните дебитни карти Maestro, Visa Connect, Visa Electron, Mastercard Prepaid и Visa Delta.
V-pay=visa delta✌
Служителка от моята банка ми каза,че се случвало Виза в чужбина да правят проблем, уж с Мастеркард било по-сигурно, че я смених. Чудя си се защо, защото я заредих с пари почти колкото само да заплатя билетите, нали бяха давали по БТВ, че с вирус прихванат от летище София източили някаква карта. То човек да се чуди с пари в брой ли да пътува или с карта/ май сигурно няма/.
Meрси много  bouquet

# 317
Ще пътувам през април до Пиза за първи път от много години насам и имам няколко въпроса, които така и не успях да си изясня. 1. Може ли сандвич (кроасан) за детето в самолета да си нося?
2. Като меря куфарите в магазина посочените размери ми излизат без дръжката. Тя влиза ли в тях?
3. За да сме сред първите 90 на борда(за да е багажа с нас) трябва да се наредим някъде и да чакаме да почне чекирането ли?
4. последно ( засега) Ако закупя приорити, пак ли трябва да съм сред първите, как разбират на кого да приберат големия кабинен багаж?
Може да ви се сторят въпросите тъпи , но съм повлякла още 3 човека с мен, аз не съм наясно, те още повече. Благодаря за разбирането.

# 318
Ще пътувам през април до Пиза за първи път от много години насам и имам няколко въпроса, които така и не успях да си изясня. 1. Може ли сандвич (кроасан) за детето в самолета да си нося?
2. Като меря куфарите в магазина посочените размери ми излизат без дръжката. Тя влиза ли в тях?
3. За да сме сред първите 90 на борда(за да е багажа с нас) трябва да се наредим някъде и да чакаме да почне чекирането ли?
4. последно ( засега) Ако закупя приорити, пак ли трябва да съм сред първите, как разбират на кого да приберат големия кабинен багаж?
Може да ви се сторят въпросите тъпи , но съм повлякла още 3 човека с мен, аз не съм наясно, те още повече. Благодаря за разбирането.
1. Може;
2. По принцип трябва да влиза, но не се кахърете за дръжката;
3. Да- на гейта трябва да се наредите сред 1-те, за да ви вземат багажа на борда, а не в багажното
4. Питат кой е с приорити и ги пускат първи.

# 319
1. Може;
2. По принцип трябва да влиза, но не се кахърете за дръжката;
3. Да- на гейта трябва да се наредите сред 1-те, за да ви вземат багажа на борда, а не в багажното
4. Питат кой е с приорити и ги пускат първи.
Hug bouquet bouquet

# 320
След като вече съм се чекирала и имам изпринтени бордни карти мога ли да добавя приорити? Отговарям си - Май не може, поне така видях. Тогава колко по-рано да съм на гейта , че да съм сред първите? Става ли блъсканица?

# 321
  • Варна
Супер съм доволна от полета до Меминген  и обратно  София /17/20 март.Излетяхме с закъснение от 20 минути от Меминген,но го наваксахме  и кацнахме навреме.Понеже до сега съм летяла с Луфханза очаквах да е супер зле,но останах доволна.Имаше доста промоции кроасан и кафе за 3 евро,парфюми по 15-20 евро,томбула със стреч карти две за 2 евро:)
Цигари в София нямаше ,имайте го впредвид.
Отново ще летя с тях,доволна съм.

# 322
  • София/Испания
Здравейте всички,искам да попитам дали може синът ми да ми купи билет от България,аз живея в Испания.И как стои въпроса с багажа,аз ще имам около 20кг,как става чекирането он лайн.За пръв път ще пътувам ,ако някой обича,да ми разясни тези неща,моля. bouquet

# 323
  • София
Може да Ви купи билет, може и да ви чекира,  вие ще трябва само някъде да си разпечатате билета.
Щом ще имате 20кг багаж, ще трябва да си го платите, при закупуването на билета. Багажът може да се плати и допълнително.
Прочетете първа страница, на сайта също всичко е описано подробно. Не е трудно, ще се справите. Само спазвайте изискванията на компанията и всичко ще е наред.

# 324
  • София/Испания
vanian много ви благодаря,сега вече съм по-спокойна. Hug

# 325
Ново за пътуващите от/до Пиза

От 18 март са пуснали влакче PisaMover, което ще свързва летището с централната гара, тази седмица са на промоция и до неделя возенето е безплатно, след това цената ще е 2,70 евро на посока
Спирката на летището е на via Pier Giorgio Ballini,

# 326
  • София/Испания
Здравейте,имам възможност да си избера място в самолета,бихте ли ми казали кои места са за предпочитане?И още нещо-от кой терминал в Мадрид тръгва самолета /за София/? bouquet

# 327
Здравейте,имам възможност да си избера място в самолета,бихте ли ми казали кои места са за предпочитане?И още нещо-от кой терминал в Мадрид тръгва самолета /за София/? bouquet
Средните не бяха хубави, които са до аварийните изходи, а 33 са до тоалетните. На борда номер 13 липсва . Често остават свободни места и може ако толкова не ви харесва да се преместите. Хубавите са до прозореца, ако пътувате през деня може да гледате.

# 328
За местата е въпрос на предпочитане.
Аз винаги избирам места до пътеката. Виждат ми се по-удобни.
А други харесват до прозореца.
Веднъж пътувах на средното - оживях.
Бях между двама мъже, единия се лепна на прозореца да снима.
Другия се изви към пътеката, че от другата страна имаше познат и си говореха.
Та стана доста широко и моето място.

# 329
  • София/Испания
Благодаря ви за отговорите Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт