RYANAIR - 7

• 81 636
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Проблема с цигарите е и по големите магазини в София.
Фирмите ги изтеглят, предстои смяна на цените.
Така ми обясниха и от Лидл, и от Фантастико.
Трябва да купя стек някакво Марлборо, но го няма никъде.

# 301
  • Русе
На мен пък ми е интересна цената на сандвичите на летище София. Laughing (на борда я знам)
Понеже хората усилено приготвят вкъщи.
8.50 лв. за сандвич във фолио, гаден, като от супермаркет. Кафе: 4.50 лв. Също е гадно. Още не мога да преживея шока как пих капучино за 1.30 евро на Чампино, на фона на това безумие на Т2.
Добре де, толкова ли не може да издържи човек 3 часа без да пие капучино или да яде сандвич?
8 лв. дадохме ние за сандвич преди месец. Носихме си пакетирана храна, но я забравихме в колата. Децата много настояха, че са гладни. Все пак бяха станали в 4,30 ч. сутринта, по време на пътуването към София в колата отказаха да ядат и към 10-10,30 часа вече нададоха вой. Разделиха си двамата един сандвич. Ама, то пък един сандвич... Едно продълговато изкуствено хлебче, парче шунка и листо маруля, поднесени в пластмасова чиния ooooh!
Не е лошо да имате предвид, че дюти фрийто на Т2 София, е като магазин през комунизма празен, цигари нямаха поне до преди 3 дни, проблема с цигарите според персонала на Т2 е от седмици.
Вода поне има ли Mr. Green Бабите ще пътуват в неделя за Германия, та да знам, да им кажа Wink

Emi Daniel, по Лафките и в Immedio провери ли? Там има голямо разнообразие от цигари.

# 302
Здравейте! Аз да попитам задължително ли си купувате места? Синът ми ще пътува на 31.03 от Берлин ,връща се обратно на 10.04,купил си е билетите,но места -не. Нужно ли е да плаща за места?

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 15:55 от sasi6

# 303
Вода поне има ли Mr. Green Бабите ще пътуват в неделя за Германия, та да знам, да им кажа Wink

Аз винаги си нося празно половинлитрово шише и като мина контрола за сигурност си източвам вода от чешмата и си го пълня на летището.

# 304
  • Плевен
Здравейте! Райън днес имат намаление на полети до 30 юни.
Аз за моята Барселона се чудя като са по около 50Е дали да взимам или да чакам още да паднат  newsm78

Какви са цените с намалението и за кои дестинации....постоянно следя за промо, но нещо не откривам такова за Испания - Кастелон, Барселона.

За Кастелон за края на юни са по 15Е - страхотна цена. А за Барселона са по около 50Е, но ми се иска да паднат, на не знам дали....

# 305
Някой за Бирмингам днес 17 часа, да си правим компания?

# 306
  • София
sasi6 Не му трябват места. На него предполагам му е безразлично къде ще седи.

# 307
Здравейте! Аз да попитам задължително ли си купувате места? Синът ми ще пътува на 31.03 от Берлин ,връща се обратно на 10.03.,купил си е билетите,но места -не. Нужно ли е да плаща за места?
Щом ще пътува сам не е нужно да си купува място, стига да има къде да се чекира 4 дни преди обратния полет.

# 308
Някакви съвети за местата в самолета, например ред 11 или 12 вляво добре ли са, ако искам до прозорец ?
Вижте схемата на самолета в 1-вия пост. 11 и 12 са точно до двигателите, а от едната страна 11 е без прозорец. Аз предпочитам задните- от 23 нататък.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 10:40 от Galettta

# 309
  • Вестерос
Някой плащал ли е билети с карта на Уникредит V pay

# 310
Някой плащал ли е билети с карта на Уникредит V pay
С в пей съм плащала но на друга банка.

# 311
  • Вестерос
Мерси, а с маестро?

Редактирам се, намерих, че може, ето го списъка, в първия пост е по-постен

Ние приемаме PayPal, карти American Express, кредитни карти Visa и Mastercard, както и следните дебитни карти Maestro, Visa Connect, Visa Electron, Mastercard Prepaid и Visa Delta.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 12:38 от Tiffany Aching

# 312
Здравейте,

Да споделя за моето първо пътуване до Берлин и обратно с Райънеър.Като цяло, ако изключим стачката, която ме хвана и се наложи да остана още 3 дни, мисля че всичко беше ок.И двата самолета тръгнаха и кацнаха навреме, не е имало закъснения, на връщане подрани с 15-20 мин.На двете летища никой не ми е гледал багажа(бях само с ръчен), но и аз си бях стриктна по отношение на козметиката, всички проверки траяха не повече от 10 мин.Като минус мога да посоча изключително тромавата им и глупава система от сайт и чат и колко нерви ми костваше да се разбера с някой техен представител.... Tired Както казах, хвана ме стачката на служителите по летището, бяха ми пратили линк от който можех да избера дали искам връщане на парите или замяна с друг полет, но за съжаление не направих промяната веднага, а след около 40 мин.(бях навън и нямах интернет), и докато се усетя местата за следващите два дни бяха свършили, и при букването на втория полет, сайта ми даде грешка и неможах един ден да си намеря номера на резервацията.Пробвах да говоря с един господин от техния чат, но не ми помогна, слава Богу при следващото ми настояване друг младеж оправи проблема!И изобщо не са услужливи и са много стриктни-как ли не ги молих да ми преместят полета по-рано, но не би! Crossing Arms.Добре че бях на гости, но не ми се мисли, ако трябваше да съм на хотел още 3 нощувки...
Та така...живо, здраво се прибрах и като цяло всичко по отношение на полетите беше ок. Grinning

# 313
Мерси, а с маестро?

Редактирам се, намерих, че може, ето го списъка, в първия пост е по-постен

Ние приемаме PayPal, карти American Express, кредитни карти Visa и Mastercard, както и следните дебитни карти Maestro, Visa Connect, Visa Electron, Mastercard Prepaid и Visa Delta.
V-pay=visa delta✌
Служителка от моята банка ми каза,че се случвало Виза в чужбина да правят проблем, уж с Мастеркард било по-сигурно, че я смених. Чудя си се защо, защото я заредих с пари почти колкото само да заплатя билетите, нали бяха давали по БТВ, че с вирус прихванат от летище София източили някаква карта. То човек да се чуди с пари в брой ли да пътува или с карта/ май сигурно няма/.

# 314
Благодаря за отговорите! И това ,че трябва 4 дни преди полета да се чекира,не го знаех.
vanian,все едно му е-да Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт