Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време преди полет без багаж и с разпечатани бордни карти трябва да сме на летището?
Мога ли да нося селфи стик в ръчния си багаж?
Ако закупя допълнителен багаж по време на резервацията, трябва ли да се отбележи на бордната карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време преди полет без багаж и с разпечатани бордни карти трябва да сме на летището?
-
Мога ли да нося селфи стик в ръчния си багаж?
-
Ако закупя допълнителен багаж по време на резервацията, трябва ли да се отбележи на бордната карта?
-
Как да транспортирам професионална ножица Solingen, която струва над 1000 евро?
-
Какви са методите за плащане на билети на Ryanair?

Както казах, хвана ме стачката на служителите по летището, бяха ми пратили линк от който можех да избера дали искам връщане на парите или замяна с друг полет, но за съжаление не направих промяната веднага, а след около 40 мин.(бях навън и нямах интернет), и докато се усетя местата за следващите два дни бяха свършили, и при букването на втория полет, сайта ми даде грешка и неможах един ден да си намеря номера на резервацията.Пробвах да говоря с един господин от техния чат, но не ми помогна, слава Богу при следващото ми настояване друг младеж оправи проблема!И изобщо не са услужливи и са много стриктни-как ли не ги молих да ми преместят полета по-рано, но не би!
.Добре че бях на гости, но не ми се мисли, ако трябваше да съм на хотел още 3 нощувки...